iPhone 8 Features

De iPhone 8 is een prachtige telefoon die een aantal upgrades heeft gekregen ten opzichte van de iPhone 7 en 7 Plus. Lees alles over de iPhone 8 features op deze pagina.

iphone 8 plus

Design

De iPhone 8 heeft een glazen voor- én achterkant. Het frame is gemaakt van metaal en de randen van aluminium.

Het glas van de iPhone 8 is maar liefst 50% sterker dan dat van de iPhone 7 en 7 Plus. En ook het aluminium wat gebruikt wordt is een stuk sterker.

Het toestel is niet alleen sterker maar ziet er door het glazen design ook erg mooi en luxe uit. Helaas is glas wel gevoelig voor vingerafdrukken. Maar daar hebben ze bij Apple ook over nagedacht. De iPhone 8 heeft namelijk een Oleophobic afwerking. Een extra beschermlaag waardoor je minder snel last hebt van vingerafdrukken en ze snel en makkelijk wegveegt.

De iPhone 8 wordt geleverd in de kleuren zilver, space grey en goudroze.

Draadloos opladen

De glazen achterkant maakt het mogelijk om de iPhone 8 draadloos op te laden. Dus berg je kabels maar op, want het enige wat je nog nodig hebt is een oplaadpad. Je kunt deze van verschillende merken kopen zoals Belkin.

Meerdere devices tegelijkertijd draadloos opladen? Dat kan! Vanaf volgend jaar komt Apple met de AirPower mat. Een oplaadpad die groot genoeg is om je iPhone, iPhone watch en Airpods tegelijkertijd op te laden.

draadloos opladen
iphone 8 speaker

Nieuwe speakers

De iPhone 8 heeft speakers die maar liefst 25% harder geluid afspelen dan de iPhone 7 en 7 Plus. Ook is de bas veel dieper waardoor je optimaal geniet van je favoriete muziek en films.

Waterbestendig en stofvrij

De iPhone 8 is IP67-gecertificeerd. Dit betekent dat de telefoon compleet stofvrij is en niet meteen kapot gaat wanneer ze in aanraking komt met water. Per ongeluk je telefoon laten vallen in de wc of er iets overheen morsen is dus geen probleem. Officieel moet de iPhone tot 30 minuten onder water kunnen overleven op een diepte van 1,5 meter. Duiken met je iPhone 8 is niet aan te raden, omdat je dan meestal dieper gaat dan 1,5 meter. En langer onder water bent.

iphone 8 waterproof
iphone 8 true tone

Retina HD True Tone beeldscherm

De iPhone 8 heeft een Retina HD beeldscherm met True Tone. Hierbij past het beeldscherm zich aan naar je omgeving. Hoe het werkt? De True Tone technologie heeft een sensor die de witbalans op je scherm aanpast naar het licht uit je omgeving.

Of je nou ‘s avonds een artikel leest of overdag, onder een blauwe of rode lamp, het scherm past zich zo aan dat het natuurlijk overkomt. Dit is fijner voor je ogen en minder vermoeiend.

Beelden tonen enorm mooi op het Retina HD True Tone beeldscherm. Details worden haarscherp weergegeven en kleuren tonen zoals in het echt. Een plezier voor het oog.

A11 Bionic chip

De iPhone 8 wordt geleverd met een A11 Bionic chip die het toestel supersnel maakt. Deze chip heeft in totaal zes cores, vier efficiency cores en twee performance cores. De efficiency cores zijn 70% sneller dan die van de iPhone 7 en 7 Plus en de performance cores zijn 25% sneller.

En dankzij de A11 chip kun je met je iPhone 8 genieten van Augmented Reality games en apps zoals Pokémon Go.

De iPhone 8 komt verder met een nieuwe GPU. Deze heeft 3 cores die 30% sneller zijn dan die van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. De Graphics Procession Unit zorgt ervoor dat video en alles wat grafisch is goed en snel toont. Goed nieuws dus voor de gamers en 3D-liefhebbers onder ons.

iphone a11
icloud

iCloud

iCloud is een grote digitale verzamelplaats waar je al je apps, foto's, muziek, video's en andere documenten kunt opslaan. Omdat het digitaal is kun je er vanaf elk apparaat bij. Bestanden delen is enorm makkelijk. Je krijgt 5 GB aan opslagruimte gratis. De iPhone 8 heeft al flink wat opslagruimte van zichzelf. Mocht je toch meer nodig hebben, dan kun je uitbreiden via iCloud. Voor € 0,99 per maand heb je al 50 GB extra.

Bestel de iPhone 8

Daarom kies je Vodafone

 

Met Vodafone kies je bewust. Voor een krachtig GigaNet, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Verbonden dankzij GigaNet. Nu met 5G

Blijf gaan met 24/7 premium service

Kies vrij en bewust voor slimme producten