background
Future Ready

Hoe benut ondernemend Nederland IoT?

IoT-oplossingen zijn steeds breder toepasbaar. Maar hoeveel ondernemers maken daadwerkelijk gebruik van de kansen die IoT biedt? Wie zijn ze, en wat levert het Internet of Things hen op? Sander Schimmelpenninck, hoofdredacteur van Quote, zoekt het uit.

Praten met een achtbaan

Hoe ver zijn we in Nederland met de toepassing van IoT?

Hoe beschermt IoT ons land tegen het water? Wat levert een slimme prullenbak precies op? En hoe bouw je een bedrijf op rondom de data die je verzamelt? In deze video praat Sander Schimmelpenninck met De Efteling, FacilityApps en Mic-O-Data. Hij stelt ze de vraag: hoe ver zijn we in Nederland als het gaat om de toepassing van IoT?

Network

Wist u dat...
Vodafone de enige provider in Nederland is die twee speciaal voor IoT ontwikkelde netwerken aanbiedt?

Ontdek meer over NB-IoT en LTE-M.

Huidige stand van zaken van IoT in Nederland

IoT Trendrapport 2018        

Verhoogde productiviteit, kostenreductie en omzetstijging. Over de voordelen van Internet of Things bestaat geen twijfel. Toch blijkt dat bijna 7 op de 10 Nederlandse ondernemers nog niet of nauwelijks hebben nagedacht over hoe zij IoT voor hun onderneming kunnen inzetten. Wilt uw weten wat de exacte staat van IoT is binnen de Nederlandse markt? Lees dan nu het IoT Trendrapport 2018.

Download IoT Trendrapport 2018

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'Verzenden'. Hierna wordt het Vodafone IoT Trendrapport 2018 automatisch gedownload.

Buzzword op de zakelijke markt

IoT: Hype or here to stay?

Internet of Things, ofwel IoT is al enige tijd hét buzzword binnen verschillende zakelijke markten. Eerder dit jaar ging Sander langs bij 3 voorlopers op het gebied van het Internet of Things: Sycada, Bunq en Scisports. Hij stelde hen dé hamvraag: is Nederland future ready? In de video geven zij hun visie op IoT. 

Vodafone IoT Barometer 2017/18

Benieuwd hoe de internationale stand van zaken is op het gebied van IoT en welke ontwikkelingen we de komende jaren kunnen verwachten? In de Vodafone IoT Barometer 2017/18 leest u meer over de sectoren waarin IoT wereldwijd een belangrijke rol speelt. Download hier de Vodafone IoT Barometer 2017/18.

Download de Vodafone IoT Barometer 2019

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'Verzenden'. Hierna wordt de Vodafone IoT Barometer 2019 automatisch gedownload.