Welkom bij Vodafone

Leuk dat je er bent! Je kunt snel aan de slag, want hier staat alles wat je moet weten over je nieuwe abonnement of prepaid.

Snel naar:
Simkaart  | Abonnement  |  Telefoon  |  Prepaid

Je simkaart

Vodafone Sim activeren

SIM activeren

Ben je nieuw bij ons? Dan is je simkaart al actief en klaar voor gebruik. Als je verlengd hebt, heb je misschien een nieuwe sim gekregen. Die activeer je snel en makkelijk in My Vodafone.

eSIM activeren

eSIM activeren

Op de voucher die je van ons ontvangen hebt staan alle gegevens die je nodig hebt om je eSIM te activeren. Activeer je eSIM pas nadat je van ons een bevestiging hebt gekregen dat je nummer actief is.

eSIM overzetten naar nieuw toestel

eSIM overzetten

Je kunt snel en makkelijk je eSIM overzetten naar een nieuw toestel. Dat kan met de eSIM voucher of via My Vodafone. We geven je daarom graag meer uitleg over hoe je kunt doen.

Je abonnement

Eerste rekening van Vodafone

Je eerste factuur

Op je eerste factuur staan eenmalige kosten, zoals je aansluitkosten of de kosten voor je telefoon. Daarom kan deze hoger zijn dan verwacht. We geven je graag meer uitleg.

Check je tegoed

Bekijk je tegoed

Hoeveel internet heb je nog deze maand? Dat zoek je op in onze My Vodafone App of in My Vodafone. Daar sluit je ook meteen een BloX aan voor extra data. Mocht dat nodig zijn.

Voicemail van Vodafone aanzetten

Je voicemail

Ben je altijd te laat met opnemen? Verleng de rinkeltijd. En geef iedereen die jou belt een warm welkom. Geen zin in voicemail? Dan zet je 'm uit. Stel je voicemail in via My Vodafone.

My Vodafone voor jou

In My Vodafone en de My Vodafone App staat je tegoed en verbruik. Je bekijkt er je factuur, wijzigt je abonnement, zet BloX aan of uit, stelt vragen en zoekt je pukcode op. Download de app, maak een My Vodafone account en klaar!

My Vodafone app

Je nieuwe telefoon

Toestel instellen

Hulp nodig bij het instellen van je nieuwe smartphone? Wij hebben de meest gezochte instellingen voor je op een rijtje gezet.

Toestel verzekeren

Een barst in je scherm, daar word je niet blij van. Verzeker je toestel, dan hoef je niet in paniek te schieten als-ie eens per ongeluk valt.

Je prepaid

Gratis prepaid tegoed

In de My Vodafone App en My Vodafone kun je altijd je tegoed en verbruik zien. Maak daarom een account aan voor My Vodafone. Als je ook je naam en adresgegevens registreert, krijg je van ons nog € 5 tegoed cadeau na je eerste opwaardering!

Prepaid opwaarderen

Zet gelijk wat tegoed op je prepaid. Dat doe je gewoon online, via iDEAL. We leggen het je uit. Zo werkt prepaid.