Fijn dat je blijft! Je kunt verlengen met een telefoon of Sim Only

Alle Apple iPhones op een rijtje

Kies je voor een iPhone 7 van Apple, dan kies je voor kwaliteit. De iPhone is gemaakt van sterke materialen en eenvoudig te bedienen. Benieuwd naar welke iPhones we verkopen? Bekijk hieronder het overzicht van de iPhones die je kunt kopen bij Vodafone.

iPhone 7

De iPhone 7 heeft een prachtig design met aluminium frame en 4,7-inch glazen beeldscherm. Met de 12-megapixel camera aan de achterkant maak je de mooiste foto's. Spelletjes spelen en apps downloaden gaat supersnel. Per ongeluk wat over je telefoon gemorst? Geen probleem de iPhone 7 is spatwaterbestendig en stofvrij.

Meer over iPhone 7

iPhone 7 Plus

De iPhone 7 Plus is het grotere broertje van de iPhone 7 en gemaakt van aluminium en glas. Kijk je graag films op je mobiele telefoon? Daar is het grote 5,5-inch beeldscherm perfect voor. De iPhone 7 Plus heeft aan de achterkant twee 12-megapixel groothoek- en telelenscamera's waarmee je de mooiste en scherpste foto's maakt. Haal meer uit je foto's. Hardlopen met je mobiel in de regen? De iPhone 7 Plus is spatwaterbestendig en kan wel tegen een druppeltje.

Meer over iPhone 7 Plus

iPhone 6s

De iPhone 6s is gemaakt van stevig aluminium en heeft een 4,7-inch glazen beeldscherm. Apps downloaden, foto's uploaden en spelletjes spelen. Het gaat allemaal lekker snel. Maak fantastische foto's met de 12-megapixel camera en bedien de iPhone 6s lekker snel met 3D Touch.

Meer over de iPhone 6s

iPhone SE

De iPhone SE is lekker compact en past prima in je hand. Op het 4-inch beeldscherm kun je prima films kijken of spelletjes spelen. Alles werkt lekker snel en met de 12-megapixel camera maak je geweldige foto's. Eigenlijk heb je geen andere camera meer nodig.

Meer over de iPhone SE

iPhone 4, iPhone 5 of iPhone 6 kopen

Ben je op zoek naar de iPhone 4, 5 of 6? Deze telefoons zijn al wat ouder en verkopen wij niet meer. Maar we hebben genoeg andere iPhones. Bekijk het totale aanbod hierboven.

De voordelen van Vodafone

Onbeperkt data

Eerste 3 maanden onbeperkt data bij een Red abonnement

Wissel telefoon

Wissel van telefoon wanneer 't jou uitkomt

Roamnig

Net zo mobiel in de EU als in Nederland

4G netwerk

Geniet van ons super 4G netwerk