Overslaan en ga naar inhoud

Apple AirPods

AirPods zijn Apple’s draadloze oordopjes die je simpel kunt aansluiten op je iPhone, iPad, Mac of Apple Watch. De oordopjes kunnen meer dan je denkt. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.

apple airpods

Meer dan muziek luisteren

Met de draadloze AirPods van Apple kun je meer dan alleen naar muziek luisteren. De AirPods hebben een ingebouwde microfoon en sensoren die waarnemen wat je doet. Als je muziek luistert en je haalt de AirPods uit je oor dan wordt de muziek automatisch gepauzeerd. Word je gebeld? Tik dan twee keer op de bovenkant van je AirPod om op te nemen. En als je klaar bent met bellen tik je weer twee keer op de bovenkant om op te hangen.

AirPods gaan 24 uur lang mee

De draadloze AirPods zijn makkelijk om te gebruiken. Opladen gaat supersnel via de meegeleverde oplaadcase. Sluit deze aan op de lightning kabel en binnen no-time zijn je AirPods opgeladen. Ze gaan minstens 24 uur lang mee! Als je 15 minuten oplaadt dan kun je de AirPods alweer 3 uur gebruiken.

De AirPods komen met een nieuwe oplaadcase: de AirPower lader. Hiermee kun je de AirPods draadloos opladen.

airpods opladen
airpods batterij check

Batterijcheck

Check hoeveel batterijpercentage je AirPods nog hebben met de oplaadcase. Hou deze, met de deksel open, naast je iPhone en je ziet direct of je moet opladen of niet. Heb je een Apple Watch? Swipe dan naar boven op je horlogescherm en zie meteen hoeveel batterij je nog over hebt.

Airpods kwijt?

Geen probleem. Met de functie ‘Zoek mijn AirPods’ vind je je oordopjes snel weer terug. Je vindt deze functie binnen de 'Zoek mijn iPhone' app. Hier zie je alle Apple producten die je bezit, waaronder de AirPods. Nu heb je twee opties: je AirPods geluid laten maken, handig als je ze binnenshuis bent kwijtgeraakt. Of bekijk op Apple Maps via je iPhone waar ze zich bevinden.

find my iphone
siri

Zelfstandig met Siri

Je kunt de nieuwe AirPods aan Siri koppelen en opdrachten geven. Zeg bijvoorbeeld ‘Hé Siri, bel mijn kapper’ en je kapper wordt gebeld. Zonder dat je je iPhone hebt aangeraakt! Daarnaast kun je, terwijl je muziek luistert via Siri, wisselen van nummer, het volume harder of zachter zetten en een bepaalde afspeellijst beluisteren.

 

Waterbestendig

Een hoop iPhones, waaronder de iPhone 12, iPhone 13iPhone 14 en iPhone 15, zijn volledig waterdicht. De AirPods zijn ook goed op weg. Volledig waterdicht zijn ze nog niet, maar je kunt ze vergelijken met de waterbestendigheid van de iPhone 7: spatwaterdicht. Je kunt met de vernieuwde AirPods dus gewoon muziek luisteren of bellen in de regen.

airpods

Bestel een iPhone bij Vodafone

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige netwerk. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service