Welkom bij Vodafone

Leuk dat je er bent! Je kunt snel aan de slag, want hier staat alles wat je moet weten over je nieuwe abonnement of prepaid.

My Vodafone voor jou

In My Vodafone en de My Vodafone App zie je altijd je actuele tegoed en verbruik. Je kunt ook je rekening bekijken, BloX aanzetten en nog veel meer. Download de app, registreer en je bent er klaar voor!

+ Meer over My Vodafone

Je abonnement

Activeren

Ben je nieuw bij ons? Dan is je simkaart al actief en klaar voor gebruik. Als je verlengd hebt, heb je misschien een nieuwe sim gekregen. Die activeer je in My Vodafone.

+ Activeer je sim in My Vodafone

Eerste rekening

Je eerste rekening is misschien wat verwarrend. Dat heeft te maken met het moment waarop je abonnement is ingegaan. Ook als je verlengd hebt, ziet je volgende rekening er iets anders uit. We hebben dit allemaal voor je op een rij gezet.

+ Uitleg over je eerste rekening

Je prepaid

Gratis tegoed

Maak een account aan voor My Vodafone. Daarmee kun je altijd je tegoed en verbruik zien, ook in de My Vodafone App op je toestel. Als je dan ook je naam en adresgegevens registreert, krijg je van ons nog € 5 tegoed cadeau!

+ Registreren in My Vodafone

Opwaarderen

Zet gelijk wat tegoed op je prepaid. Dat doe je gewoon online, via iDEAL. Wil je weten hoe prepaid precies in elkaar zit? Daar vertellen we je graag meer over bij Zo werkt prepaid.

+ Nu online opwaarderen

Je nieuwe telefoon

Instellen

Je nieuwe telefoon wil je helemaal van jou maken. Een mooi achtergrondplaatje en een leuke ringtone kiezen. In de handleiding van je toestel lees je precies hoe je alles kunt instellen.

+ Bekijk de handleiding

Verzekeren

Een barst in je scherm, daar word je niet blij van. Verzeker je toestel, dan hoef je niet in paniek te schieten als ie eens per ongeluk valt.

+ Verzeker je telefoon