Op kantoor, thuis, bij klanten en onderweg. Werkend Nederland is tegenwoordig overal bereikbaar. Via een vaste lijn, mobiel toestel of Skype for Business. Is het dan niet slim om die vormen van communicatie te integreren?

Verhoog uw productiviteit

Skype for Business (voorheen Microsoft Lync) is een uniform communicatieplatform dat u en uw collega’s in staat stelt simpel en vanzelfsprekend te werken binnen één omgeving. Met alle informatie die ze nodig hebben en die voor hen relevant is, en beter dan ze gewend zijn. Skype for Business werkt precies hetzelfde op pc’s als op laptops, smartphones en tablets. U kunt via Skype for Business chatten, bellen, videogesprekken voeren, vergaderen op afstand, realtime documenten en presentaties delen en zien wie van hun collega’s wel en niet beschikbaar zijn. Zo kunt u vanaf de andere kant van de wereld met collega’s, klanten en partners efficiënt informatie delen, communiceren en samenwerken.

Combinatie met Vodafone diensten

Met Skype for Business beschikt u over al uw belangrijke telecomdiensten in een product. Vast, mobiel en connectiviteit met één heldere interface, één contract en één Vodafone aanspreekpunt. Ook kunt u Skype for Business combineren met Microsoft Office 365 voor al uw productiviteits tools.

U ontvangt een Skype for Business omgeving, zonder dat u deze zelf hoeft aan te schaffen, te laten bouwen en onderhouden. Voor zowel middelgrote (vanaf 30 gebruikers) als grote organisaties biedt Vodafone een aantrekkelijke prijs per gebruiker per maand. Naar beheer en onderhoud heeft u geen omkijken. Dat doen wij.

Haal het maximale uit Skype for Business

Skype for Business en Office 365 verbeteren de manier waarop mensen samenwerken ingrijpend. Maar het zijn meer dan "gewoon programma’s". Succesvol inzetten van Skype for Business en Office 365 vraagt om gedragsverandering bij de gebruikers. Met ons Adoptie-programma ondersteunen we die verandering in gedrag en cultuur.

Voordelen

  • Hogere productiviteit (tijdwinst) door betere samenwerking en communicatie.
  • Medewerkers werken tijd-, plaats- en apparaat onafhankelijk met elkaar, klanten, en partners.
  • Prettig in het gebruik dankzij de intuïtieve en vertrouwde interface van Skype.
  • Vast bedrag per medewerker per maand, voor zowel middelgrote als grote organisaties.
  • Bespaar op reistijd, reiskosten, huisvesting en telefonie. Vervang uw huidige telefoniecentrale.
  • Contact center functionaliteiten voor iedere medewerker.
  • Te combineren met Vodafone diensten als; vast, mobiel, connectiviteit en Office 365.

Wanneer u Skype for Business wilt integreren met bestaande applicaties, infrastructuur of een koppeling wilt met uw bestaande telefooncentrale biedt Vodafone maatwerk oplossingen. Indien uw IT-strategie een koppeling met de cloud niet toestaat richten wij Skype for Business op uw locatie in.

Bekijk video

In de praktijk

Mimaki
Mimaki

“Met deze communicatie-oplossing zijn we klaar voor de toekomst.”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Shop