Overslaan en ga naar inhoud
Google Pixel 8 Pro

Google Pixel 8 Pro

Nu beschikbaar bij Vodafone Zakelijk: de Google Pixel 8 Pro. Bestel in combinatie met een zakelijk Red Pro abonnement

Google Pixel 8 serie nu bij Vodafone Zakelijk

Ontdek de Google Pixel 8 serie

De smartphones uit De Google Pixel 8 serie blinken stuk voor stuk uit in design en technologie. Wordt het de Pixel 8, Pixel 8 Pro of de nieuwste telg Pixel 8a? Welk model u ook kiest voor de zaak, u beschikt altijd over krachtige technologie gehuld in een strak design.

Afbeelding camera

Camera's van topkwaliteit zorgen voor de mooiste foto's 

Afbeelding chip

Met de krachtige Tensor G3 chip werkt u lekker door

Afbeelding Android

7 jaar updates op het Android besturingssysteem

Afbeelding AI

Doe efficiënt zaken op de Pixel 8 telefoon met Google AI

Google Pixel 8

Google Pixel 8

  • 6,2" OLED scherm
  • 3 camera's
  • Vanaf 128 GB
Google Pixel 8 Pro

Google Pixel 8 Pro

  • 6,7" OLED scherm
  • 4 camera's
  • Vanaf 128 GB
Google Pixel 8 a

Google Pixel 8a

  • 6,1" scherm
  • 3 camera's
  • 128 GB

Nu met € 150 extra inruilwaarde!

Drie op een rij

Met het toevoegen van de Pixel 8a in mei 2024, bestaat de Google Pixel 8 serie uit drie modellen. De Pixel 8 en Pixel 8 Pro werden eind 2023 al in de markt gezet, met de Pixel 8 als basismodel en de Pixel 8 Pro als topmodel. De Google Pixel 8a is als instapmodel iets minder uitgebreid wat betreft specificaties. Zo biedt de serie voor iedere ondernemer een geschikt model smartphone.

Samsung Galaxy S24 Camera
Google Pixel 8

De Google Pixel 8

Als basismodel in de Pixel 8 serie beschikt de Google Pixel 8 over een compact en helder display van 6,2 inch. Daarmee is dit model een flink stuk kleiner dan de Pixel 8 Pro. Verder is deze zakelijke telefoon van allerlei snufjes vooorzien, waaronder twee camera's aan de achterzijde - inclusief een 50 megapixel groothoekcamera - en diverse nieuwe AI functies. Ook beschikt de Pixel 8 over een Tensor G3 chip en een krachtige batterij.

De Google Pixel 8a

De nieuwste Pixel telefoon van Google heeft net als de 8 en 8 Pro een hoge refreshrate en helderheid. Het beeldschermformaat van de Google Pixel 8a is met 6,1 inch wel aanzienlijk kleiner dan dat van de Pixel 8 Pro. Hoewel misschien iets minder 'groots' is de Pixel 8a wél voorzien van een 64 megapixel hoofdcamera, krakend helder OLED scherm én een snelle Tensor G3 chip. Bovendien hangt er aan dit instapmodel een lager prijskaartje dan aan zijn broers. 

Google Pixel 8 a
Google Pixel 8 Pro

De Google Pixel 8 Pro

De Google Pixel 8 Pro geldt als het absolute topmodel van Google. Met een beeldscherm ter grootte van 6,7 inch mag dit model met recht de grote broer in de Pixel 8 serie worden genoemd. De 8 Pro heeft bovendien als enige drie camera's aan de achterzijde. Alledrie hoogwaardig waarbij de derde ervoor zorgt dat tot maar liefst 5x optisch kan worden ingezoomd. Uiteraard is de Pixel 8 Pro voorzien van een krachtige batterij en de nieuwste chip. Een perfecte werktelefoon!

Waarom een Google Pixel 8 smartphone voor de zaak?

Google AI

Met Google AI vertaalt u zakelijke gesprekken moeiteloos live

Google Pixel smartphone

Perfecte samenwerking tussen Google Apps en overige diensten van Google

Google Pixel ssecurity

Google Pixel helpt u om uw zakelijke gegevens te beschermen

Google Pixel duurzaamheid

Deels gemaakt van gerecycled materiaal is Google Pixel een bewuste keuze

Veelgestelde vragen over Google Pixel 8

Bij aankoop van een Google Pixel 8a (128 GB) ontvangt u tijdelijk € 150 extra inruilwaarde.  Deze promotie loopt van 07 mei 2024 tot en met 03 juni 2024 (aankoopdatum).

Volg de volgende instructies voor het verkrijgen van uw unieke actiecode: 

1. Ga naar inruildeals.vodafone.nl en klik op promo actie bovenaan in de navigatiebalk.
2. Vul het formulier in en upload uw aankoopnota*. (Deze ontvangt u bij uitlevering van het toestel).   
3. Uw aanvraag wordt gecontroleerd en als aan alle voorwaarden is voldaan wordt de promo code per e-mail naar u verstuurd.    
4. Gebruik vervolgens de per e-mail verstuurde promo code bij het inruilen van uw toestel op inruildeals.vodafone.nl.   

Zo ontvangt u de extra inruilwaarde:  

Ga vóór 2 juli 2024 naar vodafone.nl/inruildeals en check de toestelwaarde.  Beantwoord de vragen over de staat van het toestel.  Vul uw unieke promo code in en de inruilwaarde wordt met € 150 verhoogd.  Alles ingevuld? Stuur het in te ruilen toestel dan binnen 1 week goed verpakt op. Zodra wij het toestel hebben ontvangen en beoordeeld, staat de totale inruilwaarde binnen 14 dagen op uw rekening.    

* Indien u de Google Pixel 8a online heeft gekocht en deze tussen 7 mei en 13 mei heeft ontvangen, kan het zijn dat u hierbij géén factuur heeft gekregen die wel nodig is voor het verkrijgen van de promocode. Mocht dit het geval zijn, neem dan contact op met onze klantenservice via 0800-0560 voor het alsnog ontvangen van een factuur. 

Als u online bestelt, betaalt u voor een Vodafone Zakelijk abonnement nooit aansluitkosten. Dat scheelt toch mooi weer € 25 per abonnement. 

Dat is mogelijk! Verlengen kan al vanaf 4 maanden voor uw huidige contract afloopt. Heeft u een abonnement dat nog niet verlengbaar is maar wilt u graag zo snel mogelijk een Google Pixel als zakelijke mobiel? Wissel dan van telefoon met Vodafone Next. Hiermee kunt u al vanaf 4 maanden na de start van uw abonnement met een nieuw toestel van smartphone wisselen. Heeft u een Sim Only abonnement? Dan kunt u zelfs al na 2 maanden overschakelen naar de Google Pixel!

Ja, Google Pixel 8 is geschikt voor dual sim en eSIM. Dit betekent dat het mogelijk is om twee telefoonnummers te gebruiken op de smartphone. Ideaal om bijvoorbeeld zakelijk en privé te scheiden.