Digitaal vooruit

Vodafone Business

Neem contact op met het team van Vodafone

Onze persoonlijke accountmanagers staan voor u klaar.

Of u nu aan de hoge verwachtingen van klanten wilt voldoen of medewerkers slimmer wilt laten werken om aan de top te blijven: intelligente en betrouwbare connectiviteit is de ruggengraat van uw zakelijke ambities. Wilt u ook profiteren van de volgende innovatiegolf? Dan is het belangrijk dat uw organisatie wendbaar en flexibel is en effectief reageert op veranderingen.

studenten icon

Vooruitgang voor u en uw klanten

Uw bedrijf moet permanent bereikbaar zijn en (digitale) saleskanalen succesvol inrichten. Slim omgaan met data geeft inzicht in uw klant. Zo biedt u snel de nieuwe diensten waar zij om vragen.

studenten icon

Doorslaggevende technologie

Digitalisering, werken vanuit de cloud: uw organisatie krimpt en groeit waar nodig. Uw bedrijf opereert bovendien zelfstandiger en grijpt makkelijk in bij veiligheidsincidenten.

studenten icon

Versnelt de toekomst van werk

Medewerkers willen thuis en onderweg toegang hebben tot stabiele digitale werktools en het bedrijfsnetwerk. Dit maakt de huidige medewerkers productiever en trekt ook nog eens nieuw talent.

Vodafone Business gelooft in een toekomst waarin organisaties steeds meer nieuwe technologieën omarmen. Waarin behoefte is aan een netwerk dat helpt te innoveren. Zien welke kansen dit oplevert voor uw organisatie? 

Hybride werken webinars

Organisaties willen slimmer werken om voorop te blijven en aan klantverwachtingen te voldoen. Hybride werken brengt hiervoor enorme kansen. En ook vraagstukken voor organisaties die dit succesvol willen integreren voor lange termijn. 

Daarom organiseerden we eind maart het webinar 'Sterker, sneller en slimmer met hybride werken’, waarin o.a. Thomas Mulder (HR Directeur VodafoneZiggo) zijn visie deelde. 

Extra webinar 17 mei:
Hybride werken beleid van VodafoneZiggo

Vele vragen bleven nog onbeantwoord. Daarom is er woensdag 17 mei van 15:45 – 16:30 uur een extra webinar, waarbij Thomas Mulder specifiek ingaat op het hybride werken beleid van VodafoneZiggo. Hij beantwoordt vragen en geeft relevante praktijkvoorbeelden. Bent u erbij?

De beste producten voor een digitale stroomversnelling

studenten icon

Managed IP-VPN

Met Managed IP VPN van Vodafone Business kiest u voor een beheerd virtueel bedrijfsnetwerk. U heeft dan altijd en overal veilig toegang tot bedrijfsinformatie. 

studenten icon

Vodafone Flex

Uw bedrijf digitaliseert en uw netwerk moet daarin mee. Dankzij de flexibiliteit van SD-WAN en een handig online platform, regelt u met Vodafone Flex alles gemakkelijk zelf. 

studenten icon

Multi Wifi XL

Met Multi Wifi XL biedt u kuw medewerkers en gasten overal draadloos internettoegang. En hoe groot uw pand ook is: honderden gebruikers kunnen tegelijk aan de slag.

Belangrijk!

Hoe gaat een groot bedrijf om met de digitale transformatie? Hoe werkt u samen in coronatijd en daarna? En wat heeft het bedrijf nodig heeft qua IT en netwerk-capaciteiten? In dit whitepaper vindt u de antwoorden, benaderd vanuit verschillende disciplines.

grootzakelijk

Slimmer werken in de praktijk

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?