Overslaan en ga naar inhoud

"De mooiste iPhone tot nu toe." 
Review iPhoned.nl

"De A13-chip van vorig jaar is ruim een jaar later nog steeds razendsnel. Daarmee is de A14-chip - net als 5G - vooral een investering in de toekomst: Hij zorgt ervoor dat je ook over een paar jaar nog probleemloos de nieuwste apps en games op dit toestel draait. 

Je haalt er het nieuwe design mee in huis, het toestel ondersteunt alvast 5G en het OLED-scherm is het mooiste iPhone-display in deze prijsklasse. Dat maakt de iPhone 12 de nieuwe standaard en wat ons betreft voor de meeste mensen die een nieuwe smartphone zoeken de allerbeste keuze."

nieuw-ontwerp

Fotocredits: Iphoned.nl

camera-upgrade

Fotocredits: Tweakers.nl

"Snelle hardware en software."
Review Tweakers.nl

"Beide toestellen hebben weer een rappe soc met 5G-ondersteuning, draaien iOS 14 en hebben de belofte van jarenlange software updates. De iPhone 12 en 12 Pro hebben hetzelfde fraaie OLED-scherm, wat voor de iPhone 12 een grote verbetering betekent.

Het vlakke en minimalistische design ziet er strak uit. Het is voor het eerst in drie jaar dat Apple zijn toestellen in een ander jasje steekt en dat geeft de iPhone 12-toestellen een herkenbare uitstraling."

"Camera: meer mogelijkheden dan ooit."
Review iCulture.nl

"De verbeteringen in de camera zijn de puntjes op de i, die vooral mogelijk zijn door de snellere A14-chip en Neural Engine. Dat maakt het complete pakket met het mooie scherm, design, prestaties, camera en de relatief betaalbare prijs van de iPhone 12 voor verreweg de meeste mensen de beste keuze.

De iPhone 12 is wat ons betreft de beste standaard-iPhone sinds jaren. We durven te beweren dat voor gebruikers die voorheen voor de pro-modellen gingen, nu ook uit de voeten kunnen met de iPhone 12. De aluminium behuizing vinden we met de vlakke zijkanten stiekem ook wat mooier dan de glimmende roestvrij stalen zijkanten van de iPhone 12 Pro."

Galaxy-buds-pro

Fotocredits: iCulture.nl

galaxy-smarttag

Fotocredits: Techzine.nl

"iPhone-duo blijkt shot in de roos."
Review Techzine.nl

"Steviger ontwerp, uitstekende prestaties, kleine batterij zit snel weer vol, Ceramic Shield glas, goede camera’s & fijne software met lange ondersteuning.”

Je zou er bijna van gaan blozen, van zo’n positieve review.

"Omdat beide smartphones niet zo’n grote batterij hebben, laden ze ondanks het vrij beperkte laadvermogen van 20W relatief snel op. Draadloos opladen kan via de Qi-standaard, of met Apple’s nieuwe MagSafe. Overigens kunnen de MagSafe-magneetjes ook gebruikt worden om andere accessoires, zoals een wallet, vast te klikken.

De iPhone 12 heeft na een volle werkdag ongeveer nog een derde van zijn batterij over; bij de iPhone 12 mini is dat een procent of twintig. Het Apple iPhone 12-duo is de beste keuze voor wie een nieuwe iPhone wil aanschaffen. Wie liever met een kleinere smartphone rondloopt, hoeft daardoor voor het eerst in tijden geen concessies meer te doen."

GigaNet ondernemer

De iPhone 12-series zakelijk bestellen?

Dat kan! Bekijk ons zakelijke aanbod van de iPhone 12.

Op zoek naar een ander toestel?

Bekijk ons assortiment, er zit vast iets voor je tussen.

Vodafone telefoons

De kracht van Vodafone en Ziggo samen

Heb je internet van Ziggo? Dan profiteer je van volop extra voordelen:

Tot € 5,- korting per maand bij Vodafone

Bespaar tot € 5,- per maand op je Vodafone abonnement.

Gratis dubbele data bij Vodafone

Krijg elke maand dubbele data op je Vodafone abonnement.

Krijg extra voorrang met Priority

Met Priority van Vodafone & Ziggo samen krijg je extra voorrang.

Gratis extra tv-pakket bij Ziggo

Kies voor Ziggo Movies & Series L, Ziggo Kids of Ziggo Sport.

Gratis Safe Online XL pakket bij Ziggo

Ga veilig online met je telefoon, tablet en computer.

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige netwerk. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service