Overslaan en ga naar inhoud

Woensdag 15 maart 2023 • 4 minuten

Samsung Galaxy A54 processor

Alles wat je wilt weten over de processor en batterij

Snelle en sterke processor

Voor de Samsung Galaxy A54 heeft Samsung ervoor gekozen om deze weer te voorzien van een eigen chip. Waar de A53 nog een Exynos 1280 processor had, heeft de A54 een upgrade gekregen naar de Exynos 1380 chip. Dit is een zeer sterke processor voor een middenklasse toestel en dus ook absoluut een voordeel ten opzichte van de concurrentie. Het toestel is dan ook prima geschikt voor het streamen van films en series of het spelen van games.

Batterij met hoge capaciteit

Net als zijn voorganger is ook de Galaxy A54 voorzien van een batterij met een behoorlijk hoge capaciteit, namelijk 5000 mAh. Gecombineerd met de sterke Exynos 1380 processor geeft deze voldoende energie aan je smartphone zodat deze lekker lang mee gaat. Is je batterij toch leeg? De Galaxy A54 is geschikt voor maximaal 25 watt snelladen. Je telefoon is dan binnen 30 minuten weer voor de helft opgeladen, zodat je er weer even tegenaan kan.

Veel opslag- en werkgeheugen

Wordt de Samsung Galaxy A54 jouw nieuwe smartphone? Dan heb je de keuze tussen 128 GB of 256 GB opslaggeheugen. Daarnaast kan je het opslaggeheugen ook nog uitbreiden door middel van een Micro SD kaart. Dat kan tot 1 TB. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je te weinig opslag heeft. Beide varianten zijn overigens uitgerust met 8 GB werkgeheugen.