Veilig werken

Veilig Vooruit

Bescherm de zaak tegen digitale aanvallen

Hoe kunt u veilig werken?

Met een snel toenemend aantal cyberaanvallen op bedrijven is het noodzaak uw gegevens en bedrijfsprocessen goed te beschermen. Vodafone Business biedt uw bedrijf hiervoor de juiste bouwstenen. Stapel wat u nodig heeft en schaal af en op als er toestellen of medewerkers weggaan of bijkomen.

 

Onze Business Consultants kunnen u ook helpen met het samenstellen van uw pakket, de beste beveiligingsmix gecombineerd met razendsnel internet en mobiele telefonie. 

Veilig Vooruit

De meest up-to-date beveiliging

Business Beveiliging

Business Beveiliging

Ons complete beveiligingspakket vermindert de kans op cyberrisico's.

Business Internet

Business Internet

Volledig schaalbaar, stapelbaar en supersnel tot 1 Gbit/s. 

Business Mobile

Business Mobile

Altijd grip op de mobiele telefoonkosten van uw bedrijf.

Wilt u Veilig Vooruit? Onze Business Consultants helpen u uw pakket samen te stellen.

Zo helpt Vodafone u veilig te werken

  • Onze Business Consultant helpt u de beste beveiligingsmix kiezen voor uw apparaten. Dit is uit te breiden met extra's voor beveiliging, telefonie en internet. 
  • Alle licenties zijn schaalbaar. Voor apparaten van vaste en tijdelijke medewerkers. U geeft aan hoeveel licenties u wenst en wij zetten ze voor u aan.
  • Wij helpen met het instellen en geven tips en support tijdens gebruik. 
Alle apparaten

Alle apparaten

Mobiele telefoons, tablets, laptops en desktop computers zijn allemaal beveiligd. 

Alle verbindingen

Alle verbindingen

Extra bescherming op elke verbinding met de zaak via wifi en bekabeld, vanuit huis, bij een klant of onderweg. 

Alle locaties

Alle locaties

In de cloud werken op elke locatie via uw extra beveiligde netwerk.

Alle medewerkers

Alle medewerkers

In het magazijn of onderweg naar een klant, elke medewerker heeft de laatste technologie om digitaal veilig te werken. 

De voordelen van veilig werken

Veelgestelde vragen

  • Met IT-beveiliging, of cybersecurity, bedoelen we alle maatregelen die een bedrijf neemt om te zorgen dat bedrijfsinformatie, netwerken, apparaten en medewerkers worden beschermd. Vodafone Business baseert zijn cyberbeveiligingsportfolio daarbij op het NIST-cyberframework, de industriestandaard op het gebied van cyberbeveiliging.

  • 1 op de 5 Nederlandse ondernemingen krijgt te maken met een cyberaanval. Dit blijkt uit onderzoek van het Ministerie van Economische Zaken.

  • Vodafone kan u helpen met het beveiligen van uw totale keten. Daarbij worden zowel uw bedrijfsinformatie, apparaten, verbindingen, locaties én medewerkers beschermd. De cybersecurity-experts van Vodafone kunnen u helpen met het inventariseren van uw risico’s en brengen advies uit over een passende oplossing.
  • Uw cyberrisico wordt bepaald door vier factoren: de aanwezigheid van een dreiging, de waarschijnlijkheid van een aanval, de impact van een aanval en de kwetsbaarheid van uw organisatie.
  • Een app scant continu alle activiteiten op je apparaat op mogelijke cyberdreigingen en voorkomt dat er malware geïnstalleerd wordt of andere kwaadaardige processen uitgevoerd worden. Endpoint protection begint met het zorgen van een up-to-date operating systeem, een back-up (in de cloud) en de juiste beveiligingsinstellingen.
  • Kwetsbaarheden worden bepaald door de mensen, processen en tools in uw organisatie. Zijn uw mensen bewust en getraind op gevaren, zijn uw processen robuust en gebruikt u de juiste technische tools (software en hardware) om uw gegevens te beschermen tegen cybercriminelen?
  • Voor het MKB levert Vodafone Business oplossingen op het gebied van Endpoint Management, Endpoint Security (op mobiele en vaste apparaten), Detection, Network & Connectivity Protection en Cloud & Access Protection. Hiervoor werkt Vodafone Business samen met toonaangevende leveranciers zoals Apple, Microsoft, jamf, Lookout en Trend Micro.

Wat betekent veilig werken in de praktijk?

V-Hub is het inspiratieplatform voor ondernemers. Hier leest u de inspirerende artikelen en tips over cybersecurity.