Overslaan en ga naar inhoud

6 AI-apps waarvan uw bedrijf direct profijt heeft

Heeft u het gevoel dat u de AI-boot hebt gemist? Dit is uw kans om de achterstand in te halen: hier zijn zes handige AI-tools waarmee u meteen 'aan de bak' kunt.

Mis de potentiële efficiëntie niet die AI uw bedrijf kan bieden - probeer vandaag nog een aantal handige tools uitOok interessant: 'ChatGPT voor het MKB: 10 tips om er echt mee aan de slag te gaan'

Kunstmatige intelligentie, kortweg AI, is niet langer een futuristisch concept. Het is een ontwikkeling die grote impact kan hebben op uw bedrijf. AI omvat een reeks technologieën waarmee machines menselijke cognitieve functies kunnen nabootsen, zoals leren, problemen oplossen en beslissingen nemen om de efficiëntie, de klantervaring en nog veel meer te verbeteren. 

Lees ook: 'De vier manieren waarop AI ondernemen gaat veranderen'

6 AI-apps waarvan uw bedrijf direct profijt heeft

Laat AI voor u werken

Dus wilt u kosten of tijd wilt besparen, of wilt u slimmer en efficiënter werken? U hoeft het wiel niet uit te vinden om AI voor u te laten werken. Er komen in hoog tempo steeds meer praktische apps beschikbaar. Zoals deze zes, die veel bedrijven al actief inzetten. 

1 ChatGPT - Ideaal voor het automatiseren van klantenservice en het direct beantwoorden van veelgestelde vragen. Lees onze gids voor ChatGPT.

2 Google's TensorFlow - Een krachtig open-source platform voor het bouwen van aangepaste AI-modellen en toepassingen.

Ook interessant: 'Stoomcursus AI: hoe schrijft u de slimme, effectieve prompt'

6 AI-apps waarvan uw bedrijf direct profijt heeft

3 Chatfuel - Zeer geschikt voor het maken van AI-gestuurde chatbots die klantinteracties kunnen afhandelen en marketing kunnen automatiseren.

4 Hootsuite - Gebruikt AI om berichten op sociale media te plannen en hun prestaties te analyseren.

5 Shopify Magic - Een suite van gratis AI-gebaseerde functies die geïntegreerd zijn in Shopify's producten en workflows om u te helpen bij het vermarkten en runnen van uw Shopify-winkel.

6 Turing - Een AI-gebaseerd platform voor het matchen van vacatures dat u kan helpen het juiste technische talent voor uw bedrijf te vinden.

Gemist? Kijk het hier terug: 'Tech4Business ontdekt de toekomst van werk (met AI)'

6 AI-apps waarmee u meteen aan de slag kunt

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Lees ons volledige Privacy Statement