Fijn dat je blijft! Je kunt verlengen met een telefoon of Sim Only

Reparatie, verlies of diefstal

Wat moet je nou beginnen zonder je maatje... Is je smartphone gevallen, kwijt of gestolen? Zo ben je gauw weer mobiel.

Mijn toestel is

Snel een nieuw toestel nodig?

Is je toestel niet meer te redden? En heb je een abonnement van 3 april 2016 of later? Dan kun je na 4 maanden al verlengen mét een nieuw toestel!

Lees over Vodafone NEXT

Reparatiestatus

Op de voet volgen wat er gebeurt met je telefoon? Volg de status tijdens de reparatie online. Oh, en we geven je een seintje als je toestel klaar is.

Bescherm je gegevens

Smartphones en tablets zijn voor dieven een makkelijke prooi. Maak je toestel daarom 'Boefproof'. Zo zorg je ervoor dat je telefoon niet meer terug kan naar de fabrieksinstellingen en maak je 'm onverkoopbaar. En de dief kan niet meer bij jouw foto's, e-mail en documenten.

Lees verder op www.maakhetzeniettemakkelijk.nl