Zakelijke oplossingen van Samsung

Zakelijke oplossingen van Samsung

Samsung DeX en Knox voor uw zakelijke telefoon

Welke zakelijke oplossingen biedt Samsung?

Met een zakelijke telefoon van Samsung heeft u een alleskunner in handen met oplossingen die elke werkdag goed van pas komen. Uiteraard kunt u met uw nieuwe Samsung smartphone genieten van de snelheid van 5G en daarmee naadloos videobellen. Ook het maken van haarscherpe foto's is de Galaxy niet vreemd. Maar Samsung gaat verder en biedt ook DeX en Knox aan voor uw werktelefoon.

Eenvoudig werken met Samsung DeX

Wat is Samsung DeX?

Met Samsung DeX verandert uw zakelijke Galaxy telefoon eenvoudig in een desktop waarop randapparatuur kan worden aangesloten. Zo werkt u comfortabel met bijvoorbeeld een toetsenbord, muis of monitor op uw Samsung smartphone. Bij oudere modellen gaat dit via een DeX Docking Station en de nieuwere Samsung toestellen kunnen zelfs draadloos verbinden.

 

Wat is Samsung Knox?

Met Knox heeft Samsung een beveiligingssysteem gecreëerd waarmee bedrijfsgegevens op uw zakelijke telefoon of tablet worden beschermd én gescheiden van privégegevens. Samsung Knox maakt het mogelijk om al uw zakelijke toestellen op één centraal punt te beheren. Het systeem wordt geactiveerd in combinatie met de modules van Samsung Knox Suite.

 

Veilig werken met Samsung Knox
Hij is er:

De nieuwe Samsung Galaxy S23 serie

Alle zakelijke toptoestellen van Samsung