Overslaan en ga naar inhoud

V-Hub maakt het persoonlijk

Maak kennis met My V-Hub

V-hub gaat uitbreiden! U kunt nu al gebruik maken van de nieuwe functies. Als u een account aanmaakt, krijgt u gepersonaliseerde artikelen en een digitaal advies op maat voor uw bedrijf. 

U kent V-Hub, het kenniscentrum voor ondernemers, met inspirerende artikelen.

Onlangs lanceerde Vodafone Business My V-Hub. In deze versie van V-Hub presenteren wij artikelen die speciaal voor uw bedrijf zijn geselecteerd. Ook kunt u in My V-Hub een op maat gemaakt plan ontvangen voor verdere digitalisering van uw bedrijf. Maak vandaag al kennis met deze nieuwe mogelijkheden.

Een actieplan

Vertel ons hoe uw bedrijf er uitziet. Op basis van dit profiel ontvangt u een gratis actieplan met hoe u uw bedrijf digitaal verder kan brengen.

Content op maat

Op basis van het profiel van uw bedrijf selecteren wij voor u relevante en inspirerende artikelen uit het uitgebreide V-Hub portfolio van meer dan 450 artikelen.

Gratis advies

Heeft u vragen over uw actieplan? Chat met een consultant en krijg vrijblijvend advies. 

Binnenkort beschikbaar.

Wat is My V-Hub en hoe werkt het?

V-Hub vernieuwt | Vodafone Business

1. Maak een account aan

Door het formulier onderaan deze pagina in te vullen maakt u een account aan. Vervolgens kunt u hier mee inloggen en uw profiel voltooien. Op dit moment is een deel van deze pagina nog in het Engels.

V-Hub vernieuwt | Vodafone Business

2. Ontvang een actieplan

Als uw account is aangemaakt kunt, u op basis van een aantal vragen vertellen hoe uw bedrijf er uitziet. Op basis van dit profiel ontvangt u een gratis actieplan. In dit plan leggen wij uitvoering uit hoe u uw bedrijf digitaal op een hoger niveau kunt brengen. Dit actieplan is gratis en verplicht u tot niets. 

V-Hub vernieuwt | Vodafone Business

3. Lees inspirerende artikelen

Op basis van uw profiel en actieplan selecteren wij artikelen die voor u relevant zijn. Deze bieden inspiratie en ideeën om uw onderneming slimmer en effectiever te laten werken. Ook helpen ze u vooruit met concrete informatie, tips en checklists.

V-Hub vernieuwt | Vodafone Business

4. Advies

Binnenkort is het mogelijk om een adviesgesprek te plannen met een van onze consultants. In het gesprek kijkt onze consultant naar de specieke situatie van uw bedrijf en uw actieplan. Ook geeft de consultant u vrijblijvend advies over de mogelijkheden. 

Binnenkort beschikbaar

Vul uw e-mailadres in om een account te maken

Meer over My V-Hub

Vodafone Business wil graag ondernemers helpen met hun digitalisering. Dat doen wij door in gesprek te gaan met ondernemers en door ze op weg te helpen met inspirerende artikelen en vrijblijvend advies. Wij kunnen ondernemers beter helpen als wij weten wie ze zijn. 

Het gebruik V-Hub en My V-Hub is en blijft een gratis dienst. Het actieplan dat u van ons ontvangt, verplicht u tot niets. 

My V-Hub wordt ontwikkeld in samenwerking met Vodafone-organisaties in andere landen: zo kunnen wij leren van elkaars expertise. Uiteindelijk zal alles in My V-Hub in het Nederlands beschikbaar zijn. 

Het actieplan wordt gemaakt op basis van een aantal vragen die u krijgt over uw onderneming. Op basis van uw antwoorden genereren wij een gratis stappenplan waarmee u in uw onderneming aan de slag kunt. Waar liggen uw uitdagingen op het gebied van digitale marketing? Hoe regelt u een hybride werkomgeving voor uw werknemers? Waar liggen de kansen voor IT-beveiliging?