Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Zakelijke telefoon oplossing Samsung Knox

Uw bedrijfsgegevens overal beschermd met Knox

Wat is Samsung Knox?

Samsung Knox is een beveiligingssysteem waarmee de bedrijfsgegevens op uw zakelijke telefoon of tablet niet alleen worden beschermd maar ook gescheiden blijven van privégegevens. Het systeem is in 2013 geïntroduceerd om devices die contact met internet (kunnen) maken te beveiligen. De naam is overigens afgeleid van Fort Knox, de legerbasis in de Verenigde Staten waar een groot gedeelte van de Amerikaanse goudvoorraad ligt opgeslagen.

Waarom Samsung Knox voor uw bedrijf?

Met Samsung Knox beheert u alle telefoons en tablets binnen uw bedrijf vanuit één centraal punt. Met de beveiligingsupgrades van Samsung Knox houdt u uw zakelijke toestel(len) eenvoudig up-to-date. Voor extra veiligheid en gemak kunt u instellen dat het updaten van bijvoorbeeld uw zakelijke Samsung telefoon automatisch gebeurt.

 

Samsung Knox op zakelijke toestellen
Beveiligingstechnologie Samsung Knox

Samsung Knox Suite

Alle toestellen van Samsung - dus ook zoals de Galaxy S23 serie - zijn standaard voorzien van de beveiligingstechnologie Knox. Deze technologie wordt echter pas geactiveerd in combinatie met één of meer modules uit Samsung Knox Suite. Dit is een speciaal voor zakelijke gebruikers ontwikkeld platform voor beveiliging en cloud oplossingen. De Samsung Knox Suite bestaat uit meerdere onderdelen:

  • Knox Mobile Enrollment
  • Knox Manage
  • Knox E-FOTA One
  • Knox Platform for Enterprise
  • Knox Configure
Super retina screen icon

Knox Mobile Enrollment

Om per zakelijke telefoon het gewenste beheerprofiel uit te rollen, gebruikt u Knox Mobile Enrollment. Handmatig beheer is niet meer nodig. Dit gebeurt automatisch zodra het nieuwe toestel verbinding maakt met internet. Hiermee wordt tijd bespaard en worden fouten voorkomen.

Super retina screen icon

Knox Manage

Knox Manage wordt gebruikt om meerdere toestellen binnen een bedrijf te beheren en apps, instellingen en beveiligingsopties centraal te regelen. Hiermee wordt voorkomen dat medewerkers ongewenste apps installeren of openen. 

Super retina screen icon

Knox E-FOTA One

Knox E-FOTA One speelt een belangrijke rol bij de updates waarmee de Samsung Knox software up-to-date wordt gehouden. Met dit onderdeel van de Samsung Knox suite pusht u eenvoudig software- en beveiligingsupdates naar alle telefoons in uw bedrijfsnetwerk.  

Super retina screen icon

Knox Platform for Enterprise

Voor het verhogen van de standaard beveiliging van een Android toestel is Knox Platform for Enterprise bedoeld. Hiermee kan multi-authenticatie worden ingesteld, net als extra VPN opties. Bedrijfsinformatie blijft zo nog beter beschermd. 

Super retina screen icon

Knox Configure

Knox Configure zit niet standaard in Knox Suite maar wordt los door Samsung aangeboden. Deze module speelt een rol bij het meegeven van bepaalde opstartinstellingen aan een nieuwe zakelijke telefoon, zoals het bedrijfslogo als achtergrond. 

Samsung Galaxy S24 Series
Samsung Galaxy S24 is er
Ontdek de serie en combineer met een zakelijk Red Pro abonnement

Nóg een zakelijke oplossing van Samsung: DeX

Met Samsung DeX wordt uw Galaxy smartphone of tablet een desktop. Voor extra werkgemak kunt u muis, toetsenbord en monitor koppelen aan uw Samsung Galaxy. Een handige feature om nog efficiënter met uw zakelijke telefoon te kunnen werken. 

Samsung DeX voor werkgemak