Veilig Vooruit

Veilig Vooruit

 • Beveiliging
 • Business Internet
 • Business Mobile
 • Veilig Vooruit

Cijfers over veilig werken

cyberincident

12%

van de bedrijven is voorbereid op een cyberincident. 

datalekken

95% 

van de hacks en datalekken komt door een menselijke fout.

hackaanvallen

70%

van alle hackaanaanvallen vindt plaats in het mkb.

Met een snel toenemend aantal cyberaanvallen op bedrijven is het noodzaak uw gegevens en bedrijfsprocessen goed te beschermen. Vodafone Business biedt uw bedrijf hiervoor de juiste bouwstenen. Stapel wat u nodig heeft en schaal af en op als er toestellen of medewerkers weggaan of bijkomen.

Veilig Vooruit

Onze oplossing voor veilig werken

Beveiliging

Alle devices beveiligd

Beveiliging

Business Internet

Altijd stabiel internet

Business Internet

Business Mobile

Overzicht over abonnementen

Business Mobile

Onze adviseur helpt u dit pakket samen te stellen

De voordelen van hybride werken

Zo helpt Vodafone u veilig te werken

 1. Onze Business Consultant helpt u de beste beveiligingsmix kiezen voor uw apparaten. Dit is uit te breiden met extra's voor beveiliging, telefonie en internet. 
 2. Alle licenties zijn schaalbaar. Voor apparaten van vaste en tijdelijke medewerkers. U geeft aan hoeveel licenties u wenst en wij zetten ze voor u aan.
 3. Wij helpen met het instellen en geven tips en support tijdens gebruik. 

Kom in contact met onze adviseur

Iedere onderneming is anders. Daarom kijken onze adviseurs bij uw bedrijf goed welke producten en oplossingen het beste bij onderneming passen. 

Verandert uw onderneming? Onze consultants staan altijd voor u klaar om met u mee te denken over deze veranderingen en uw oplossing waar nodig aan te passen. 

Neziha Alici

Business Consultant

Ruime ervaring
Expert in veilig werken

Onze accountmanager

Deze oplossingen zijn ook relevant voor u:

Hybride Vooruit

Alles om uw medewerkers hybride te laten werken. Samenwerken op de zaak met de voordelen van thuiswerken.

Stabiel internet

Iedere onderneming vaart wel bij stabiliteit. En stabiel, betrouwbaar internet hoort daar zeker bij. 

Business Essentials
Business Essentials

Deze combinatie van Business Internet en Business Mobile is de ideale basis voor een onderneming die klaar is voor groei.

Veelgestelde vragen over veilig werken

 • Met IT-beveiliging, of cybersecurity, bedoelen we alle maatregelen die een bedrijf neemt om te zorgen dat bedrijfsinformatie, netwerken, apparaten en medewerkers worden beschermd. Vodafone Business baseert zijn cyberbeveiligingsportfolio daarbij op het NIST-cyberframework, de industriestandaard op het gebied van cyberbeveiliging.

 • 1 op de 5 Nederlandse ondernemingen krijgt te maken met een cyberaanval. Dit blijkt uit onderzoek van het Ministerie van Economische Zaken.

 • Vodafone kan u helpen met het beveiligen van uw totale keten. Daarbij worden zowel uw bedrijfsinformatie, apparaten, verbindingen, locaties én medewerkers beschermd. De cybersecurity-experts van Vodafone kunnen u helpen met het inventariseren van uw risico’s en brengen advies uit over een passende oplossing.
 • Uw cyberrisico wordt bepaald door vier factoren: de aanwezigheid van een dreiging, de waarschijnlijkheid van een aanval, de impact van een aanval en de kwetsbaarheid van uw organisatie.
 • Een app scant continu alle activiteiten op je apparaat op mogelijke cyberdreigingen en voorkomt dat er malware geïnstalleerd wordt of andere kwaadaardige processen uitgevoerd worden. Endpoint protection begint met het zorgen van een up-to-date operating systeem, een back-up (in de cloud) en de juiste beveiligingsinstellingen.
 • Kwetsbaarheden worden bepaald door de mensen, processen en tools in uw organisatie. Zijn uw mensen bewust en getraind op gevaren, zijn uw processen robuust en gebruikt u de juiste technische tools (software en hardware) om uw gegevens te beschermen tegen cybercriminelen?
 • Voor het MKB levert Vodafone Business oplossingen op het gebied van Endpoint Management, Endpoint Security (op mobiele en vaste apparaten), Detection, Network & Connectivity Protection en Cloud & Access Protection. Hiervoor werkt Vodafone Business samen met toonaangevende leveranciers zoals Apple, Microsoft, Jamf, Lookout en Trend Micro.