Overslaan en ga naar inhoud

#techtalks, video 2: Jurre Horsels’ kijk in cyberkeuken VodafoneZiggo

Nederlandse bedrijven verwachten dat zij dit jaar hun budgetten voor cybersecurity tot 20% verhogen. In deze #techtalk 2 deelt Jurre Horsels, CISO (Chief Information Security Officer) van VodafoneZiggo, de uitdagingen en oplossingen van de onderneming in cybersecurity. Ook geeft hij tips hoe u als ondernemer het risico op cyberaanvallen kunt verminderen. 

Bekijk de gloednieuwe serie #techtalks van Vodafone Business en Business Insider, tijdens de Nationale Cybersecurity maand. In deze serie laten bekende sprekers ondernemers en managers in tien minuten zien hoe hun bedrijf veilig digitaal kan groeien. Laat u inspireren door toekomstige trends en ga aan de slag met uw technologische uitdagingen. Bekijk hier de tweede aflevering: Jurre Horsels, CISO van VodafoneZiggo.

Jurre Horsels is als CISO bij VodafoneZiggo een absolute voorloper op het gebied van cybersecurity. Hij laat zien dat je als organisatie je dreigings- en risicobeeld goed in kaart moet brengen en vanuit daar kunt nadenken wat je volgende stappen zijn.

Leer alles over cybersecurity.

Hoe cybersecurity organiseren?

Wat zijn de belangrijkste dingen om goed te organiseren als het om de cybersecurity van uw bedrijf gaat? Wat doet u zelf en wat besteedt u uit? Hoe besteedt u uw security-budget op de juiste manier en brengt u uw weerbaarheid naar een hoger niveau? Het zijn vragen die centraal staan in deze #techtalk en die onze CISO Jurre Horsels al zijn hele leven bezighoudt. 100% cyberveilig bestaat niet, maar om u zo goed mogelijk op weg te helpen geeft hij een unieke, eenmalige inkijk in de Security-First strategie van VodafoneZiggo. 

Ook interessant: stappenplan voor cybersecurity.

Stappenplan voor cyberweerbaarheid

Ook deelt hij een stappenplan en een overzicht van waardevolle investeringen (voor iedere ondernemer en elk budget). Hij laat zien welke 3 acties u vandaag nog kunt ondernemen om uw cyberweerbaarheid te verhogen. Met Jurre’s lessen maken we een stap naar een cyberveiligere samenleving.  

Bekijk ook de twee andere #techtalks:

Beluister deze #techtalk op Spotify