s21

Apple MagSafe: laad je iPhone 12 en iPhone 13 draadloos op

Net zo makkelijk je iPhone 12 draadloos laden zonder dat hij van de lader glijdt? Dat kan dankzij de slimme magneet. MagSafe is de nieuwe techniek van Apple waarmee je accessoires magnetisch aan je iPhone 12 koppelt. Door de magneten ligt je iPhone altijd goed op de lader.

De Apple MagSafe techniek

Omdat de iPhone 12, iPhone 13 en iPhone 14 in de buurt van de batterij een magneet hebben, klik je accessoires zoals de MagSafe oplader makkelijk vast. Door NFC herkent je iPhone gecertificeerde Apple producten en zie je bijvoorbeeld een animatie zodra je de MagSafe oplader aansluit.

En dat betekent dus geen lompe klemmen en houders meer om je iPhone vast te maken aan een selfiestick, drone, game controller, fiets of dashboard. Daar kun je mee voor de dag komen!

photo

Sneller je iPhone draadloos opladen

Laad je iPhone snel, veilig en uiteraard draadloos op. De MagSafe oplader past zich slim aan de omstandigheden aan en optimaliseert daarmee het opladen van de iPhone 12 en iPhone 13 tot een piekvermogen van maximaal 15 W. Met deze nieuwe snellaadtechniek duurt het nog maar een uurtje om hem tot 50% op te laden. Als er Lightning accessoires - zoals koptelefoons - zijn aangesloten, wordt opladen beperkt tot 7,5 W om te voldoen aan regelgevende normen. Door optimale positionering gaat het opladen efficiënter, er treedt minder verlies op.

Meer slimme MagSafe accessoires voor je iPhone

Je kunt je iPhone nog verder personaliseren. Niet met stickers natuurlijk maar wat dacht je van de mogelijkheden met magnetische accessoires?

  • Allerlei accessoires kun je gebruiken, zoals hoesjes, docks, kaartenhouders en een (de horror ;)) holster voor aan je riem
  • En in plaats van één hoesje gebruik je in de toekomst misschien wel twee of drie verschillende accessoires voor pasjes, extra cameralenzen of een game controller
Goed om te weten

De MagSafe Charger is óók geschikt voor de iPhone 8, iPhone X-serie (X, XR en XS), iPhone 11-serie en iPhone SE 2020, maar functioneert dan als een gewone Qi-lader.

photo

Bestel de iPhone 12 of iPhone 13 serie

Accessoires voor de iPhone 12

Naast MagSafe laders en kaarthouders kun je ook nog uit andere accessoires kiezen om je iPhone 12 ervaring nóg completer te maken. Denk aan diverse stijlvolle hoesjes om je dierbare Apple toestel te beschermen, of de nieuwe generatie AirPods die je luisterervaring naar de next level tillen.

Andere iPhone telefoons

Toch liever een andere Samsung smartphone? Bekijk één van de toptoestellen hieronder.

MagSafe: laad je iPhone 12 en iPhone 13 veilig draadloos op | Vodafone

De iPhone 12 zakelijk bestellen?

Dat kan! Bekijk ons zakelijke aanbod van iPhone 12 telefoons.

Op zoek naar een ander toestel?

Bekijk ons assortiment, er zit vast iets voor je tussen.

Vodafone telefoons

De kracht van Vodafone en Ziggo samen

Heb je internet van Ziggo? Dan profiteer je van volop extra voordelen:

Tot € 5,- korting per maand bij Vodafone

Bespaar tot € 5,- per maand op je Vodafone abonnement.

Gratis dubbele data bij Vodafone

Krijg elke maand dubbele data op je Vodafone abonnement.

Krijg extra voorrang met Priority

Met Priority van Vodafone & Ziggo samen krijg je extra voorrang.

Gratis extra tv-pakket bij Ziggo

Kies voor Ziggo Movies & Series L, Ziggo Kids of Ziggo Sport.

Gratis Safe Online XL pakket bij Ziggo

Ga veilig online met je telefoon, tablet en computer.

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige GigaNet. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service