Ondernemen met 5G: meer, sneller, beter!

De technologie is er. De apparatuur en de infrastructuur is er klaar voor, net als het krachtige GigaNet van Vodafone Business. Dus wat let u: ondernemen met 5G is in alle opzichten ‘meer, sneller en beter’!

Met 5G op ons krachtige GigaNet wordt een nieuwe wereld aan mogelijkheden geopend voor uw onderneming.

5G is de nieuwste generatie mobiel internet. Met 5G op ons krachtige GigaNet wordt een nieuwe wereld aan mogelijkheden geopend voor uw onderneming. Ondernemen wordt sneller, slimmer en duurzamer. We nemen u even mee op een ‘quick tour’ langs de mogelijkheden van ons 5G-netwerk voor uw business.

Nóg sneller en stabieler

5G wordt de komende jaren steeds krachtiger en kan nu al snelheden van 1 Gbit/s bereiken. Ook op drukke plekken als een voetbalstadion of festivalterrein. De hoeveelheid te versturen en ontvangen data is ook hoger. En in de komende jaren wordt 5G alleen maar beter.

Meer apparaten verbonden

Het Internet of Things (IoT), Virtual Reality en Augmented Reality. Hiervoor zijn op hetzelfde moment veel verbindingen nodig tussen apparaten. Met 5G is dit mogelijk. Voor u brengt dit kansen, zoals het inzetten van robots en slimme apparaten voor uw bedrijf. 

Razendsnel ondernemen met 5G

Extreem minder vertraging

Het Internet of Things (IoT), Virtual Reality en Augmented Reality. Hiervoor zijn op hetzelfde moment veel verbindingen nodig tussen apparaten. Met 5G is dit mogelijk. Voor u brengt dit kansen, zoals het inzetten van robots en slimme apparaten voor uw bedrijf. 

5G opent ongekende mogelijkheden voor elke sector, bijvoorbeeld de digitale gezondheidszorg. En wist u ook dat 5G topwielrenners letterlijk vooruit helpt? Voor topwielrenner Tristan Bangma met 1% zicht is het onmogelijk om zelfstandig te fietsen. De gouden medaillewinnaar van Rio krijgt nu via het 5G-netwerk van Vodafone razendsnelle aanwijzingen op zijn koptelefoon over iedereen op de baan, zodat hij zelf kan fietsen.

Bekijk de video om te zien hoe Tristan profiteert van de mogelijkheden van 5G.

Lees verder over 5G met Vodafone Business

Er is zoveel meer te vertellen over 5G én over de voordelen voor ondernemers. Kijk op onze informatiepagina over 5G. Daar leest u onder meer over de mogelijkheden, hoe u met 5G verbindt en over de dekking en de zakelijke abonnementen met 5G. Daar vindt u ook antwoorden op vragen als: 

  • Hoe snel is 5G?
  • Wat is de 5G frequentie?
  • Hoe zit het met 5G en gezondheid?
  • Hoe weet ik of ik verbonden ben met 5G?
  • Ontvang ik 5G ook in het buitenland?

Vodafone Business biedt oplossingen voor ondernemers. Maar welke oplossingen passen bij uw bedrijf? Met onze Business Scan ontvangt u een helder advies. Dit is de eerste stap naar uw digitale upgrade. Start nu de gratis Business Scan.

Zorg dat u veilig online samenwerkt. Hoe? Klik hier