Overslaan en ga naar inhoud
Videobellen?
Foto's delen?
Updaten?

NIEUW: DIGITALE DINSDAG

Extra aandacht voor al je digitale vragen

Waarom Digitale Dinsdag?

Bij VodafoneZiggo vinden we dat iedereen gelijke kansen moet hebben in de digitale samenleving. In 2018 lanceerden we daarom het Welkom Online programma, oorspronkelijk gericht op persoonlijke ondersteuning voor ouderen bij het ontwikkelen van digitale vaardigheden. Inmiddels geven we ook workshops in bijvoorbeeld bibliotheken, buurthuizen en sportverenigingen. En we bieden online cursussen aan om zelfstandig je digitale kennis te vergroten.

Wat is het precies?

We begrijpen dat fysieke hulp en persoonlijk contact soms onmisbaar zijn als je technische vragen hebt. Daarom introduceren we Digitale Dinsdag: een wekelijks ‘inloopspreekuur’ in geselecteerde VodafoneZiggo-winkels. Elke dinsdag tussen 10:00 en 13:00 ben je welkom met al je vragen. Of je nu worstelt met telefooninstellingen, wachtwoorden, videobellen, het opzetten van een social media-account, of gewoon advies zoekt over handige apps, onze speciaal opgeleide medewerkers staan voor je klaar.

Kom je langs?

Je bent van harte welkom in onderstaande winkels. Ook als je geen klant bij ons bent.

  • Sneek: VodafoneZiggo-winkel, Oosterdijk 49, Sneek (route)
  • Almere: VodafoneZiggo-winkel, Stationsstraat 47, Almere (route)
  • Capelle aan den IJssel: VodafoneZiggo-winkel, Centrumpassage 69, Capelle aan den IJssel (route)
  • Utrecht Hoog Catherijne: VodafoneZiggo-winkel, Boven Vredenburgpassage 26, Utrecht (route)
Digitale Dinsdag bij Vodafone

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige netwerk. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service