Overslaan en ga naar inhoud
Refurbished Samsung

Refurbished Samsung bij Vodafone

Extra voordelig een Samsung Galaxy S21 of Galaxy S22 via Recommerce®. Compleet gecheckt, twee jaar garantie. Beter voor jouw portemonnee en het milieu.

Kies je liever voor een refurbished iPhone? Bekijk hier het aanbod.

Onze refurbished Samsung telefoons

 • Uitgebracht in 2021
 • Nieuwste Android beschikbaar
 • 128 GB opslag
 • Van top tot teen gecontroleerd
 • Met twee jaar garantie
 • Uitgebracht in 2022
 • Nieuwste Android beschikbaar
 • 128 GB opslag
 • Van top tot teen gecontroleerd
 • Met twee jaar garantie

De voordelen van een refurbished telefoon

Refurbished Samsung telefoons zijn gebruikte Samsungs die via Recommerce een tweede leven krijgen. Ze zijn niet zomaar tweedehands, maar gegarandeerd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Compleet gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Zo functioneren ze technisch nog uitstekend.

Software van deze tijd
De refurbished Samsung telefoons worden via Recommerce voorzien van de laatste versie van Android die op dat moment beschikbaar is voor het toestel, dus zijn ze helemaal up-to-date.

Dezelfde uitstekende service


Via Recommerce ben je verzekerd van dezelfde uitstekende service als je die van Vodafone gewend bent. Bovendien krijg je ook bij de refurbished Samsungs standaard 2 jaar garantie.

Wat zit er in de doos?
Een Refurbished Samsung wordt in een speciale milieuvriendelijke doos van Recommerce verstuurd. Daarnaast zit er waar mogelijk een boekje met instructies bij en een nieuwe oplaadkabel. 

Refurbished Samsungs bij Vodafone:

Inhoud doos

Goedkope Samsungs

Refurbished Samsung telefoons zijn goedkoper dan de nieuwere versies. Voor een lager bedrag krijg je een goed werkende Samsung die helemaal is gecontroleerd en is bijgewerkt naar de laatste versie van Android die op dat moment beschikbaar is voor de telefoon

Keurmerk

Goed voor de wereld

De refurbished Samsung telefoons van Recommerce® beschikken over het "Label RECQ - Quality Refurbishment" vervaardigd door DEKRA. Het label garandeert de kwaliteit van alle processen voor Refurbished telefoons, van inkoop tot verkoop.

Refurbished iPhones bij Vodafone

Handig voor je gezin

Op zoek naar een Samsung voor bijvoorbeeld je kind, en hoeft die niet het nieuwste van het nieuwste te hebben? Combineer dan een refurbished Samsung met bijvoorbeeld Red Together. 

Een circulaire economie

 

We werken mee aan de transitie naar een circulaire economie, door:

 • Een aanbod van inruildeals, zodat klanten hun oude telefoons kunnen inruilen.
 • Inzet van de Smartphone Scan. Zo stimuleren we klanten smartphoneproblemen gericht aan te pakken en hun telefoon langer te gebruiken.
 • Het recyclen van oude of kapotte apparatuur, zoals laptops, smartphones en accu’s en kapotte telefoons van klanten.
 • Steeds minder verpakkingsmaterialen te gebruiken. O.a. door slimmer te verpakken (minder loze ruimte). Hierdoor rijdt de vervoerder ook relatief minder. 
 • Elektronische klant- en leverancierscommunicatie i.p.v. op papier.      
 • Biologisch afbreekbare materialen te gebruiken in onze logistieke processen.

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige netwerk. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service

Veelgestelde vragen over refurbished smartphones

Voor de verkoop van refurbished telefoons werkt Vodafone samen het bedrijf Recommerce. Recommerce wil een tweede leven aan telefoons geven en bijdragen aan een duurzame toekomst voor mens en planeet.

Op dit moment kan je kiezen uit een aantal verschillende modellen refurbished telefoons. Voor Apple toestellen hebben we de iPhone 11, iPhone 12, iPhone XR en iPhone SE 2020 als refurbished telefoon. Ga je liever voor een Samsung telefoon? Dan hebben we ook nog de Samsung Galaxy S21 of Galaxy S22 refurbished.

Als je jouw favoriete telefoon bestelt, ontvang je een milieuvriendelijke verpakking. Hierin zitten geen lader of oordopjes, maar wel een bijpassende laadkabel. 

Gecertificeerde specialisten controleren iedere refurbished smartphone met de officiële Apple of Android software op meer dan 56 belangrijke punten. Daarnaast gebruikt Recommerce enkel compatible en CE-conforme onderdelen. Er is dus geen kans op defect door het gebruik van neppe onderdelen.

Een refurbished smartphone bevat minimale gebruikssporen. Ieder toestel heeft compatible en CE-conforme onderdelen en verkeert in een technisch zeer goede staat. De kleine gebruikssporen doen niets af aan de functionaliteit van het toestel. Ieder toestel wordt op meer dan 56 punten en door gecertificeerde specialisten gecontroleerd, die gebruik maken van de officiële software van de fabrikant.

Een refurbished smartphone is bezig met zijn tweede leven, en kan kleine gebruikssporen bevatten. Deze hebben geen invloed op het functioneren van het toestel.


Jazeker! Dit is mogelijk met Vodafone Garant.