Samsung Galaxy S23 Ultra

Topprestaties, de hele werkdag lang

Nu met € 200 cashback

Samsung Galaxy-serie: zakelijke alleskunners

De Samsung Galaxy-modellen overtreffen de eisen die tegenwoordig aan een zakelijke telefoon worden gesteld. Overal werken op 5G, videobellen op hoog niveau en haarscherpe foto's schieten. En dan hebben we het nog niet gehad over de innovatieve designs. Van de opklapbare Samsung Galaxy Z Fold4 en Flip4 met extra groot scherm, tot de Samsung Galaxy S23 Ultra met S Pen. De mogelijkheden zijn grenzeloos, zodat u nóg meer uit uw werkdag haalt.

Samsung Galaxy modellen

Vergelijk de verschillende zakelijke Samsung telefoons

Op zoek naar de meest populaire Samsung Galaxy-modellen voor zakelijk gebruik? Gevonden! De toppers bekijkt en vergelijkt u hier.

6,1" scherm
3 camera's
3,700 mAh
Vanaf 128 GB
 

6,6" scherm
4 camera's
4,700 mAh
Vanaf 256 GB
 

Samsung Galaxy S23 Ultra

6,8" scherm
5 camera's
5000 mAh
Met S Pen
Vanaf 256 GB

Samsung Galaxy Z Flip4

6,7" opvouwbaar scherm
3 camera's
3700 mAh
Vanaf 128 GB

Samsung Galaxy Z Fold4

7,6" opvouwbaar scherm
3 camera's
3700 mAh
Vanaf 128 GB

Samsung Galaxy S23

6,1" scherm
4 camera's
3900 mAh
Vanaf 128 GB

Een zakelijk abonnement voor uw Samsung Galaxy

Een zakelijke Samsung telefoon is pas compleet met een passend zakelijk mobiel abonnement. En dat hebben we, voor elke ondernemer. Voor de fanatieke datagebruikers is er Red Pro Unlimited met onbeperkt data, en voor de ondernemer die minder MB's verbruikt maar wel graag onbeperkt wil bellen is er Red Pro Connect of Red Pro Select. Geen behoefte aan oneindig bellen of grote databundels? Dan is er nog het bescheiden Biz Basic

Samsung Galaxy S22 Plus

Zakelijke oplossingen van Samsung

Wat een Galaxy een ideale zakelijke telefoon maakt? De zakelijke oplossingen van Samsung.

Efficient op groot scherm werken met Samsung DeX
Uw Powerpoint presentatie via uw telefoon naar het tv-scherm op kantoor streamen? Samsung DeX maakt het mogelijk. En nog veel meer. Alles om nog meer uit uw werkdag te halen, waar u ook bent.

Safety first met Samsung Knox
Uw smartphone gaat overal mee naartoe, en daarmee ook uw bedrijfsgegevens. Samsung Knox beschermt uw gegevens, zodat u overal met een gerust hart op uw zakelijke mobiel kunt werken. 

Alle zakelijke toptoestellen van Samsung

Veelgestelde vragen over de Samsung Zakelijk

Bestelt u tussen 3 april en 30 april 2023 een toestel uit de Samsung Galaxy S23 serie bij Vodafone, dan krijgt u tijdelijk een Harman Kardon Onyx Studio 7 speaker cadeau (t.w.v. € 299). 

Ga voor deze actie naar de promotiepagina en volg de instructies die daar worden gegeven. Samsung streeft ernaar om de speaker binnen 6 weken na goedgekeurde registratie naar u te verzenden. Bekijk ook de volledige actievoorwaarden voor alle details over deze promotie.


Ja, dat kan! Kies uw favoriete Samsung toestel, volg de stappen en regel zo uw verlenging op uw zakelijke abonnement eenvoudig online. 

Daarom kiest u Vodafone Business

5G

5G op ons krachtige GigaNet

Uitstekend Europees netwerk

Uitstekend Europees netwerk

Business Crew

Business Crew voor de beste zakelijke service