Zakelijk onbeperkt internet van Vodafone Business

Keuze uit de nieuwste toestellen of Sim Only

Voor de business is het belangrijk om altijd bereikbaar te zijn. Zakelijk onbeperkt internet is daarom een must, zodat u gewoon doorwerkt op uw smartphone, ook als u even niet achter uw bureau zit. Met onbeperkt data handelt u uw zakelijke mails of videogesprekken af waar u wilt. Op ons krachtige 4G-netwerk, of op 5G als uw smartphone dat ondersteunt. U heeft de keuze uit een Sim Only abonnement met zakelijk onbeperkt internet, of een abonnement met nieuwe smartphone. En zorgen over uw databundel? Dat is iets van het verleden met zakelijk onbeperkt mobiel internet. Zo houdt u de kosten in de hand, en gaan de zaken onbegrensd door! 

De voordelen van Vodafone Zakelijk

Bundel gebruiken op reis
Bundel geldig in de hele EU

En overal 4G of 5G. Handig voor zakenreizen en vakanties.

Toestel wisselen
Van toestel wisselen wanneer u wilt

Fijn als uw mobiele telefoon stuk is, of als u een nieuwe wilt.

5G
5G in heel Nederland

Standaard in onze Red Pro abonnementen. Even geen ontvangst? Dan maakt u gebruik van 4G.

Budget
Geen aansluitkosten

Bespaar zo € 25 per abonnement, ook op zakelijk onbeperkt internet. Dat scheelt toch weer!

Sim Only

Zakelijk onbeperkt Sim Only

Heeft u nog een goedwerkende smartphone, maar wel behoefte aan onbeperkt zakelijk mobiel internet? Ga dan voor een zakelijk Red Pro Unlimited Sim Only abonnement. Dat is niet alleen onbeperkt bellen en sms-en, maar ook onbeperkt data in heel Nederland. Zonder nieuwe telefoon. Dat scheelt weer in de kosten. Stop de simkaart in uw eigen vertrouwde smartphone, en u profiteert direct van alle voordelen van een zakelijk onbeperkt Sim Only abonnenement. En bent u op reis in de EU? Ook dan belt en sms’t u zoveel u wilt, en heeft u 50 GB data tot uw beschikking. 

Onbeperkt data gebruiken op smartphone

Toestel met onbeperkt data

Toe aan een nieuw zakelijk telefoonabonnement met onbeperkt internet én een nieuw toestel? Zoek niet verder! In onze selectie zakelijke toptoestellen zit altijd een smartphone die ideaal is voor u en uw business. Of u nu een degelijk instapmodel zoekt, of liever gaat voor de allernieuwste iPhone, we hebben het allemaal. En alles daartussenin. Kies uw favoriete model en combineer ‘m met Red Pro Unlimited. Zo heeft u niet alleen het plezier van een nieuwe smartphone in de binnenzak, maar ook van zakelijk onbeperkt mobiel internet op 4G, of zelfs 5G als u gaat voor een 5G-toestel.  

Meerdere abonnementen met zakelijk mobiel internet aanvragen

Runt u een onderneming met 5 medewerkers of meer, wilt u ook over op zakelijk onbeperkt internet, maar heeft u vragen of gewoon wat hulp nodig? Onze accountmanagers adviseren u graag over de beste oplossing voor uw zaak en denken met u mee. Of u nu op zoek bent naar abonnementen met nieuwe smartphones, of liever voor Sim Only gaat. En ook fijn: ze regelen de overstap van begin tot eind, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Waarom kiezen voor Vodafone Zakelijk?

In plaats van een particulier abonnement

Overal op 4G en 5G werken

Met Red Pro werkt u online waar u wilt en supersnel op 4G of 5G. Binnen Nederland, maar ook op steeds meer bestemmingen in het buitenland.

Volop data in de EU

Met Red Pro Unlimited heeft u onbeperkt zakelijk internet binnen NL. Binnen de EU is uw bundel goed voor 50 GB. Dat is 2 keer zoveel als bij een particulier Unlimited abonnement!

Altijd veilig zakendoen

Veilig werken in de cloud is essentieel om uw bedrijfsgegevens te beschermen. Daarom is er Vodafone Mobiele Beveiliging; standaard inbegrepen bij Red Pro Unlimited.

Wissel van telefoon tijdens uw contract

Toe aan een nieuwe telefoon, bijvoorbeeld omdat de huidige kwijt of kapot is? Met Vodafone NEXT mag u tijdens uw abonnement wisselen van telefoon. Ook bij Sim Only. Handig! 

Vervangend Toestel Service op reis EU

Bent u op reis en is uw telefoon stuk? Geen nood. Met Vervangend Toestel Service ontvangt u overal in de EU een leentoestel op locatie. Zo blijft u altijd bereikbaar!

Zakelijk advies en service

Heeft u een vraag, maar weinig tijd? Met het versnelde keuzemenu heeft u onze zakelijke experts snel te pakken voor gratis hulp. We zijn er voor u. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Toch liever een particulier abonnement met onbeperkt internet? Bekijk het aanbod.

Veelgestelde vragen

Ja, er zijn meerdere mogelijkheden om als Vodafone klant over te stappen op een abonnement met zakelijk onbeperkt internet, bellen en sms'en. 

1) Heeft u al een Red Pro abonnement? Pas via My Vodafone uw bundel aan naar Red Pro Unlimited.
2) Nog geen Red Pro abonnement, maar wel een ander Vodafone abonnement? Verleng uw abonnement dan met Red Pro Unlimited. Goed om te weten: dit mag al 4 maanden voor het einde van het lopende contract. U kiest zelf of u bij uw verlenging gaat voor een Sim Only met onbeperkt zakelijk internet, of voor een abonnement met een nieuw toestel. 

Bij een onbeperkt data abonnement is de databundel voor eigen gebruik. Data delen is dus niet mogelijk. Deze optie is er wel bij de andere Red Pro abonnementen, zoals Red Pro Connect, Red Pro Select en Red Pro Elite. Met Red Pro Team verzamelen we vanaf 2 Red Pro abonnementen alle GB's in een Red Pro Team databundel. Zo deelt u onbeperkt data met uw collega's, ongeacht welke abonnementen u combineert. Ideaal als u bijvoorbeeld genoeg heeft aan 1 GB per maand, maar uw collega er wel 10 gebruikt.

Bij Red Pro Unlimited heeft u binnen Nederland onbeperkt data. Wel zijn er een aantal spelregels. Na 10 GB per dag krijgt u automatisch nog 2 GB. Is deze op? Dan vult u uw databundel weer aan via My Vodafone. 

Binnen de EU hebben we een Fair Use Policy van 50 GB data per maand. Gaat u hier overheen? Dan berekenen we een toeslag van € 0,01/MB.

Binnen de EU hebben we een Fair Use Policy. Dit houdt in dat u 50 GB data per maand kunt gebruiken. Gaat u hier overheen? Dan bereken we een toeslag van € 0,01/MB. Of u kiest voor een voordeelbundel voor gebruik binnen de EU.

U gebruikt uw zakelijk onbeperkt internet abonnement alsof u thuis bent in de hele Europese Unie, plus het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Zwitserland en Turkije. Ook een aantal voormalige koloniën van Frankrijk vallen onder ons EU-tarief

Nog niet, maar het aantal EU-landen waar u met uw zakelijk onbeperkt data abonnement gebruikmaakt van 5G wordt steeds groter. Bekijk de actuele 5G-dekking op de dekkingskaart.

Bij Red Pro Unlimited kiest u voor een looptijd van 1 of 2 jaar. Is uw contractperiode afgelopen? Dan is het mogelijk om maandelijks op te zeggen. Goed om te weten: wilt u binnen uw contractstermijn iets wijzigen aan uw abonnement? Bijvoorbeeld de bundelhoogte? Dan regelt u dat eenvoudig zelf via My Vodafone.

Ja, dat kan! Maar alleen met Red Pro Unlimited profiteert u van extra voordelen speciaal voor ondernemers. Denk bijvoorbeeld aan gratis 1 TB cloudopslag voor veilig werken in de cloud, Vodafone Mobiele Beveiliging voor het veiligstellen van uw bedrijfsgegevens, en Vervangend Toestelservice op reis EU. Toch nieuwsgierig naar de gewone abonnementen? Bekijk dan het aanbod voor particulieren.