Overslaan en ga naar inhoud
Google Pixel 7a bij Vodafone
Google Pixel 7a bij Vodafone

Google Pixel 7a: Snel en goed beveiligd.

De Google Pixel 7a is onderdeel van de Pixel 7-serie. Maak kennis met de Pixel 7a: een razendsnelle telefoon met een camera waar je prachtige foto's en video's mee maakt. De functies van de 7a scoren zeer goed op het gebied van beveiliging. En de batterij houdt het een hele dag vol. Wil je meer weten over de Google Pixel 7a? Lees dan snel verder.

De Google Pixel 7a is niet meer leverbaar. Bekijk en bestel hier een van diens opvolgers: Google Pixel 8, Google Pixel 8a en Google Pixel 8 Pro.

Populaire Google Pixel telefoons

Pixel 7a specificaties

Icoon camera

Prettig werkbare camera

De Pixel 7a is uitgerust met een 64 MP groothoekcamera. Geniet van optische beeldstabilisatie en een snelle camerastarter. Real Tone verbetert de weergave van huidtinten. 

Icoon beeldscherm

Randloos scherm

Het Google Pixel 7a-scherm is randloos en 6,1 inch. Het scherm is altijd actief dankzij 'Snel overzicht' en 'Now Playing'. Het OLED-scherm heeft een resolutie van 2400x1080 pixels.

batterij icoon

Google Pixel 7a batterij

De 7a heeft een betere accuduur dan zijn voorganger. Met deze telefoon ontvang je meer dan 24 uur aan batterijduur. Heb je extreme batterijbesparing aanstaan? Dan loopt de batterijduur op tot 72 uur.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

De Google Pixel 7a is het instapmodel van de Google Pixel 7-serie. Ondanks dat het een instapmodel is, profiteer je van topkwaliteit. Je geniet dan ook van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met dit toestel. Het toestel biedt veel kenmerkende functies van de reguliere Pixel-modellen, maar dan tegen een meer betaalbare prijs. Een ideaal toestel voor iedereen die een Google toestel wil met essentiële functies en hoogwaardige software-ervaring maar dan voor een goede prijs.

Camera voor de mooiste foto's

De Pixel 7a heeft een dubbele camera aan de achterzijde en geavanceerde beeldverwerking om de mooiste foto's bij weinig licht te maken, wazige foto's op te knappen en storende elementen te verwijderen. Hierdoor maak je perfecte foto's, bijvoorbeeld tijdens je vakanties en belangrijke momenten. 

Het brein achter de Pixel 7a

De Google Tensor G2-chip maakt dat de Pixel 7a snel, efficiënt en veilig is. Verder zorgt de chip voor beter geluid bij telefoongesprekken, een lange batterijduur en hoge foto- en videokwaliteit. Tot slot beschikt de gecertificeerde chip over meerdere beveiligingslagen die je persoonlijke informatie helpen te beschermen. Hierdoor haal je een goed beveiligd toestel in huis.