Overslaan en ga naar inhoud

Woensdag 15 maart 2023 • 4 minuten

Samsung Galaxy A54 camera

Alles wat je wilt weten over de camera

Vier nieuwe camera’s in een nieuw design

Met de Samsung Galaxy A54 heeft Samsung wederom een middenklasse toestel uitgebracht met een uitstekende camera. Het toestel is voorzien van in totaal 4 camera’s, waarvan er 3 op de achterkant zitten en één op de voorkant van het toestel. Een groot verschil ten opzichte van de voorganger is dat de drie camera’s op de achterkant zich niet meer bevinden op een camera-eiland. De camera’s zitten nu verwerkt in de achterkant van het toestel. Dit maakt het design van het toestel een stuk strakker. De camera op de voorkant is, net als bij de A53, een punch-hole camera. Dit is een klein rondje in de display waarin de selfiecamera verwerkt zit.

Mooie kwaliteit foto’s, de hele dag door

De camera van de Galaxy is een uitstekende allround camera. Of het nou gaat om vakantiefoto’s, foto’s van je huisdier of om selfies, met de camera van de A54 ben je verzekerd van een mooie kwaliteit. De Galaxy A54 heeft in totaal vier camera’s. Op de achterkant vind je drie camera’s; een 50 megapixel hoofdcamera, een 12 megapixel ultrawijd camera en een 5 megapixel macrolens. Aan de voorkant vind je verder ook nog een 32 megapixel selfiecamera.

Samsung heeft de vier lenzen van de Galaxy A54 veel megapixels meegegeven. Dit zorgt ervoor dat je foto’s scherp en van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast is het toestel ook voorzien van enkele handige functies die ervoor zorgen dat je ook mooie foto’s kan maken in donkere omstandigheden, zoals Nightography. Ten opzichte van de Galaxy A53 levert dit tot 58% minder blur op.