Het beveiligen van data is van levensbelang

Communicatietools die uw organisatie goed bereikbaar maken en houden voor uw klanten

Het Nieuwe Werken moet wel productief zijn

Onze missie

Mensen en apparaten op een geïntegreerde en slimme manier verbinden en beheren. Daardoor maken we gegevens breder beschikbaar en helpen we organisaties veranderen.

Snel inspelen op kansen in uw markt.
Wij noemen dat Ready Business. Hoe ver bent u?

Schaalbaar en flexibel

U focust op het verbeteren van uw efficiency en wilt snel kunnen inspelen op veranderende behoeften. Flexibele IT en communicatiesystemen waarmee u snel kunt opschalen, houden uw organisatie nu en in de toekomst wendbaar en effectief.

Download whitepaper

Verbonden medewerkers

U geeft medewerkers de mogelijkheid creatief samen te werken, snel te laten reageren op het goede moment én de juiste plek, met de juiste gegevens. Met veilige telecomdiensten die u helpen nieuwe producten te ontwikkelen en andere inkomstenbronnen aan te boren.

Download whitepaper

Klantgericht werken

Uw klant staat centraal in uw organisatie en communicatie is daarbij cruciaal. Daarom neemt u gegronde beslissingen op basis van de behoeften van uw klant. Overzichtelijke communicatietools maken en houden uw organisatie goed bereikbaar.

Download whitepaper

Bouwstenen voor een Ready Business

Connectiviteit

Uw organisatie is meer slagvaardig als iedereen goed bereikbaar is en altijd en overal toegang heeft tot actuele relevante informatie. Vaste en mobiele netwerken verbinden mensen met elkaar, het internet en uw IT netwerk.

Meer informatie

Geïntegreerde communicatie

De juiste technologie op het juiste moment. Met geïntegreerde systemen die vast en mobiel naadloos verbinden, helpt u mensen samen te werken op elke gewenste manier.

Meer informatie

Machine-to-Machine

Apparaten die continue met elkaar en het internet verbonden zijn, leveren actuele informatie ten behoeve van uw business processen.

Meer informatie

Enterprise Services

Smartphones en tablets verhogen productiviteit, verkorten responsetijden en verbeteren samenwerking. Beheer en beveiliging van deze waardevolle informatiedragers kunt u met een gerust hart overlaten aan onze experts.

Meer informatie

Ready Business in de praktijk

Pearle
Pearle

“Binnen één week kan een nieuw filiaal worden geopend”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Bel ons op nummer: 0800 - 0500

Bel mij terug

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van relevant nieuws rondom communicatie-oplossingen voor uw organisatie? Vul uw gegevens in en u ontvangt de Vodafone Zakelijk nieuwsbrief voortaan per e-mail.

Shop