Overslaan en ga naar inhoud
Google Pixel 7 Pro bij Vodafone
Google Pixel 7 Pro bij Vodafone

Google Pixel 7 Pro: De geavanceerde Google-telefoon

De Google Pixel 7 Pro maakt deel uit van de Pixel 7-serie. De Pixel 7 Pro is de toptelefoon van Google. De telefoon is snel en goed beveiligd, heeft een helder scherm en uitstekende batterijduur. Geniet van een Pixel Camera met telelens en pro-level functies zoals de Macrofocus. Wil je meer weten over de Google Pixel 7 Pro? Lees dan verder.

De Google Pixel 7 Pro is niet meer leverbaar. Bekijk en bestel hier een van diens opvolgers: Google Pixel 8, Google Pixel 8a en Google Pixel 8 Pro.

Populaire Google Pixel telefoons

Pixel 7 Pro specificaties

Icoon camera

Google Pixel 7 Pro camera

De Pixel 7 Pro heeft een drievoudige camera aan de achterzijde met een 5x telelens. De verbeterde ultragroothoeklens met autofocus ondersteunt nu de Macrofocus.  Schiet de mooiste plaatjes met deze krachtige camera.

Icoon beeldscherm

Briljant beeldscherm

Het beeldscherm van de Google Pixel 7 Pro is vrijwel altijd goed leesbaar. Het 6,7-inch scherm maakt elk beeld meeslepend dankzij de 'Smooth Display'. De vernieuwingssnelheid loopt op tot 120 Hz voor een soepeler beeld.

batterij icoon

Google Pixel 7 Pro batterij

Met de Pixel 7 Pro geniet je van een krachtige batterij waardoor het toestel een uitstekende gebruiksduur heeft. Het toestel gaat makkelijk een dag mee. En zet je 'Extreme batterijbesparing' aan, dan gaat de batterij tot wel 72 uur mee.

Hoogwaardig OLED-scherm

De Google Pixel 7 Pro is uitgerust met een hoogwaardig OLED-scherm. De verversingssnelheid is hoog (120 Hz) waardoor beelden en kleuren extra levendig zijn. Ook fijn: het beeldscherm van de Pixel 7 Pro is vrijwel altijd goed leesbaar, waar je ook bent. De functie 'Smooth Display' maakt alle beelden extra meeslepend. Kortom: met de Pixel 7 Pro heb je een hoogwaardig scherm waarmee de meest fantastische beelden worden gerealiseerd.

Strak, gestroomlijnd en stijlvol

De Pixel 7 Pro heeft een strak, gestroomlijnd en stijlvol ontwerp. Het toestel is gemaakt van gepolijst aluminium en de kleuren zijn modern en elegant te noemen. Leuk om te weten: het toestel is deels gemaakt van gerecycled materiaal.  

Batterij en accuduur

Hoe fijn is het als je lang genoeg met je telefoon kunt doen op een dag, zodat je niet met een lege batterij komt te staan. De 5.000 mAh die het toestel heeft is behoorlijk hoog, waardoor je makkelijk een hele dag met je telefoon kunt doen. En zodra je batterij leeg is, is deze razendsnel weer opgeladen. De batterij van de Pixel 7 Pro neemt dus een hoop zorgen van je weg. Wat wil je nog meer?