Overslaan en ga naar inhoud

Dinsdag 18 oktober 2022 • 5 minuten

Deel één familie abonnement met het hele gezin

De voordelen van Red Together voor jouw familie

Onbeperkt bellen en één grote internetbundel delen met het hele gezin: dit kan met het Vodafone Red Together abonnement. Zo zijn jij, jouw partner en jullie kinderen altijd voordelig met elkaar verbonden. Met dit familie abonnement van Vodafone hou je gemakkelijk het dataverbruik van alle gezinsleden in de gaten. Ook kun je de bundel van je kind pauzeren wanneer nodig. Lees hier alle voordelen van het Red Together abonnement voor jouw gezin!

Met elkaar dubbel zoveel data

Samen met je gezin haal je het maximale uit het Red Together abonnement. Als beheerder sluit je het abonnement af en koppel je tot wel 9 extra gezinsleden. Dit kan al vanaf 30 euro per maand. Je ontvangt standaard 50 GB, wat wordt verdubbeld naar 100 GB zodra je jouw partner en/of kinderen toevoegt. Meer dan genoeg gigabytes om samen de hele maand door te appen, videobellen én rond te surfen op social media. Bellen en sms’en doe je zelfs onbeperkt!

Heb je ook internet van Ziggo? Dan is het starttarief zelfs slechts 25 euro. Als je gezinsleden koppelt, deel je in dit geval een bundel van maar liefst 200 GB. Ook profiteer je van nog meer kortingen. Zo wordt Red Together met z’n allen nog leuker én voordeliger

Houd altijd voldoende inzicht

Wil je het datagebruik van de kinderen een beetje in de smiezen houden? Je kunt via de Vodafone & Ziggo app eenvoudig het verbruik van je kind inzien. Ook kun je een datalimiet instellen per groepslid. Zo voorkom je dat je kind de volledige databundel verbruikt door eindeloos te videobellen, streamen en gamen. Is het limiet bereikt? Jullie krijgen dan beiden een seintje.

Loopt het dataverbruik van je kind echt de echt spuigaten uit? Met de pauzeknop beperk je zijn of haar internetsnelheid dan tot 64 kb/s, in NL en de EU. Een appje versturen gaat nog wel, maar een video bekijken niet meer. Deze snelheidsbeperking gaat meteen in zodra je deze activeert.

Naast één grote familie bundel hebben jullie ook één gezamenlijke rekening. Zo heb je altijd alle controle over de kosten van het familie abonnement.

Hoe kan ik iemand toevoegen aan Red Together?

Elke groep heeft één beheerder: dit kun jij als ouder zijn. Je sluit eenvoudig het Red Together abonnement af, waarna je de Vodafone & Ziggo App installeert op jouw smartphone. Met deze app kun je alles regelen: extra gezinsleden toevoegen, het gebruik in de gaten houden en je rekeningen bekijken.

De voordelen van Red Together

  • Deel één grote databundel met je familie of vrienden
  • Al voordelig vanaf 2 personen
  • Alle abonnementen op één factuur
  • Beheer gemakkelijk alles vanuit de Vodafone & Ziggo App
  • Ontvang berichtjes wanner iemand zijn datategoed heeft verbruik
  • Pauzeer het datagebruik van een groepslid als het even minder mag
Red Together

Wat kost een familie abonnement?

De kosten van het Red Together abonnement starten vanaf 30 euro per maand, en zelfs vanaf 25 euro per maand wanneer je thuis ook internet hebt van Ziggo. Elk extra lid is maandelijks opzegbaar en voeg je toe zónder aansluitkosten. Zo ben je met z’n vieren in totaal 82,50 euro kwijt voor een internetbundel van 100 GB én onbeperkt bellen!

Als Ziggo-klant krijg je nog eens 5 euro per maand extra korting zodra de tweede persoon gekoppeld is én ontvang je 2,50 euro korting bij elk extra lid van de groep. Met een gezin van vier betaal je in dit geval 70 euro voor een familie bundel van maar liefst 200 GB. Dat is slechts 17,50 euro per persoon!

Kan ik ook mensen buiten het gezin toevoegen?

Opa en oma ook toevoegen aan het gezinsabonnement? Dat is geen enkel probleem. Om samen de bundel te delen, hoef je namelijk niet in één huis te wonen. Zo stel je de groep van maximaal vijf personen helemaal zelf samen en profiteer je met z’n allen van de voordelen van Red Together

Veelgestelde vragen over Red Together

 

Extra data en korting

Wanneer je Vodafone combineert met internet van Ziggo, profiteer je bij ons standaard van een aantal Non-stop benefits. Ook bij Red Together. Je krijgt dus niet alleen maandelijks tot € 7,50 korting op je abonnement en dubbele data, maar ook een tv-pakket naar keuze en een Safety pakket. Deze volop extra voordelen gelden overigens voor het gezamenlijke Red Together familie abonnement en staan los van hoeveel personen er in een groep zitten.

Ontdek alle voordelen.

 

Ontvang dubbel zoveel data

Met Red Together kun je straks meerdere personen samenbrengen onder één abonnement. En dat heeft een aantal voordelen. Zo verdubbelen we je data, die je samen kunt delen, en ontvang je 1 rekening voor de hele groep. En met het instellen van notificaties via Datategoed en met de Pauzeknop houd je makkelijk een klein beetje controle. Met Red Together kan elk lid van de groep bovendien onbeperkt bellen en sms'en.

Hoe stel ik een groep samen?

Wanneer je minstens 1 Red Together abonnement en 1 Red Together Extra abonnement onder hetzelfde klantnummer hebt, ontvang je in My Vodafone een bericht om je Together groep te activeren. Omdat een Red Together Extra sim in eerste instantie 0 GB data heeft, dien je wel eerst bij alle groepsleden aan te geven dat ze data kunnen delen. In de Vodafone & Ziggo app en in My Vodafone stel je alles in voor jouw Red Together groep.

 

Data beheren via My Vodafone

In de Vodafone & Ziggo app en in My Vodafone stel je alles in voor jouw Red Together groepsleden. Bij 'Together Data beheren' geef je aan wie gebruik mag maken van de gezamenlijke datapot. 

Red Together Extra aanvragen

Wil je Red Together voor een extra persoon aanvragen? Dat kan! Dit heet Red Together Extra. De beheerder die een Red Together abonnement (50 GB) afgesloten heeft, koppelt een extra groepslid in de Vodafone & Ziggo app. Dit kan zónder aansluitkosten en is maandelijks opzegbaar. 

Red Together aanvragen voor de hele groep

Wil je in één keer een Red Together familie abonnement aanvragen voor meerdere personen? Kies dan bij het afsluiten van je abonnement (Sim Only of met een telefoon) voor Red Together en voeg je extra groepsleden toe bij Red Together Extra.

 

Draag je contract over

Je kunt Red Together alleen activeren als de Red Together en Red Together Extra abonnementen onder één contract of klantnummer vallen. Dat betekent dat je mogelijk een contract moet overdragen. Zie hier hoe dat werkt. 

 

Alle groepsleden op 1 contract

Nee hoor, de groep hoeft geen familie te zijn. Een Red Together groep kan uit maximaal 10 groepsleden bestaan. Dat betekent niet dat je allemaal op hetzelfde adres hoeft te wonen. Kinderen die het huis uit zijn of ergens anders staan ingeschreven, ooms, tantes of opa’s en oma’s kunnen ook gewoon bij Red Together komen. Het maakt eigenlijk niet uit met wie jij straks een groep vormt, maar alle groepsleden staan straks wel op het contract van de beheerder.

Je kunt je groep gaan activeren wanneer je minstens één Red Together abonnement en één Red Together Extra abonnement onder hetzelfde klantnummer of contract hebt. Daar hoort straks ook één overzichtelijke rekening bij voor alle abonnementen.

 

Ga je op reis buiten de EU of wil je naar je vrienden in het buitenland bellen? Bekijk alle tarieven en de voorwaarden.

 

Wil je onbezorgd gebruikmaken van mobiel internet in Nederland en het buitenland? Hou je dan aan de Fair Use Policy. Met ieder Red Together of Red Together Extra abonnement kan je tot maximaal 40 GB in de EU gebruiken. Vodafone kan toeslagen in rekening brengen als je meer verbruikt dan de hieronder aangegeven limiet. Als je meer gebruikt dan het maximum, brengen we kosten in rekening van € 0,0036 per MB. We sturen je een sms wanneer je 80% en 100% van je databundel verbruikt hebt. Lees hier meer.

 

De groepsbeheerder betaalt het volledige abonnement.