Fijn dat je blijft! Je kunt verlengen met een telefoon of Sim Only

Alle Apple iPhones op een rijtje

Kies je voor een iPhone 7 van Apple, dan kies je voor kwaliteit. De iPhone is gemaakt van sterke materialen en eenvoudig te bedienen. Benieuwd naar welke iPhones we verkopen? Bekijk hieronder het overzicht van de iPhones die je kunt kopen bij Vodafone.

iPhone 7

De iPhone 7 heeft een prachtig design met aluminium frame en 4,7-inch glazen beeldscherm. Met de 12-megapixel camera aan de achterkant maak je de mooiste foto's. Spelletjes spelen en apps downloaden gaat supersnel. Per ongeluk wat over je telefoon gemorst? Geen probleem de iPhone 7 is spatwaterbestendig en stofvrij.

Meer over iPhone 7

iPhone 7 Plus

De iPhone 7 Plus is het grotere broertje van de iPhone 7 en gemaakt van aluminium en glas. Kijk je graag films op je mobiele telefoon? Daar is het grote 5,5-inch beeldscherm perfect voor. De iPhone 7 Plus heeft aan de achterkant twee 12-megapixel groothoek- en telelenscamera's waarmee je de mooiste en scherpste foto's maakt. Haal meer uit je foto's. Hardlopen met je mobiel in de regen? De iPhone 7 Plus is spatwaterbestendig en kan wel tegen een druppeltje.

Meer over iPhone 7 Plus

iPhone 6s

De iPhone 6s is gemaakt van stevig aluminium en heeft een 4,7-inch glazen beeldscherm. Apps downloaden, foto's uploaden en spelletjes spelen. Het gaat allemaal lekker snel. Maak fantastische foto's met de 12-megapixel camera en bedien de iPhone 6s lekker snel met 3D Touch.

Meer over de iPhone 6s

iPhone 6s Plus

De iPhone 6s Plus is net als zijn kleinere broertje, de iPhone 6s, gemaakt van aluminium en glas. De iPhone 6s Plus heeft een 12-megapixel camera waarmee je de beste foto's maakt. Films, foto's, series en games zien er enorm mooi uit op het grote 5,5-inch beeldscherm. En alles werkt lekker snel. Gamen en zware bestanden downloaden gaat zonder problemen.

Meer over de iPhone 6s Plus

iPhone SE

De iPhone SE is lekker compact en past prima in je hand. Op het 4-inch beeldscherm kun je prima films kijken of spelletjes spelen. Alles werkt lekker snel en met de 12-megapixel camera maak je geweldige foto's. Eigenlijk heb je geen andere camera meer nodig.

Meer over de iPhone SE

iPhone 6

De iPhone 6 is de eerste iPhone met Apple's nieuwe design. Groter en dunner dan zijn voorgangers en gemaakt van aluminium en glas. Op het 4,7-inch scherm kun je goed films en series kijken. Foto's maken gaat prima met de 8-megapixel camera. Zware bestanden downloaden en games spelen? Daar heeft de iPhone 6 geen moeite mee. Alles werkt lekker snel.

Meer over de iPhone 6

iPhone 5s

De iPhone 5s heeft een classy, bekend design en past makkelijk in je broekzak. Maak de leukste foto's met de 8-megapixel camera en ontgrendel snel je telefoon met de vingerafdrukscanner. Snel aan de slag? Download zonder problemen apps, kijk films en open grote bestanden.

Meer over de iPhone 5s

iPhone 4

De iPhone 4 is een lekker compacte telefoon met een 5-megapixel camera en 3,5-inch beeldscherm. De iPhone 4 is inmiddels al wat ouder en wordt niet meer door ons verkocht. Maar niet getreurd! We hebben genoeg andere iPhones in de aanbieding.

De voordelen van Vodafone

My Vodafone App

Koop bij ons een nieuwe iPhone en download meteen onze handige My Vodafone App. Bekijk supersnel je tegoed en je verbruik, check de status van je rekening of zet voordeelbundels aan. Kun je opeens niet meer bellen? In de app zie je snel of er storingen of werkzaamheden zijn.

Snel 4G-netwerk

iPhones ondersteunen 4G. Als je een 4G-abonnement hebt, kun je ook ons 4G-netwerk gebruiken. Lekker snel apps downloaden, foto's plaatsen op Instagram of video's uploaden op Facebook. Benieuwd hoe dat allemaal werkt? Lees meer over ons 4G-netwerk.

3 Maanden onbeperkt data

Bestel een Smart, Red of Black abonnement en krijg de eerste 3 maanden onbeperkt data binnen heel Nederland. Tussendoor houden we je op de hoogte van je dataverbruik. Zo kun je na de eerste maanden bepalen of je goed zit met je abonnement. Ben je al klant bij ons? Ook als je verlengt krijg je 3 maanden onbeperkt data.