Net zo veilig op uw mobiel als op uw computer

Mobiele Beveiliging van Vodafone Business

Houd hackers buiten. Ook op uw mobiel

Even een factuur betalen via mobiel. Online uw bankzaken regelen. Onderweg snel inloggen in Office 365 of een tekst checken in Google Docs. Het is wel duidelijk: de smartphone is 100% onderdeel van uw zaak. Zorg er dus voor dat ook uw smartphone net zo goed beveiligd is als uw computer.  

Phishing - het ‘hengelen’ naar inloggegevens 

Het aantal valse verzoeken om inloggegevens op te halen binnen ondernemend Nederland is drastisch gestegen: van 5% in 2019, naar 22% in 2020. Voor consumenten is dit zelfs gestegen van 27% naar 46%.

Mobiele Beveiliging van Vodafone Business (Wandera) beschermt uw smartphone tegen virussen, malware, onveilige apps en datalekken. De Wandera-app herkent onbetrouwbare internetverbindingen en websites en blokkeert phishing-websites en wifi-aanvallen. Zo houdt u online gevaar buiten de deur.  

Mobiele beveiliging van Vodafone Business
Wandera logo

Zo geïnstalleerd. Bij iedereen in de organisatie

Als u Mobiele Beveiliging van Vodafone  Business heeft aangevraagd, ontvangt u automatisch de app van Wandera. Hiermee beveiligt u uw toestel in een paar stappen. Gebruikt u Mobiele Beveiliging bij meerdere medewerkers in de organisatie? Dan krijgt u toegang tot een online beheeromgeving, waar u de veiligheid van alle toestellen overziet en beheert.

Wereldwijde kennis van beveiligingsexperts

Ons internationale Vodafone beveiligingsteam heeft ervoor gekozen om met Wandera samen te werken. De Wandera-app biedt wereldwijde beveiliging voor mobiele apparatuur en werken in de cloud. Zo zorgen we samen voor een veilige online wereld. De app is makkelijk in gebruik, en scant automatisch de nieuwste online gevaren voor u. Zo werkt u zonder zorgen verder, ook op uw mobiel.  

Regel de beveiliging vandaag nog

Heeft u een Red Pro, One Mobile of Zakelijk Mobiel Breedband abonnement? Voor € 1,50 per gebruiker per maand is iedereen binnen het bedrijf verzekerd van een veilig toestel en veilig internet.

Mobiele beveiliging voor uw smartphone | Vodafone Zakelijk

Hulp nodig met kiezen?

Advies op maat van onze adviseur na een videogesprek

Wij helpen u graag vooruit door advies te geven over welke oplossingen het beste bij uw onderneming passen. Plan snel en vrijblijvend een videogesprek op een moment dat het u schikt. Een afspraak is vaak al mogelijk binnen 3 werkdagen.