Overslaan en ga naar inhoud
iPhone 14 accessoires
Maak je iPhone compleet

Accessoires voor je nieuwe iPhone 14

Heb jij net je nieuwe iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro of iPhone 14 Pro Max ontvangen? En ben je op zoek naar de beste accessoires voor je nieuwe toestel? Dan heb je de juiste pagina gevonden! Je kan je iPhone natuurlijk met ontzettend veel accessoires uitbreiden en daarom laten we je hier een aantal must-haves zien!

iPhone 14 MagSafe siliconencase

Bescherm je iPhone

Je moet er toch niet aan denken dat je je schitterende iPhone uit je handen laat vallen? Hoe voorzichtig je ook omgaat met je iPhone, je kan er vanuit gaat dat 'ie sowieso een keer een flinke klap gaat maken. Je kan er dan ook maar beter voor zorgen dat je iPhone goed beschermt is voor wanneer dat moment daar is. Met de siliconen beschermhoesjes van Apple kan je telefoon zeker tegen een stootje! Wij raden dan wel aan om ook direct voor de MagSafe variant te kiezen, zodat het hoesje niet hoeft te verwijderen tijdens het opladen. De hoesjes zijn in heel veel mooie kleuren en soorten beschikbaar. Daarnaast is er ook een transparante variant.

Geniet van de kwaliteit van Apple AirPods

De ouderwetse oordpjes met kabel worden tegenwoordig niet meer meegeleverd bij je nieuwe iPhone. Natuurlijk kan je ze wel altijd nog los kopen, maar een veel betere oplossing zijn de AirPods van Apple. Deze zijn namelijk volledig draadloos! Op het gebied van oordopjes en koptelefoons biedt Apple een zeer uitgebreid assortiment met producten van de beste kwaliteit. Zo kan je bij de oordopjes kiezen voor de AirPods (3e generatie) of voor de AirPods Pro (2e generatie). Wil je toch liever een koptelefoon? Ga dan voor de draadloze AirPods Max en ervaar de geweldige geluidskwaliteit van Apple. En vergeet ook niet direct gebruik te maken van de actie tot 6 maanden gratis Apple Music!

Apple AirPods
MagSafe

Ervaar het gemak van MagSafe

We lieten het woord al eerder vallen: MagSafe. Met MagSafe kan je ontzettend makkelijk je iPhone draadloos opladen. Maar daar blijft het niet bij! Je kan met de speciale MagSafe lader namelijk ook je AirPods* of AirPods Pro draadloos opladen. Naast de vele oplaadfuncties heeft MagSafe ook nog andere mogelijkheden. De producten van MagSafe werken namelijk magnetisch, waardoor je ze gemakkelijk op je iPhone kan klikken. Apple verkoopt hiervoor speciale producten, zoals bijvoorbeeld kaarthouders. Zo kan je heel gemakkelijk je belangrijke pasjes in de pasjeshouder doen en deze op je iPhone klikken. Super handig!

Lees hier meer over MagSafe.

* Voor de AirPods heb je een MagSafe-oplaadcase nodig.

Vind je spullen terug met AirTag

Verlies je waardevolle spullen niet uit het oog met AirTag van Apple. AirTag is een kleine draadloze tracker die je kan bevestigen aan bijvoorbeeld je portemonnee, tas of sleutelbos of zelfs aan de halsband van je huisdier. Je kan de tracker vervolgens volgen via de Zoek mijn-app, zodat je exact kan bepalen waar de tracker met je waardevolle spullen (of huisdier) zich bevind. De AirTag is voorzien van de U1-chip, welke er voor zorgt dat de locatie van de AirTag tot op 30 centimeter nauwkeurig is. Daarnaast kan de AirTag ook een geluid afspelen wanneer je in de buurt komt, zodat je bijvoorbeeld je sleutels makkelijk terugvind als deze onder de bank zijn gevallen.

Apple AirTag
Neem Vodafone en Ziggo samen

Krijg Volop extra voordelen

iPhone 14 accessoires | Vodafone
iPhone 14 accessoires | Vodafone
iPhone 14 accessoires | Vodafone
iPhone 14 accessoires | Vodafone

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige netwerk. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service