Wie kleine stappen kan zetten, kan met grote sprongen vooruit

Digitaal vooruit met Vodafone Business.

Neem contact op met het team van Vodafone

Onze persoonlijke accountmanagers staan voor u klaar.

Of u nu aan de hoge verwachtingen van klanten wilt voldoen of medewerkers slimmer wilt laten werken om aan de top te blijven: intelligente en betrouwbare connectiviteit is de ruggengraat van uw zakelijke ambities. Wilt u ook profiteren van de volgende innovatiegolf? Dan is het belangrijk dat uw organisatie wendbaar en flexibel is en effectief reageert op veranderingen.

Vooruitgang

Vooruitgang voor u en uw klanten

Uw bedrijf moet permanent bereikbaar zijn en (digitale) saleskanalen succesvol inrichten. Slim omgaan met data geeft inzicht in uw klant. Zo biedt u snel de nieuwe diensten waar zij om vragen.

Technologie afvinken

Doorslaggevende technologie

Digitalisering, werken vanuit de cloud: uw organisatie krimpt en groeit waar nodig. Uw bedrijf opereert bovendien zelfstandiger en grijpt makkelijk in bij veiligheidsincidenten.

Digitale werkplek

Versnelt de toekomst van werk

Medewerkers willen thuis en onderweg toegang hebben tot stabiele digitale werktools en het bedrijfsnetwerk. Dit maakt de huidige medewerkers productiever en trekt ook nog eens nieuw talent.

Vodafone Business gelooft in een toekomst waarin organisaties steeds meer nieuwe technologieën omarmen. Waarin behoefte is aan een netwerk dat helpt te innoveren. Zien welke kansen dit oplevert voor uw organisatie? 

De beste producten voor een digitale stroomversnelling

Netwerk icoon

Managed IP-VPN

Met Managed IP VPN van Vodafone Business kiest u voor een beheerd virtueel bedrijfsnetwerk. U heeft dan altijd en overal veilig toegang tot bedrijfsinformatie. 

Flexibele verbinding icoon

Vodafone Flex

Uw bedrijf digitaliseert en uw netwerk moet daarin mee. Dankzij de flexibiliteit van SD-WAN en een handig online platform, regelt u met Vodafone Flex alles gemakkelijk zelf. 

Wifi icoon

Multi Wifi XL

Met Multi Wifi XL biedt u kuw medewerkers en gasten overal draadloos internettoegang. En hoe groot uw pand ook is: honderden gebruikers kunnen tegelijk aan de slag.

Belangrijk!

Hoe gaat een groot bedrijf om met de digitale transformatie? Hoe werkt u samen in coronatijd en daarna? En wat heeft het bedrijf nodig heeft qua IT en netwerk-capaciteiten? In dit whitepaper vindt u de antwoorden, benaderd vanuit verschillende disciplines.

Een stabiel en intelligent netwerk

Slimmer werken in de praktijk

Hoe kunnen we u helpen?

Direct advies

Bel mij terug

Een van onze accountmanagers belt u spoedig terug.

Onze zakenpartners

Vind lokale partner

Een Vodafone Business Partner in uw omgeving helpt u graag verder.

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte

Blijf op de hoogte van trends & nieuws in digitale technologie.