Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

OPPO met Vodafone Zakelijk abonnement

OPPO Reno10 Pro

Zakendoen op een OPPO: een opperbest idee

Even voorstellen: de smartphones van OPPO. Niet zo bekend als Apple iPhone of Samsung telefoons, maar wel net zo premium. Dit maakt dat OPPO telefoons perfect geschikt zijn voor zakelijk gebruik. De kwalitatief hoogstaande camera's, 5G-ondersteuning en supersnelle gebruikservaring zijn een paar van de redenen waarom ondernemers graag kiezen voor een OPPO als werktelefoon. Zeker in combinatie met een van onze zakelijke 5G-abonnementen. En nog een fijn voordeel: OPPO toestellen zijn vriendelijk geprijst!

Nieuw: OPPO A79

De OPPO A79 is het nieuwste toestel in de A-serie. Met een dubbele camera, batterijcapaciteit van 5000 mAh en gewicht van slechts 193 gram is deze smartphone lichtgewicht en compleet. Het FHD+ Sunlight scherm garandeert heldere kleuren, óók in direct zonlicht. Zo wordt werken op een zonnig terras een stuk beter.

OPPO A79

Ook mooi van OPPO

Voor elke ondernemer is er een passende OPPO telefoon bij Vodafone. Kies uw favoriet en bestel in een paar klikken met een zakelijk Red Pro abonnement.

OPPO A79

Liever ondernemen op een ander zakelijk toestel?

Blader door ons aanbod populaire zakelijke smartphones

Veelgestelde vragen over OPPO voor zakelijk gebruik

Jazeker! De OPPO toestellen ondersteunen 5G, en onze zakelijke Vodafone Red Pro abonnementen hebben standaard 5G. U maakt dus automatisch verbinding met ons supersnelle 5G-netwerk als u een Red Pro abonnement combineert met een OPPO toestel.

We hebben voor elke ondernemer een passend OPPO toestel voor zakelijk gebruik. Bekijk het overzicht en kies uw favoriet.

 

Ja, dat is mogelijk! Alle OPPO modellen zijn beschikbaar bij verlenging van uw zakelijke abonnement. Regel het simpel en snel via My Vodafone.

Meer informatie over verlengen leest u hier.

De toestellen van OPPO maken gebruik van ColorOS. Dit besturingssysteem is gebaseerd op Android. De nieuwste versie is ColorOS 14.

Regelmatig zijn er interessante aanbiedingen voor de zaak. Houd onze aanbiedingenpagina in de gaten voor deals met OPPO-toestellen.