Veilig bestanden delen, overleggen en samenwerken

Met Kantoor Online

Veilig delen, overleggen en samenwerken. Blijf verbonden met uw collega's en klanten, waar dan ook.

In elk bedrijf is samenwerken het belangrijkste wat er is. Of u nu thuis werkt, op kantoor of onderweg: u moet kunnen overleggen met elkaar. Tegenwoordig kan dat makkelijker dan ooit. Met slimme oplossingen is het voor ieder bedrijf mogelijk om altijd in contact te kunnen blijven met uw collega's. 

Blijf verbonden

Met Kantoor Online maakt u gebruik van onze beveiligde zakelijke mobiele en vaste (internet) oplossingen, zodat u altijd verbonden bent. Door gebruik te maken van Microsoft Teams heeft u altijd toegang tot bestanden, mappen, notities, whiteboards en agenda’s. U deelt en bewerkt bestanden, vergadert, overlegt en maakt planningen. Natuurlijk zijn de verbinding en apparaten beveiligd tegen hacks, zodat uw bedrijfsgegevens altijd veilig zijn. Net zoals op kantoor. 

Het hele kantoor online  - Vodafone Zakelijk

Werk samen

Met Kantoor Online kunt u vergaderen met elk team in uw organisatie, maar ook daarbuiten. Maak handig gebruik van audio-, video- en chatmogelijkheden die Microsoft Teams biedt. 

Altijd veilig

Uw laptops, desktops, tablets en telefoons zijn altijd voorzien van Mobiele Beveiliging van Vodafone Business. Zo werkt u altijd veilig in de cloud. 

Overal toegang

Met Kantoor Online heeft u altijd toegang tot uw bestanden en mappen, op uw mobiel en uw vaste werkplek. Bewerk en deel bestanden veilig met klanten en collega's.

Met Vodafone Business naar een passende oplossing

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf. Door goed te kijken naar uw situatie en huidige oplossingen krijgen we uw kantoor samen zo snel mogelijk online. Zo ervaart u de voordelen van Kantoor Online en kunt u vanuit verschillende locaties samenwerken en vooruit met uw bedrijf.

Wilt u meer weten over Kantoor Online? Bekijk dan onze webinar.

Vooruit met Vodafone Business

Als ondernemer staat elke dag in het teken van verder komen dan gisteren.  In dit e-book leert u aan de hand van praktische tips en voorbeelden hoe u door digitalisering een stap vooruit kunt zetten met uw bedrijf. 

Het hele kantoor online  - Vodafone Zakelijk

Op zoek naar advies?

Wij helpen u graag vooruit door u gratis en vrijblijvend advies te geven over welke oplossingen het beste bij uw onderneming passen. Laat nu uw gegevens achter, zodat onze adviseurs u zo snel mogelijk terug kunnen bellen. U kunt ook zelf contact opnemen via 088-7145280. 

Hulp nodig met kiezen?

Advies op maat van onze adviseur via een videogesprek

Wij helpen u graag vooruit door advies te geven over welke oplossingen het beste bij uw onderneming passen. Plan snel en vrijblijvend een videogesprek in, op een moment dat het u schikt. Een afspraak is vaak al mogelijk binnen 3 werkdagen.