Bekijk de features van de iPhone 7  | Vodafone

iPhone 7 features

De iPhone 7 is een fantastische iPhone met heel veel mogelijkheden. Lees alles over de iPhone 7 features op deze pagina.

iphone 7 plus

Design

De iPhone 7 is gemaakt van sterk aluminium uit de 7000-serie. Dit materiaal wordt ook gebruikt in de vliegtuigindustrie.

De zwarte versie is gemaakt van gestraald aluminium en is mat afgewerkt. De glossy gitzwarte versie is diverse keren gepolijst en ziet er enorm smooth en glad uit. Je kunt bijna niet zien waar het aluminium eindigt en het glazen beeldscherm begint.

Meest kleurrijke beeldscherm ooit

Het Retina HD-beeldscherm van de iPhone 7 heeft kleurkwaliteiten die je normaliter alleen terug ziet in de bioscoop. Alles ziet er levensecht en nauwkeurig uit. Heel fijn als je je telefoon veel gebruikt om films te kijken of om op te gamen.

iphone 7 beeldscherm
iphone 7 waterdicht

Stofvrij en waterdicht

De iPhone 7 is IP67-gecertificeerd. Dit betekent dat de telefoons compleet stofvrij zijn en niet meteen stuk gaan wanneer ze in aanraking komen met water. Volgens de certificering kan de iPhone 7 tot 30 minuten ondergedompeld worden in water tot op 1 meter diepte. Duiken met je iPhone 7 is dus niet aan te raden. Maar mocht je per ongeluk een keer koffie morsen of ‘m gebruiken terwijl het regent dan is er niets aan hand.

A10 Fusion chip

De iPhone 7 heeft een krachtige A10 Fusion chip. Deze heeft vier cores. Twee prestatie-cores en twee efficiency-cores. De prestatie-cores zorgen ervoor dat je telefoon lekker snel werkt. Zo is de iPhone 7 tot twee keer zo snel als de iPhone 6s. Plaatjes en andere visuele effecten laden tot drie keer sneller. De efficiency-cores zorgen ervoor dat je telefoon zo min mogelijk energie verbruikt. Als het niet nodig is dan wordt er niets verbruikt. Daardoor hoef je je telefoon minder snel op te laden.

Je kunt de iPhone 7 tot twee uur langer gebruiken dan de iPhone 6s.

iphone 7 plus chip
iphone 7 plus 4g

Sneller wifi met 4G+

Met de iPhone 7 kun je supersnel internetten. Dit komt omdat deze iPhone geschikt is voor 4G+. Hiermee kun je downloaden tot 450 Mbps. Dat is 50% sneller dan de iPhone 6s en drie keer zo snel als de iPhone 6. Ook heb je meer mogelijkheden om te internetten in het buitenland omdat er meer LTE-banden zijn.

iCloud

iCloud is een grote digitale verzamelplaats waar je al je apps, foto's, muziek, video's en andere documenten kunt opslaan. Omdat het digitaal is kun je er vanaf elk apparaat bij. Bestanden delen is enorm makkelijk. Je krijgt 5 GB aan opslagruimte gratis. De iPhone 7 heeft al flink wat opslagruimte van zichzelf. Mocht je toch meer nodig hebben dan kun je uitbreiden via iCloud. Voor € 0,99 per maand heb je al 50 GB extra.

i cloud
iphone airpods

iPhone 7 en AirPods

De iPhone 7 heeft geen koptelefooningang meer. In plaats daarvan kun je gebruik maken van de Lightning-connector. Deze gebruik je ook om je iPhone op te laden. Als je een iPhone 7 koopt, krijg je standaard een setje EarPods erbij. Je kunt ook je oude koptelefoon gebruiken. Daarvoor wordt een mini-jack adaptor meegeleverd. Zo sluit je makkelijk je vertrouwde koptelefoon aan op je nieuwe iPhone.

Een andere toevoeging zijn de nieuwe Apple AirPods (deze zitten niet bij je iPhone 7 maar kun je los kopen). Dit is een koptelefoon maar dan zonder de draadjes. Je stopt de AirPods in je oor, tik erop en daarna gaan ze altijd automatisch aan. Je kunt ze verbinden met je iPhone, iPad, Mac of Apple Watch.

De AirPods reageren op jou. Ben je muziek aan het luisteren en doe je een AirPod uit? Dan stopt automatisch de muziek totdat je de AirPod weer in je oor plaatst. Ben je met iemand aan het praten en heb je de AirPods in? Dan gaat automatisch het geluid wat zachter zodat je jezelf beter kunt verstaan. En met twee tikjes op je AirPod activeer je Siri, je persoonlijke assistent.

De AirPods hebben een speciale W1-chip die ervoor zorgt dat je draadloos kunt verbinden. De chip is verder energiezuinig. Je kunt gerust vijf uur naar muziek luisteren zonder op te hoeven laden.

Je krijgt er een draadloze case bij waarmee je de AirPods kunt opladen. Dit gaat heel snel. Na een kwartiertje opladen kun je alweer drie uur naar muziek luisteren. Wil je weten hoeveel batterij je AirPods nog hebben? Check het op je iPhone of vraag het Siri.

Bestel de iPhone 7

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige Giganet. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service