Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Zakelijke mobiele abonnementen vergelijken

Vind de beste deal voor uw business

Zakelijke telefoonabonnementen vergelijken

Of de belminuten en GB's er nou in bulk doorheen gaan, of de zakelijke telefoon alleen gebruikt wordt voor de bereikbaarheid. Voor elke ondernemer hebben we een passend abonnement. Met een service waarop u kunt vertrouwen. Vergelijk onze mobiele telefoonabonnementen en kies het abonnement dat het beste bij uw bedrijf past. 

Vergelijk alle zakelijke Vodafone abonnementen: Vodafone.nl
Up, up, upgrade

The sky is the limit: ga pijlsnel ondernemen met Red Pro, nu met:

Ruimere databundels

Vernieuwde wereldbundels

Alle Vodafone Zakelijke Sim Only abonnementen

 • Gebruik data in de EU zoals in NL
 • 5G internet, zonder snelheidsbeperking
 • Geen aansluitkosten

Alle prijzen zijn excl. btw en gelden bij een 2-jarig abonnement. Voor gebruik van het abonnement in de EU geldt een Fair Use Policy.

Onbezorgd door kunnen werken

Met een Red Pro abonnement maakt u gebruik van ons supersnelle 5G-netwerk en belt, sms’t en internet u binnen Nederland én in de EU. Of u slechts af en toe een belletje pleegt, of de hele dag met uw smartphone in de weer bent om zaken te doen. Vul uw abonnement naar wens aan met extra's, zoals vast op mobiel via onze partner Rinkel, waarmee u een vast nummer aan uw mobiele telefoon koppelt.

Mobiele telefoons met zakelijk abonnement

Al onze zakelijke Red Pro abonnementen zijn ook verkrijgbaar met een nieuwe smartphone. Ga voor de telefoon met de beste camera of de langste batterijduur. Bekijk en vergelijk alle iPhones, de nieuwste Samsungs of ga direct naar al onze aanbiedingen.

Een scherp aanbod

op het juiste moment

Geef door wanneer uw huidige contract bij een andere provider
afloopt, dan nemen wij op het juiste moment contact met u op!

Maandelijkse kosten vergelijken

Op zoek naar een voordelig zakelijk abonnement? Dan loont het om de maandelijkse kosten goed te vergelijken. Bij een Sim Only betaalt u alleen voor uw verbruik en de abonnementskosten, bij een abonnement met telefoon betaalt u ook maandelijks een bedrag voor het toestel. Wel een nieuwe telefoon, maar liever niet te hoge maandlasten? Kies er dan voor om de nieuwe telefoon in één keer te betalen. U betaalt dan - net als bij een Sim Only abonnement - alleen nog voor uw abonnements- en gebruikskosten.

Zakelijk abonnement met toestel of een Sim Only? Vergelijk hier!

Nieuwe telefoon, of door met de huidige? Wat voor u en uw zaak de beste keuze is, hangt ervan af of uw huidige smartphone nog goed werkt. Is dit niet zo, of heeft u gewoon graag een nieuw model in handen? Kies dan voor een abonnement met nieuwe telefoon. Is uw huidige telefoon nog prima, dan gaat u beter voor Sim Only. U geniet dan van alle voordelen van een zakelijk Vodafone abonnement, maar dan op uw vertrouwde telefoon. 

Vergelijk alle zakelijke Vodafone abonnementen: Vodafone.nl

Abonnement met telefoon

 • De beste keuze wanneer uw huidige telefoon niet goed meer werkt of wanneer u gewoon iets nieuws wilt
 • Breed aanbod aan zakelijke telefoons, van simpel en degelijk, tot de meest geavanceerde iPhones en Samsung Galaxy's
 • Alle telefoons zijn te combineren met alle abonnementen
 • Uw nieuwe toestel in één keer aflossen, of maandelijks betalen

Zakelijk Sim Only abonnement

 • De beste keuze wanneer uw huidige telefoon het nog goed doet
 • Profiteer van de voordelen van een zakelijk Vodafone abonnement op uw eigen vertrouwde toestel
 • Geen hoge aanschafkosten van een toestel
 • Toch een nieuwe telefoon nodig? Met Vodafone NEXT zet u uw contract gratis om naar een abonnement met nieuwe telefoon

Waarom ondernemers voor Vodafone Zakelijk kiezen

Overal in europa uw bundel gebruiken, ook in Turkije

Overal in Europa uw bundel gebruiken, ook in Turkije

Overal in europa uw bundel gebruiken, ook in Turkije

Geen BKR registratie, wél belastingvoordeel

Overal in europa uw bundel gebruiken, ook in Turkije

Service waar u op kunt vertrouwen

Veelgestelde vragen

Om zakelijke abonnementen te vergelijken kunt u het beste eerst beslissen of u een abonnement met of zonder toestel nodig heeft. Als u geen nieuw toestel nodig heeft dan kunt u het beste kiezen voor een sim only abonnement. Daarna kijkt u naar de verschillende bundels die er zijn. Stel uzelf de volgende vragen. Wilt u vooral bereikbaar zijn? Gaat u zelf veel bellen of sms'en of juist niet? Maakt u veel gebruik van internet of juist niet? Aan de hand van de antwoorden op die vragen kunt u beslissen welke bundel het beste bij u past.

Het goedkoopste Vodafone Zakelijk abonnement is Biz Basic. Hiermee kunt u 200 minuten bellen, onbeperkt smsen en voor 2GB data gebruiken in de EU. Dit abonnement is geschikt voor u wanneer u vooral bereikbaar wilt zijn en af en toe ook zelf wilt bellen, sms'en of appen.

Wanneer u kiest voor een Sim Only dan betaalt u alleen abonnements- en verbruikskosten. U krijgt dan alleen een simkaart thuis gestuurd, deze kunt u gebruiken in een toestel dat u al heeft. Kiest u voor een abonnement met toestel? Dan krijgt u naast de simkaart ook een toestel thuis gestuurd. Dit toestel kunt u betalen in maandelijkse termijnen, of u kunt het bedrag in één keer aflossen. Dan betaalt u maandelijks, net als bij een Sim Only, alleen nog abonnements- en verbruikskosten.

Dat kan zeker. Wij kunnen uw huidige abonnement omzetten in een gelijkwaardig zakelijk abonnement. U gaat dan een nieuw zakelijk abonnement aan. Om over te stappen kunt u het formulier gebruiken op deze pagina. 

Ja, met vast op mobiel van Rinkel geniet u van alle gemakken en functies van vaste zakelijke telefonie met je mobiele Vodafone Business abonnement. Omdat de telefooncentrale van Rinkel virtueel is, heeft u geen vaste telefoonaansluiting nodig. Ook maakt u eenvoudig gebruik van WhatsApp Business.