Overslaan en ga naar inhoud

Dinsdag 18 oktober 2022 • 5 minuten

Zorgeloos internetten en bellen voor senioren

De voordelen van Red Together voor jouw familie

Geen enkel belangrijk moment van je kinderen en kleinkinderen meer missen? Deel dan samen één familie abonnement en combineer deze met een van onze gebruiksvriendelijke senioren telefoons. Zo zijn jullie altijd met elkaar verbonden. Wij leggen de voordelen van een Red Together abonnement uit én zetten vijf praktische smartphones voor jou op een rij.

Een abonnement voor de hele familie

Blijf altijd eenvoudig verbonden met jouw partner, kinderen en kleinkinderen met het Red Together familie abonnement van Vodafone. Hierbij sluit één iemand een abonnement af, en voegt overige familieleden aan de groep toe. Zo deel je samen een internetbundel van 100 of zelfs 200 GB. Enorm handig én praktisch: het aantal gigabytes dat jij eventueel niet gebruikt, kunnen jouw familieleden opmaken. Je hoeft hiervoor niet op hetzelfde adres te wonen.

Zo hebben jullie samen altijd genoeg data om met elkaar te videobellen of berichtjes te sturen en mis jij geen moment in het leven van jouw (klein)kinderen. Bellen en sms’jes versturen doen jullie zelfs onbeperkt! De groep mag bestaan uit maar liefst vijf leden.

Vind jij het ingewikkeld om zo’n abonnement af te sluiten en te monitoren? Geen probleem: laat dan een van jouw kinderen dit doen. Op deze manier heb jij hier helemaal geen omkijken naar maar heb jij toch altijd voldoende internet en belminuten. Ook handig: jullie krijgen gezamenlijk één factuur. Hier hoef jij je dus ook niet bezig mee te houden.

De voordelen van Red Together

 • Deel één grote databundel met je familie of vrienden
 • Al voordelig vanaf 2 personen
 • Alle abonnementen op één factuur
 • Beheer gemakkelijk alles vanuit de Vodafone & Ziggo app
 • Ontvang berichtjes wanner iemand zijn datategoed heeft verbruik
 • Pauzeer het datagebruik van een groepslid als het even minder mag
Red Together

Praktische senioren telefoons

Een Red Together abonnement kun je afsluiten als Sim Only, waarbij je enkel een simkaartje koopt die je in jouw huidige smartphone kunt doen. Ook kun je kiezen voor een abonnement in combinatie met een nieuw toestel. Ga je hiervoor? Dan kan het soms lastig zijn om een keuze te maken tussen al het aanbod. Sommige smartphones hebben zoveel hippe snufjes en moderne technologieën dat ze erg ingewikkeld kunnen zijn.

Gelukkig zijn er ook genoeg senioren telefoons. Denk je hieraan, dan zie je waarschijnlijk zo’n model met grote toetsen en een eenvoudige interface voor je. Maar niks is minder waar:  gelukkig zijn moderne smartphones ook steeds gebruiksvriendelijker, ook voor mensen die hier niet mee zijn opgegroeid. Vaak is het een kwestie van eventjes oefenen en je kinderen af en toe om hulp vragen.

De volgende smartphones zijn modern, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en nét even een tandje minder uitgebreid van de vlaggenschip modellen van het moment (zoals de iPhone 14 en Samsung S22). Hiermee heb jij het videobellen en appen zo onder de knie!

 1. Samsung A53 of A33
  Naast de Galaxy S22, het paradepaardje van Samsung, heeft het merk ook meerdere middenklasse smartphones op de markt gebracht. Doordat de functies op de A53 en A33 iets minder uitgebreid zijn, kun je hier waarschijnlijk goed mee overweg. Hou eenvoudig contact met vrienden en familie of schiet een prachtig plaatje met de maar liefst vier camera’s op de smartphone.
 2. iPhone SE 2022
  Het merk Apple staat bekend om haar zeer gebruiksvriendelijke producten, zo ook de iPhone SE 2022. Met deze mid range smartphone kun je eigenlijk alles: foto’s maken, berichtjes versturen, bellen en apps gebruiken. Qua kracht en snelheid heeft hij iets ingeleverd op de iPhone 13, het huidige vlaggenschip model van het merk. Dit maakt hem uiteraard ook betaalbaarder.
 3. Refurbished iPhone
  Wil je liever een goedkopere oplossing én een steentje bijdragen aan het milieu? Dan kan je ook kiezen voor een Refurbished iPhone. Van top tot teen gecontroleerd, waar nodig vernieuwd met officiele onderdelen en helemaal up-to-date met de laatste software van Apple. Deze refurbished iPhones zijn dus goedkoper en prima in staat om weer jaren gebruikt te kunnen worden.

Wat kost een familie abonnement?

De kosten van het Red Together abonnement starten vanaf € 32,50 per maand, en zelfs vanaf € 27,50 per maand wanneer je thuis ook internet hebt van Ziggo. Elk extra lid is maandelijks opzegbaar en voeg je toe zónder aansluitkosten. Zo ben je met z’n vieren slechts € 85 euro kwijt voor een internetbundel van 100 GB én onbeperkt bellen!

Als Ziggo-klant krijg je nog eens 5 euro per maand extra korting zodra de tweede persoon gekoppeld is én ontvang je € 2,50 korting bij elk extra lid van de groep. Met een gezin van vier betaal je in dit geval enkel € 72,50 voor een familie bundel van maar liefst 200 GB. Dat is slechts € 18,13 per persoon!

Veelgestelde vragen over Red Together

 

Extra data en korting

Wanneer je Vodafone combineert met internet van Ziggo, profiteer je bij ons standaard van een aantal Non-stop benefits. Ook bij Red Together. Je krijgt dus niet alleen maandelijks tot € 7,50 korting op je abonnement en dubbele data, maar ook een tv-pakket naar keuze en een Safety pakket. Deze volop extra voordelen gelden overigens voor het gezamenlijke Red Together familie abonnement en staan los van hoeveel personen er in een groep zitten.

Ontdek alle voordelen.

 

Ontvang dubbel zoveel data

Met Red Together kun je straks meerdere personen samenbrengen onder één abonnement. En dat heeft een aantal voordelen. Zo verdubbelen we je data, die je samen kunt delen, en ontvang je 1 rekening voor de hele groep. En met het instellen van notificaties via Datategoed en met de Pauzeknop houd je makkelijk een klein beetje controle. Met Red Together kan elk lid van de groep bovendien onbeperkt bellen en sms'en.

Hoe stel ik een groep samen?

Wanneer je minstens 1 Red Together abonnement en 1 Red Together Extra abonnement onder hetzelfde klantnummer hebt, ontvang je in My Vodafone een bericht om je Together groep te activeren. Omdat een Red Together Extra sim in eerste instantie 0 GB data heeft, dien je wel eerst bij alle groepsleden aan te geven dat ze data kunnen delen. In de Vodafone & Ziggo app en in My Vodafone stel je alles in voor jouw Red Together groep.

 

Data beheren via My Vodafone

In de Vodafone & Ziggo app en in My Vodafone stel je alles in voor jouw Red Together groepsleden. Bij 'Together Data beheren' geef je aan wie gebruik mag maken van de gezamenlijke datapot. 

Red Together Extra aanvragen

Wil je Red Together voor een extra persoon aanvragen? Dat kan! Dit heet Red Together Extra. De beheerder die een Red Together abonnement (50 GB) afgesloten heeft, koppelt een extra groepslid in de Vodafone & Ziggo app. Dit kan zónder aansluitkosten en is maandelijks opzegbaar. 

Red Together aanvragen voor de hele groep

Wil je in één keer een Red Together familie abonnement aanvragen voor meerdere personen? Kies dan bij het afsluiten van je abonnement (Sim Only of met een telefoon) voor Red Together en voeg je extra groepsleden toe bij Red Together Extra.

 

Draag je contract over

Je kunt Red Together alleen activeren als de Red Together en Red Together Extra abonnementen onder één contract of klantnummer vallen. Dat betekent dat je mogelijk een contract moet overdragen. Zie hier hoe dat werkt. 

 

Alle groepsleden op 1 contract

Nee hoor, de groep hoeft geen familie te zijn. Een Red Together groep kan uit maximaal 10 groepsleden bestaan. Dat betekent niet dat je allemaal op hetzelfde adres hoeft te wonen. Kinderen die het huis uit zijn of ergens anders staan ingeschreven, ooms, tantes of opa’s en oma’s kunnen ook gewoon bij Red Together komen. Het maakt eigenlijk niet uit met wie jij straks een groep vormt, maar alle groepsleden staan straks wel op het contract van de beheerder.

Je kunt je groep gaan activeren wanneer je minstens één Red Together abonnement en één Red Together Extra abonnement onder hetzelfde klantnummer of contract hebt. Daar hoort straks ook één overzichtelijke rekening bij voor alle abonnementen.

 

Ga je op reis buiten de EU of wil je naar je vrienden in het buitenland bellen? Bekijk alle tarieven en de voorwaarden.

 

Wil je onbezorgd gebruikmaken van mobiel internet in Nederland en het buitenland? Hou je dan aan de Fair Use Policy. Met ieder Red Together of Red Together Extra abonnement kan je tot maximaal 40 GB in de EU gebruiken. Vodafone kan toeslagen in rekening brengen als je meer verbruikt dan de hieronder aangegeven limiet. Als je meer gebruikt dan het maximum, brengen we kosten in rekening van € 0,0036 per MB. We sturen je een sms wanneer je 80% en 100% van je databundel verbruikt hebt. Lees hier meer.

 

De groepsbeheerder betaalt het volledige abonnement.