Vooruit met uw bedrijf

Met Vodafone Business

Met Vodafone Business kiest u altijd voor de juiste oplossingen voor uw onderneming. Met onze diensten bent u altijd verbonden met uw collega's en uw klanten.

Ontdek de mogelijkheden
Iedere onderneming is anders. Ontdek de mogelijkheden en laat u adviseren.

Vooruit met uw bedrijf | Vodafone Zakelijk

Alles voor ondernemers
Vodafone Business biedt complete oplossingen voor ondernemers. Met (mobiele) telefonie, cloudoplossingen,  beveiliging en meer.

Vooruit met uw bedrijf | Vodafone Zakelijk

Als uw bedrijf groeit
Als uw bedrijf groeit, groeien uw wensen mee. U kunt altijd uw keuzes aanpassen aan de nieuwe situatie van uw bedrijf. 

Virtueel meekijken op de bouwplaats

Voor aannemersbedrijf Kwakkenbos is het belangrijk om korte lijnen te hebben tussen de mensen op kantoor en de bouwplaats. "Zo kan je snel schakelen en bijstellen", aldus Claudia Kwakkenbos. Bekijk de video om te zien hoe Kwakkenbos meerdere oplossingen van Vodafone slim combineert. 

Meest gekozen
Meer voor de ondernemer

Telefonie vanuit de cloud

Als ondernemer wilt u dat u en uw collega’s bereikbaar zijn, voor elkaar en voor uw klanten. Met One Net Express schakelt u makkelijk door naar collega's, net zoals bij een telefooncentrale. 

Meer informatie over One Net Express

Kantoor Online

Met Kantoor Online haalt u alles in huis om te kunnen samenwerken met collega's, thuis of op kantoor. Dat kan door slim gebruik te maken van onder andere Microsoft Teams. 

Meer informatie over Kantoor Online

Zakelijk Mobiel

Met een zakelijk Red Pro abonnement werkt u altijd en overal – in Nederland en de EU – op uw smartphone.  Zo gaan de zaken door, waar u ook bent. Voor elke ondernemer is er een passend Red Pro abonnement. 

Lees meer over Red Pro

Vaste telefooncentrale

Met One Fixed Express verbinden we uw telefooncentrale eenvoudig met het betrouwbare breedbandnetwerk van Vodafone. Zo belt u binnen Nederland onbeperkt naar vast en mobiel met een compleet vaste-telefoniepakket.

Meer informatie over One Fixed Express

Vast Zakelijk Internet

Met internet van Ziggo Zakelijk maakt u gebruik van ons krachtige GigaNet. Of u nu kiest voor Zakelijk Internet of Zakelijk Internet Pro, u bent altijd verzekerd van onze uitstekende service.

Lees meer over Zakelijk Internet

One Mobile

Met One Mobile heeft u de mobiele telefoniekosten van uw bedrijf volledig in de hand. U voorspelt en beheerst kosten, terwijl uw medewerkers zonder beperkingen hun werk doen, in binnen- en buitenland.

Meer informatie over One Mobile

Microsoft 365

Met Microsoft 365 is het mogelijk om bestanden te delen met collega's, partners en klanten. Zo werkt u met uw collega's met de bekende Officeprogramma's overal vertrouwd en veilig. 

Lees meer over Microsoft 365

Flexibel bereikbaar

Met Flex Mobile is uw bedrijf 24/7 bereikbaar en beschikbaar én heeft u de flexibiliteit en zorgeloosheid die u wilt bij mobiele abonnementen. Daarmee is Flex Mobile net zo flexibel als uw bedrijf zelf.

Lees meer over Flex Mobile

Mobiele beveiliging

De smartphone is 100% onderdeel van uw zaak. Met Mobiele Beveiliging van Vodafone Business zorgt u er voor dat uw smartphone of tablet net zo goed beveiligd is als uw computer. 

Lees meer over Mobiele Beveiliging

Vooruit met Vodafone Business

Als ondernemer staat elke dag in het teken van verder komen dan gisteren. In dit e-book leert u aan de hand van praktische tips en voorbeelden hoe u door digitalisering een stap vooruit kunt zetten met uw bedrijf. 

Vooruit met uw bedrijf | Vodafone Zakelijk

Op zoek naar advies?

Wij helpen u graag vooruit door u gratis en vrijblijvend advies te geven over welke oplossingen het beste bij uw onderneming passen. Laat nu uw gegevens achter, zodat onze adviseurs u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. U kunt ook zelf contact opnemen via 088-7145280. 

Hulp nodig met kiezen?

Advies op maat van onze adviseur via een videogesprek

Wij helpen u graag vooruit door advies te geven over welke oplossingen het beste bij uw onderneming passen. Plan snel en vrijblijvend een videogesprek in, op een moment dat het u schikt. Een afspraak is vaak al mogelijk binnen 3 werkdagen.