Overslaan en ga naar inhoud
iPhone 12

iPhone 14 design: een beproefd recept

Apple geeft iPhone fans precies wat ze willen, en dat is een iPhone in de inmiddels bekende 'retro-geïnspireerde' uitvoering. De platte randen geven de iPhone 14 een iconische look en maken dat je meteen ziet dat je met een Apple smartphone te maken hebt. Hou je van shiny, dan zijn de iPhone 14 en 14 Plus met hun levendige kleuren, aluminium afwerking en glanzend glazen achterkant vast helemaal jouw ding. Ga je voor een subtielere look? De iPhone 14 Pro-modellen hebben een matglazen achterkant, roestvrijstalen afwerking en zijn beschikbaar in vier fraaie, elegante kleuren. Zakelijk én stoer.

Naast vertrouwdheid, is er ook vernieuwing. Was het grootste beeldscherm tot voor kort voorbehouden voor de Pro-modellen, met de iPhone 14 Plus geniet je van een schermoppervlak van maar liefst 6,7-inch!

smartsimpel

iPhone 14 kleuren

Hou je van krachtige, levendige kleuren zoals je ze in de iPhone 14 en iPhone 14 Plus aantreft? Of maak je het graag een tintje zakelijker met de zachte - én stijlvolle - kleuren van de iPhone 14 Pro en 14 Pro Max? Stoer, speels of luxe: laat jouw iPhone 14 de vibe uitstralen die bij jou past. Are you feeling it?

Kies uit de volgende kleuren:

iPhone 14 kleuren

  • Sterrenlicht
  • Middernacht
  • Paars
  • Product Red
  • Blauw

iPhone 14 Pro kleuren

  • Spacezwart
  • Zilver
  • Goud
  • Dieppaars

Dynamic Island display

Ga je voor Pro? Maak dan kennis met Dynamic Island, de nieuwe feature die je exclusief op de iPhone 14 Pro-modellen terugvindt. Het pilvormige camera-eiland van de iPhone 14 Pro is al een opvallende vernieuwing. Maar Apple gaat natuurlijk een stapje verder en laat met Dynamic Island als geen ander zien hoe je software en hardware samenbrengt. Je camera-eiland verandert van vorm, afhankelijk van welke informatie jij op dat moment nodig hebt. Ideaal voor de drukke multi-tasker.

Dynamic Island tovert je camera-eiland om in een mini-interface die je op een compacte manier de juiste info geeft op het juiste moment. Druk in de keuken aan de weer terwijl je iPhone je favoriete playlist afspeelt, je nét gebeld wordt en er ook nog een timer loopt zodat je pasta dit keer wél al dente op tafel komt? Dynamic Island zorgt dat je overzicht houdt, want je ziet alle app-info - tegelijkertijd - op één handige plek. Druk op de app-iconen om naar de respectievelijke app te gaan of sleep met je vinger om het camera-eiland groter te maken. Intuïtief, vloeiend en stijlvol: kortom, wat je van Apple gewend bent.

smartsimpel
smartsimpel

iPhone 14 Pro: designed to last

Je wilt power, maar ook de looks. Dan is de iPhone 14 Pro gewoon dé smartphone voor jou. De traditionele notch heeft plaatsgemaakt voor een pilvormig camera-eiland. Beide camera-eilanden - voor en achter - sluiten naadloos aan op de strakke ronde hoeken van de iPhone 14 Pro-behuizing. En wat voor behuizing. De iPhone 14 Pro is zoals gebruikelijk uitgerust met supersterke roestvrijstalen randen. Dat maakt 'm een zakelijke smartphone waar je niet omheen kan: ontzettend krachtig van binnen, supersterk van buiten.

Bestel de iPhone 14-serie