Overslaan en ga naar inhoud
s21

Apple MagSafe: laad je iPhone draadloos op

Net zo makkelijk je iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14 of iPhone 15 draadloos laden zonder dat hij van de lader glijdt? Dat kan dankzij de slimme magneet. MagSafe is de nieuwe techniek van Apple waarmee je accessoires magnetisch aan je iPhone koppelt. Door de magneten ligt je iPhone altijd goed op de lader.

De Apple MagSafe techniek

Omdat de iPhone 12, iPhone 13iPhone 14  en iPhone 15 in de buurt van de batterij een magneet hebben, klik je accessoires zoals de MagSafe oplader makkelijk vast. Door NFC herkent je iPhone gecertificeerde Apple producten en zie je bijvoorbeeld een animatie zodra je de MagSafe oplader aansluit.

En dat betekent dus geen lompe klemmen en houders meer om je iPhone vast te maken aan een selfiestick, drone, game controller, fiets of dashboard. Daar kun je mee voor de dag komen!

photo

Sneller je iPhone draadloos opladen

Laad je iPhone snel, veilig en uiteraard draadloos op. De MagSafe oplader past zich slim aan de omstandigheden aan en optimaliseert daarmee het opladen van de iPhone tot een piekvermogen van maximaal 15 W. Met deze nieuwe snellaadtechniek duurt het nog maar een uurtje om hem tot 50% op te laden. Als er Lightning accessoires - zoals koptelefoons - zijn aangesloten, wordt opladen beperkt tot 7,5 W om te voldoen aan regelgevende normen. Door optimale positionering gaat het opladen efficiënter, er treedt minder verlies op.

Meer slimme MagSafe accessoires voor je iPhone

Je kunt je iPhone nog verder personaliseren. Niet met stickers natuurlijk maar wat dacht je van de mogelijkheden met magnetische accessoires?

  • Allerlei accessoires kun je gebruiken, zoals hoesjes, docks, kaartenhouders en een (de horror ;)) holster voor aan je riem
  • En in plaats van één hoesje gebruik je in de toekomst misschien wel twee of drie verschillende accessoires voor pasjes, extra cameralenzen of een game controller
Goed om te weten

De MagSafe Charger is óók geschikt voor de iPhone 8, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11-serie en iPhone SE 2020, maar functioneert dan als een gewone Qi-lader.

photo
Neem Vodafone en Ziggo samen

Krijg Volop extra voordelen

MagSafe: laad je iPhone veilig draadloos op | Vodafone
MagSafe: laad je iPhone veilig draadloos op | Vodafone
MagSafe: laad je iPhone veilig draadloos op | Vodafone
MagSafe: laad je iPhone veilig draadloos op | Vodafone

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige netwerk. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service