Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

‘Out of Office’: podcastserie trends & tech rond hybride werken (#1)

‘Out of Office’ is sinds de pandemie geen uitzondering maar norm – en we zijn allemaal ervaringsdeskundigen. Het is tevens de passende titel van de nieuwe podcast-serie op V-Hub over de praktijk van hybride werken. 

Podcast #1

Beleid voor hybride werken

Twee keer per maand informeert ‘Out of Office’ u op V-Hub over de laatste trends, inzichten en ervaringen rond hybride werken. In aflevering #1 laten VodafoneZiggo’s HR-directeur Thomas Mulder en Jip Samhoud van &samhoud creative tech zien hoe beide organisaties hun beleid rondom hybride werken geregeld hebben. Spoiler uit de eerste aflevering, afkomstig van Thomas Mulder: “De directie moet het goede voorbeeld geven. Daarom blijven wij de reguliere meetings van onze board virtueel doen. Eén dag in de week hebben we op kantoor ontmoetingen en gesprekken waar we meer tijd voor nodig hebben.” 

Hybride werken is sinds de pandemie geen uitzondering maar norm – en we zijn allemaal ervaringsdeskundigen. Maar hoe organiseer je hybride werken? Daar gaat de nieuwe podcastserie ‘Out of Office’ over.

Presentator en stand-up comedian Jörgen Raymann & ervaringsdeskundige Daphne Depassé nemen de luisteraar in de podcasts mee op hun zoektocht naar antwoorden op vragen die in veel organisaties leven. Hoe organiseer je hybride werken, wat zijn de drempels en succesfactoren en hoe zorg je dat medewerkers in de praktijk goed uit te verf komen als ze soms thuis, soms op kantoor werken? 

Out of Office laat zien dat mensen ook buiten het kantoor effectief en plezierig kunnen werken en informeert op een luchtige en inhoudelijke manier wat de laatste ontwikkelingen rondom hybride werken zijn.

Samenwerking Vodafone Business en FD Mediagroep/BNR

De nieuwe podcastserie komt tot stand in samenwerking tussen Vodafone Business en FD Mediagroep/BNR. Naast de hosts – Raymann en Depassé – heeft ‘Out of Office’ ook tech-expert Bram van Dijk van YouTube-techkanaal Bright een rol. Hij presenteert de vaste techrubriek in de podcast, met in de eerste podcast onder meer interessant nieuws over high-tech mondkapjes – met bluetooth. Beluister hier de podcast.

Beluister ook de andere afleveringen van deze podcastserie!
Vodafone Business - ‘Out of Office’: nieuwe podcastserie over hybride werken

Maak de sprong naar hybride werken

 Tips en trends over hybride werken
 Oplossingen voor kleinere en grote bedrijven
 De optimale balans tussen thuis en kantoor