Overslaan en ga naar inhoud

Donderdag 14 april 2022 • 3 minuten

Samsung Galaxy A53 beeldscherm

Wat maakt dat beeldscherm nou zo soepel, snel en intens?

Gamen, films kijken en foto’s maken: het gaat allemaal supersnel en soepel met de Samsung A53. En dit allemaal door een combinatie van een topkwaliteit display en een krachtige vernieuwde processor. Zo heb je nooit meer last van haperingen!

Prachtige graphics op het Infinity-O Display

Op de Samsung A53 vind je een 6,5 inch 120Hz Infinity-O Display met FHD+ Super AMOLED technologie. Nu in begrijpelijke taal: een scherm waarop content éxtra scherp en helder wordt weergegeven. Ideaal als je graag spelletjes speelt, video’s kijkt of livestreams volgt. Alle details worden zichtbaar, zelfs wanneer de felle zon op je scherm schijnt.

Het beeldscherm ververst tot wel 120 keer per seconde. Dit zorgt ervoor dat je beeld nooit hapert en alles super vloeiend wordt weergegeven. Ervaar minder wazigheid, meer details en een levendig contrast. Geniet van een visuele sensatie op het nieuwe Samsung-model!

De helderheid van het scherm kan worden opgehoogd tot wel 800 nits. Toch zorgt het scherm voor meer rust voor jouw ogen dankzij Eye Comfort Shield. Deze functie vermindert namelijk het blauwe licht.

Nóg meer snelheid door verbeterde processor

Naast het scherm, maakt ook de de nieuwe Exynos 1280-processor de smartphone nóg sneller dan zijn voorganger. Het is de opvolger van de SM73725 processor die in de Galaxy A52s 5G te vinden is. De nieuwe processor zorgt voor tot wel 33% snellere graphics. Supersnelle en soepele prestaties gegarandeerd!