Overslaan en ga naar inhoud
Google Pixel 7 bij Vodafone
Google Pixel 7 bij Vodafone

Google Pixel 7: Ronduit krachtig. Superhandig.

De Google Pixel 7 is onderdeel van de Pixel 7-serie. De Pixel 7 is snel, heeft een uitstekende batterijduur en een geavanceerde Pixel-camera. Maak scherpe foto's met Real Tone en prachtige video's. Dankzij de beveiligingschip en ingebouwde VPN zijn de persoonsgegevens op de Pixel nog beter beschermd. Wil je meer weten over de Google Pixel 7? Lees dan snel verder.

De Google Pixel 7 is niet meer leverbaar. Bekijk en bestel hier een van diens opvolgers: Google Pixel 8, Google Pixel 8a en Google Pixel 8 Pro.

Populaire Google Pixel telefoons

Pixel 7 specificaties

Icoon camera

Veelzijdige camera

De Pixel 7 heeft een veelzijdige en geavanceerde camera. Maak authentieke en scherpe foto's met Real Tone en gebruik Filmisch vervagen voor video's van echte filmkwaliteit.

Icoon beeldscherm

Scherm van je dromen

Het scherm van de Google Pixel 7 biedt haarscherp beeld inclusief rijke en levendige kleuren. Door de hoge snelheid en reactietijd kun je nóg soepeler gamen, scrollen en van app wisselen.

batterij icoon

Aangepast batterijgebruik

Met het aangepaste batterijgebruik gaat de Pixel 7 tot meer dan 24 uur mee. Met extreme batterijbesparing gaat de batterij tot wel 72 uur mee. De telefoon is daarnaast razendsnel weer opgeladen. Ideaal!

Stijlvol design

De Google Pixel 7 heeft een modern ontwerp met dunne randen en ronde hoeken voor een betere kijkervaring. De camera's aan de achterkant zijn kenmerkend voor de Google Pixel-telefoons. Het toestel is uitgebracht in verschillende stijlvolle kleuren en met materialen van topkwaliteit. De Pixel 7 is niet alleen mooi, maar ook makkelijk in gebruik. 

Prachtige foto's en video's

De Google Pixel 7 heeft een verbeterde cameratechnologie. Met het indrukwekkende camerasysteem schiet je scherpe en gedetailleerde foto's. Ook video's hebben de meest prachtige kleuren en details. Video's maak je in filmkwaliteit dankzij 'Filmisch vervagen'. Deze camera-innovaties maken dat de Pixel 7 ideaal is voor gebruikers die hoogwaardige fotofuncties in een smartphone belangrijk vinden.

Batterij en accuduur

Een belangrijk onderdeel van een telefoon is natuurlijk hoelang je met een batterij kunt doen, zonder deze tussentijds op te laden. Met 4.355 mAh kan je toestel prima een hele dag mee. Daarnaast heb je ook de optie om extreme batterijbesparing aan te zetten. Met deze functie gaat je Pixel 7 tot wel 72 uur mee. Kortom, met de Google Pixel 7 geniet je van een uitstekende batterijduur.