Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Fastlane: fijne festivals door topverbindingen en IoT (video)

Fastlane is een festival app waar iedereen blij van wordt. Festivalgangers hebben in de app zicht op wat er speelt en kunnen vlot hun drankjes en hapjes bestellen. Organisatoren werken graag met de app omdat deze snel en stabiel is, waardoor ze goede omzetten boeken, met minder personeel achter de bar. “En dat alles mede dankzij de verbindingen en de IoT-tech van Vodafone Business”, zegt Daniel van Drunen, mede-oprichter van Fastlane, in de video.

Daniel van Drunen, oprichter van Fastlane, vertelt in de video over het gemak van een betrouwbaar cashless betaalsysteem met een gratis festival app voor elk event. Hoe verhoogt Fastlane de omzet en verbetert de app bezoekerservaring? Bekijk de video. Lees over de ervaringen van de ondernemers achter Kavel 10 met snelle en betrouwbare verbindingen.

Fastlane bedient twee doelgroepen

Fastlane bedient met de app twee belangrijke doelgroepen: de festivalganger en de organisator/ondernemer. De eerste wil tijdens een evenement vooral gemak, een goed overzicht, snel bestellen en nergens in de rij staan voor een biertje of hap. De tweede zoekt vooral zekerheid van een betrouwbaar cashless betaalsysteem, met uitzicht op een topomzet. 

Fastlane: fijne festivals door topverbindingen en IoT (video)

Goede bezoekerservaring én prettig zakendoen

Een fijne bezoekerservaring én prettig zakendoen gaan dus hand in hand. “De Fastlane app doet wat ik zelf vroeger als frequente bezoeker van festivals miste. Overzicht van wat er speelt, waar moet je op welke tijden zijn en vooral: hoe kan ik vlot aan m’n natje en droogje komen, zonder een half uur in de rij te staan”, vertelt Daniel van Drunen in de V-Hub video. “Daarnaast heb ik tien jaar lang ook zelf festivals georganiseerd, dus ik begrijp heel goed dat een organisator vooral z’n omzet wil vergroten, zonder zorgen en gedoe.”

Fastlane: fijne festivals door topverbindingen en IoT (video)

Kortere wachtrijen én boost voor de baromzet

De oplossing die hij ontwikkelde, verkort de wachtrijen aan de bar én boost de omzet van de organisator. Het geheim zit volgens Daniel onder de motorkap, waar de bestelfunctie van de app contact maakt met het order- en betaalsysteem op de ipads achter de bar. Kort en goed: Fastlane vertrouwt, anders dan concurrerende systemen, niet op storingsgevoelige wifi-systemen. “De bedrijfszekerheid van Fastlane stoelt op de 4G-verbindingen en de IoT-technologie van Vodafone Business”, zegt Van Drunen.

Lees verder:  'Wat IoT voor uw bedrijf kan betekenen'.

Fastlane: fijne festivals door topverbindingen en IoT (video)

Ook op festivals en evenementen: ‘Werkt Gewoon’

Dat hebben organisatoren én bezoekers van talloze evenementen inmiddels mogen ervaren. Van ‘Festival De Achtertuin’ tot ‘Lago Lago’, ‘Festival De Zon’ en ‘Free Your Mind’: organisatie én deelnemers zijn zeer te spreken over Fastlane. Ook hier geldt: ‘Werkt Gewoon’!

Meer over IoT-oplossingen.