Overslaan en ga naar inhoud

Donderdag 14 april 2022 • 3 minuten

Samsung Galaxy A53 batterij

Meer batterij, minder opladen

De hele dag door streamen, appen en foto’s maken doe je met de Samsung A53 5G. De krachtige batterij gaat de hele dag mee en laad je daarna binnen een half uurtje weer op. Lees verder voor alle batterijspecs!

Een batterij die langer meegaat

Het nieuwe Samsung-model heeft een batterij van 5.000mAh. Deze is groter dan de batterij in het voorgaande model. De A52 had namelijk een capaciteit van 4.500mAh. De grotere batterij van de A53 gaat tot wel twee dagen mee. Zo kun je nog langer gamen, fotograferen, streamen en scrollen op social media.

Adaptive Power Saving: aangepast op jouw routine

De A53 beschikt over Adaptive Power Saving. Door deze functie herkent de smartphone jouw dagelijkse routine en past zijn batterijverbruik hierop aan. Zo gaat je telefoon in spaarstand op momenten dat je hem niet veel gebruikt en dus minder energie nodig heeft. Het resultaat: de batterij gaat nóg langer mee voordat je hem weer moet opladen!

Voldoende opladen binnen een half uur

Is de batterij toch iets sneller leeggelopen dan je had gehoopt? Of ben je hem ‘s nachts vergeten op te laden? Dan laad je hem met 25W Super Fast Charging binnen een half uurtje alweer op tot 50%. Zo kun je er weer een hele tijd tegenaan!