Veilig Vooruit

Veilig Vooruit: online beveiliging voor uw onderneming

 • Online beveiliging
 • Bescherming met Business Internet
 • Veilige telefonie met Business Mobile

Cijfers over veilig werken

cyberincident

12%

van de bedrijven is voorbereid op een cyberincident. 

datalekken

95% 

van de hacks en datalekken komt door een menselijke fout.

hackaanvallen

70%

van alle hackaanaanvallen vindt plaats in het mkb.

In een wereld waar online bescherming steeds belangrijker wordt, is het noodzaak uw gegevens en bedrijfsprocessen goed te beschermen. Met Veilig Vooruit, onderdeel van Vodafone Business, biedt u uw bedrijf hiervoor de juiste bouwstenen. Stapel wat u nodig heeft en schaal af en op als er toestellen of medewerkers weggaan of bijkomen.    

De oplossing met Veilig Vooruit

Online beveiliging

Al uw zakelijke apparaten beveiligd

Online beveiliging

Business Internet

 Altijd veilig en stabiel internet

Business Internet

Business Mobile

 Alle medewerkers veilig laten bellen

Business Mobile

De voordelen van hybride werken

Zo helpt Vodafone u veilig te werken

 1. Onze accountmanager helpt u de beste beveiligingsmix kiezen voor uw apparaten. Dit is uit te breiden met extra's voor beveiliging, telefonie en internet. 
 2. Alle licenties zijn schaalbaar. Voor apparaten van vaste en tijdelijke medewerkers. U geeft aan hoeveel licenties u wenst en wij zetten ze voor u aan.
 3. Wij helpen met het instellen en geven tips en support tijdens gebruik. 

Stel uw pakket samen

De producten van Vodafone Business zijn kant en klare bouwstenen, gemaakt om te combineren. Stel uw pakket online samen, zonder direct een aankoop te doen.

Maak een afspraak

Neem direct contact op

Liever direct contact opnemen? Dat kan via telefoon of chat. Onze Vodafone Business accountmanagers staan voor u klaar.

Consultant

Veelgestelde vragen over veilig werken

 • Met IT-beveiliging, of cybersecurity, bedoelen we alle maatregelen die een bedrijf neemt om te zorgen dat bedrijfsinformatie, netwerken, apparaten en medewerkers worden beschermd. Vodafone Business baseert zijn cyberbeveiligingsportfolio daarbij op het NIST-cyberframework, de industriestandaard op het gebied van cyberbeveiliging.

 • 1 op de 5 Nederlandse ondernemingen krijgt te maken met een cyberaanval. Dit blijkt uit onderzoek van het Ministerie van Economische Zaken.

 • Vodafone kan u helpen met het beveiligen van uw totale keten. Daarbij worden zowel uw bedrijfsinformatie, apparaten, verbindingen, locaties én medewerkers beschermd. De cybersecurity-experts van Vodafone kunnen u helpen met het inventariseren van uw risico’s en brengen advies uit over een passende oplossing.
 • Uw cyberrisico wordt bepaald door vier factoren: de aanwezigheid van een dreiging, de waarschijnlijkheid van een aanval, de impact van een aanval en de kwetsbaarheid van uw organisatie.
 • Een app scant continu alle activiteiten op je apparaat op mogelijke cyberdreigingen en voorkomt dat er malware geïnstalleerd wordt of andere kwaadaardige processen uitgevoerd worden. Endpoint protection begint met het zorgen van een up-to-date operating systeem, een back-up (in de cloud) en de juiste beveiligingsinstellingen.
 • Kwetsbaarheden worden bepaald door de mensen, processen en tools in uw organisatie. Zijn uw mensen bewust en getraind op gevaren, zijn uw processen robuust en gebruikt u de juiste technische tools (software en hardware) om uw gegevens te beschermen tegen cybercriminelen?
 • Voor het MKB levert Vodafone Business oplossingen op het gebied van Endpoint Management, Endpoint Security (op mobiele en vaste apparaten), Detection, Network & Connectivity Protection en Cloud & Access Protection. Hiervoor werkt Vodafone Business samen met toonaangevende leveranciers zoals Apple, Microsoft, Jamf, Lookout en Trend Micro.