Video: hoe werkt Metaverse? Bram van Dijk legt het uit

Hoe ziet de mobiele telefoon van de toekomst er uit? Wat is de schone belofte van Metaverse en hoe werkt het? Tech-journalist Bram van Dijk (bekend van Bright en RTL Nieuws) vertelt alles over de Metaverse tijdens een event van Vodafone Business partner Qommunity.

Uitleggen wat de Metaverse is en hoe het werkt, dat lukt Bram van Dijk prima in vier en een halve minuut. Is het iets waar u niet op kunt wachten? Wilt u mee met deze ontwikkeling, bekijk dan deze video. Lees ook 'Ondernemen in de Metaverse, beginnen of nog even wachten?' en 'Dit is de Metaverse, de ‘next big thing in tech’.

Op uitlegsites zijn talloze droge opsommingen te vinden. "Metaverse is het gehele netwerk van aan elkaar gekoppelde virtuele 3D-ruimtes waarin de gebruikers, vaak door middel van avatars, interactief kunnen rondkijken en interageren. Het omvat naast virtuele werelden, augmented reality, o.a.: online digitale platformen, RPA, Micro local concepten, nieuws, advertentie modules en meer en speelt zich af op het internet." 

Maar was is het? Hoe gaat het uw werkzame leven efficiënter maken of misschien zelfs veraangenamen? En hoe zou u er zakelijk iets mee kunnen? Bram van Dijk zegt in deze video, opgenomen voor een event van Vodafone Business Partner Qommunity: 

Bram van Dijk heeft het in de video al meteen over de toekomst van remote working en van 'online elkaar tegenkomen'. Over "een virtuele laag over onze werkelijkheid heen."

Vervolgens: "In de Metaverse kun je van een virtuele wereld springen naar een andere virtuele wereld. Je ontmoet je opdrachtgever in een virtuele videovergadering. Daarna besluit je samen nog even door te gaan en spring je, hup, in een gamewereld waarin je kunt 'beatsaberen'"

Hoe dit iets kan betekenen voor úw werk en bedrijf? Ga snel naar de video.

Hoe werkt Metaverse

"In de Metaverse kun je van een virtuele wereld springen naar een andere virtuele wereld."

Hoe werkt Metaverse

Wie hybride werken voor zich laat werken, laat zijn medewerkers excelleren

Bijgaande oplossingen zijn te combineren.

Dé zakelijke beveiligingssoftware.

Iedere medewerker een passend abonnement.

De telefooncentrale in de cloud.

BusinessScan

Advies over uw digitale oplossingen

Beter en veiliger samenwerken met uw medewerkers? Slimmer bereikbaar zijn? Doe de Business Scan en krijg binnen 5 minuten gratis en vrijblijvend ICT-advies voor uw bedrijf.

Onderwerpen