Digitaal vooruit

Vodafone Business

Neem contact op met het team van Vodafone

Onze persoonlijke accountmanagers staan voor u klaar.

Productief werken in de cloud, een efficiënte infrastructuur binnen de organisatie: veel bedrijven hebben de afgelopen maanden bewonderenswaardig snel een digitale transformatie doorgemaakt. Belangrijk, want grootzakelijk succes is steeds meer afhankelijk van verbindingen tussen mensen en systemen. Digitaal samenwerken dus.

studenten icon

Tevreden medewerkers

Als medewerkers blij zijn, zijn klanten dat ook. Daarom is het belangrijk om hen de flexibiliteit te bieden die ze nodig hebben om hun werk zo goed mogelijk te doen. 

studenten icon

Productieve werkplek

Een productieve werkplek helpt medewerkers om altijd en overal te werken. Dat vraagt om optimale oplossingen, tegen zo laag mogelijke kosten.

studenten icon

Effectieve infrastructuur

Een goed werkende infrastructuur is de basis voor grootzakelijk succes. Uw netwerk en infrastructuur moeten soepel werken en optimaal stabiel en veilig zijn. 

Sneller, sterker, slimmer: bedrijven willen vooruit. Digitalisering raakt in een stroomversnelling. Bekijk wat dit voor uw bedrijf betekent. En waarom Vodafone Business de ambitie heeft om uw ambities waar te maken. 

whitepaper

Digitaal samenwerken

In het netwerk van de toekomst

Niemand weet hoe de wereld er over een jaar uitziet. Toch is een ding zeker: we werken dan nóg meer digitaal samen. Grote en kleine organisaties, of we nu één kantoor hebben of een netwerk met tientallen vestigingen. We gaan steeds meer in de cloud werken. 

Op afstand verbonden
Dat start allemaal met netwerken en verbindingen die het 'gewoon' doen. Die ons veilig toegang geven tot alle data die we gebruiken. En die het mogelijk maken dat we op afstand toch met elkaar verbonden zijn. Daarvoor is een transformatie nodig naar de digitale wereld.

Deze producten passen daarbij

studenten icon

Vodafone Flex

Uw bedrijf digitaliseert en uw netwerk moet daarin mee. Dankzij de flexibiliteit van SD-WAN en een handig online platform, regelt u met Vodafone Flex alles gemakkelijk zelf. 

studenten icon

Office 365 met Teams

Met Office 365 inclusief Microsoft Teams legt u de basis voor een slimme, digitale werkplek. Dat biedt geweldige kansen voor uw organisatie, uw teams en uw medewerkers. 

studenten icon

Vodafone Calling

Met Vodafone Calling in Office 365 kunt u als gebruiker van Microsoft Teams bellen en gebeld worden op een vast nummer van Vodafone Business – op kantoor of onderweg.

studenten icon

IP-VPN

Met Managed IP VPN van Vodafone Business kiest u voor een beheerd virtueel bedrijfsnetwerk. U heeft dan altijd en overal veilig toegang tot bedrijfsinformatie. 

Samen met Vodafone Business

Als we klanten vragen waarom ze voor ons kiezen, krijgen we verschillende reacties. Maar partnership wordt bijna altijd genoemd. Het gevoel dat iemand echt met je meedenkt en niet alleen wil verkopen. Bij Vodafone Business ondersteunen we organisaties bij hun digitale transformatie. Van de aankoop en technische implementatie tot het adoptietraject. Want een nieuw systeem en een nieuwe manier van werken wordt pas succesvol als de hele organisatie hem omarmt. Meer weten over digitaal transformeren? Of de mogelijkheden ervaren?

Oriënterend gesprek

Bezoek Experience Centre

Nu online!

Speciale uitzending digitaal werken

Aan de slag met het verbeteren van uw infrastructuur en het optimaliseren van de digitale werkplek? Bekijk dan de serie 'Samen digitaal vooruit' van Vodafone en NRC. Een van de gastsprekers is Rik Vera, expert op het gebied van toekomstige business-strategieën. De eerste aflevering staat nu online. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?