Wie alles kan verbinden, kan voorsprong creëren

Ontdek de Vodafone Business IoT Solutions:
slimme Internet of Things oplossingen op maat. 

Een Internet of Things (IoT) oplossing op maat

Wanneer we uw bedrijfsexpertise combineren met onze innovatieve oplossingen, kunnen we samen grenzen verleggen. Welke branche of uitdaging u ook heeft: onze IoT-oplossingen kunnen specifiek afgestemd worden op de behoefte van úw organisatie. Met een kwalitatieve end-to-end oplossing, waarbij hardware, software én infrastructuur bij elkaar worden gebracht. Compleet op maat, eenvoudig te implementeren en met het gemak van één leverancier. 

End-to-end: van hardware tot waardevolle business-inzichten

Uw expertise gecombineerd met onze IoT-oplossingen zorgen voor waardevolle inzichten waarmee u uw organisatie kunt sturen op meer efficiëntie, productiviteit en/of veiligheid. 

IoT op maat (Internet of Things op maat)- Vodafone Business

IoT voor iedere branche

Smart healthcare

Slimme zorg betekent: met slim gebruik van data efficiënt, snel en effectief zorg verlenen. Gericht op resultaat. Onze slimme oplossingen helpen u zo de ervaring van patiënten en cliënten en zorgpersoneel te verbeteren. Zowel in de ziekenhuizen als thuis.

Smart utilities

Energie- en nutsbedrijven moeten hun processen en infrastructuur vernieuwen om de business voort te zetten en te laten groeien. Met digitalisering kunnen de belangrijkste uitdagingen in uw huidige infrastructuur aangepakt worden om uw business te transformeren.
 
Onze eenvoudig te implementeren technologie helpt uw organisatie in deze transformatie. Zo kan met inzet van IoT essentiële informatie realtime verzonden worden. Dit maakt beheer op afstand mogelijk, zoals het op afstand monitoren van installaties in plaats van controle op locatie.

Smart buildings

De opkomst van hybride werken brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Zo willen organisaties hun werkomgeving aanpassen aan veranderende behoeften. Meer oog voor een werkomgeving waar de ervaring van de medewerkers (comfort) verbetert en waar de organisatie slimmer met tijd en ruimte omgaat en zo kosten bespaart. 
 
Of u nu een werkgever bent die een strategie ontwikkelt voor hybride werken of een verhuurder die kosten wil besparen; onze slimme oplossingen helpen u uw infrastructuur efficiënter en slimmer in te richten.

Smart industries

Het is tijd om industrieën als transport, logistiek en de maakindustrie te transformeren met slimmere technologie, die real-time inzicht geeft in de locatie, status en conditie van voertuigen, apparatuur en infrastructuur. Zo kunnen leveringen bijvoorbeeld gevolgd en beheerd worden. Met deze mogelijkheid van Internet of Things (IoT), kan uw organisatie wendbaarder worden en efficiënter en veiliger werken.

5G: een nieuw tijdperk van connectiviteit

Kom alles te weten over 5G en ontdek in ons e-book:

  • De extra mogelijkheden van 5G ten opzichte van 4G
  • De grenzeloze kansen van 5G connectiviteit
  • Welke toepassingen waardevol zijn voor bedrijven
e-book digitaal samenwerken

De voordelen van IoT voor uw business

IoT op maat (Internet of Things op maat)- Vodafone Business
Behaal uw duurzaamheidsdoelen

Bedrijven gebruiken IoT-technologie om hun milieu-impact op de wereld te verbeteren. 84% gebruikt IoT om hun ecologische duurzaamheid fundamenteel te verbeteren. 

IoT op maat (Internet of Things op maat)- Vodafone Business
Verhoog uw productiviteit

Door innovatie worden nieuwe inkomstenstromen ontdekt. 73% van de gebruikers van IoT heeft een aanzienlijk investeringsrendement gezien.

IoT op maat (Internet of Things op maat)- Vodafone Business
Ondersteun de bedrijfscontinuïteit

IoT helpt bedrijven om zich snel aan te kunnen passen aan onvoorspelbare situaties. 84% van de IoT gebruikers heeft het gevoel dat IoT de bedrijfscontinuïteit verzekerd. 

IoT op maat (Internet of Things op maat)- Vodafone Business
Stimuleer innovatie

Inzichten uit de data kunnen helpen om innovatieve projecten te ontwikkelen om uw bedrijf toekomstbestendig te maken.

IoT op maat (Internet of Things op maat)- Vodafone Business
Blijf toekomstbestendig

87% van de bedrijven zegt dat slimme technologie van cruciaal belang is voor hun toekomstig succes.

IoT op maat (Internet of Things op maat)- Vodafone Business
Verbeter de klantervaring

Sneller kunnen aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en nieuwe producten en diensten kunnen aanbieden, kan de klantervaring opnieuw uitvinden.

Van A tot Z. Together we can.

We nodigen u graag uit in de 5G Hub om de kansen in uw business te verkennen. Interesse? Vodafone Business bidet de mogelijkheid om te starten met een co-creatie workshop onder leiding van onze experts. 

te

IoT artikelen

Hoe kunnen we u helpen?

Direct advies

Gratis adviesgesprek

Maak een video- of belafspraak op een moment dat u uitkomt

Onze zakenpartners

Vind lokale partner

Een Vodafone Business Partner in uw omgeving helpt u graag verder.

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte

Blijf op de hoogte van trends & nieuws in digitale technologie.