Welkom bij Vodafone

Leuk dat je er bent! Je kunt snel aan de slag, want hier staat alles wat je moet weten over je nieuwe abonnement of prepaid.

Snel naar:
Simkaart  | Abonnement  |  Telefoon  |  Prepaid

Je simkaart

Vodafone Sim activeren

SIM activeren

Ben je nieuw bij ons? Dan is je simkaart al actief en klaar voor gebruik. Als je verlengd hebt, heb je misschien een nieuwe sim gekregen. Die activeer je snel en makkelijk in My Vodafone.

eSIM activeren

eSIM activeren

Op de voucher die je van ons ontvangen hebt staan alle gegevens die je nodig hebt om je eSIM te activeren. Activeer je eSIM pas nadat je van ons een bevestiging hebt gekregen dat je nummer actief is.

eSIM overzetten naar nieuw toestel

eSIM overzetten

Je kunt snel en makkelijk je eSIM overzetten naar een nieuw toestel. Dat kan met de eSIM voucher of via My Vodafone. We geven je daarom graag meer uitleg over hoe je kunt doen.

Je abonnement

Eerste rekening van Vodafone

Je eerste factuur

Op je eerste factuur staan eenmalige kosten, zoals je aansluitkosten of de kosten voor je telefoon. Daarom kan deze hoger zijn dan verwacht. We geven je graag meer uitleg.

Check je tegoed

Check je tegoed

Wil je graag weten hoeveel internet je nog over hebt deze maand? Dat check je snel in onze My Vodafone App of in My Vodafone. Daar zie kun je trouwens ook snel een BloX aansluiten.

Voicemail van Vodafone aanzetten

Je voicemail

Ben je altijd te laat met opnemen? Verleng de rinkeltijd. En geef iedereen die jou belt een warm welkom. Geen zin in voicemail? Dan zet je 'm uit. Stel je voicemail in via My Vodafone.

My Vodafone voor jou

In My Vodafone en de My Vodafone App zie je altijd je actuele tegoed en verbruik. Je kunt ook je factuur bekijken, je abonnement wijzigen, BloX aanzetten en nog veel meer. Download de app, maak een Vodafone account aan en je bent er klaar voor!

My Vodafone app

Je nieuwe telefoon

Toestel instellen

Heb je hulp nodig bij het instellen van je nieuwe smartphone? Wij hebben handige installatie-handleidingen van de meeste toestellen.

Toestel verzekeren

Een barst in je scherm, daar word je niet blij van. Verzeker je toestel, dan hoef je niet in paniek te schieten als-ie eens per ongeluk valt.

Je prepaid

Gratis prepaid tegoed

In de My Vodafone App en My Vodafone kun je altijd je tegoed en verbruik zien. Maak daarom een account aan voor My Vodafone. Als je ook je naam en adresgegevens registreert, krijg je van ons nog € 5 tegoed cadeau!

Prepaid opwaarderen

Zet gelijk wat tegoed op je prepaid. Dat doe je gewoon online, via iDEAL. Wil je weten hoe prepaid precies in elkaar zit? Daar vertellen we je graag meer over bij Zo werkt prepaid.