2

Hulp bij het maken van je huiswerk

Elke vakantie, of het nou een auto-, vlieg- of kampeervakantie is, begint met de voorbereidingen. Naast het altijd leuke inpakken van je koffer, zijn er ook nog een aantal praktische zaken. Denk bijvoorbeeld aan het downloaden van kaarten en films, databundels voor het buitenland en het verzamelen van offline spellen om de kids onderweg te vermaken.

2 mensen kijken een film op de camping

Handige apps voor bij je huiswerk

Een vakantievideo is de ideale manier om een impressie te geven van je vakantie. We hebben de handigste apps om video's mee te bewerken voor je op een rijtje gezet.

Logo iMovie

Quizlet - gratis

Je hoeft enkel de lesstof in te voeren en deze app maakt er vervolgens quizen van met verschillende vormen van vragen.

Beschikbaar voor iOS.

Logo Magisto

WRTSmobile - gratis
 en betaald
Deze app is vooral handig als je woordjes moet leren voor een andere taal. Je hoeft ze alleen maar in te voeren en vervolgens kun je ze op allerlei manieren oefenen. Zo kun je er voor kiezen om multiple choice vragen te krijgen. Maar als je het moeilijk wilt maken dan doe je de overhoring waar je zelf alles typt.

Beschikbaar voor iOS & Android.

Logo Adobe Premiere Rush

Adobe Premiere Rush - gratis en betaald
Met Wozzol is het leren van woordjes in een andere taal makkelijker, efficiënter maar vooral leuker. De app heeft verschillende talen om uit te kiezen zoals Engels, Frans, Duits, Spaans, Pools en Latijn.

Beschikbaar voor IOS en Android.

Leerzame Youtube kanalen

Om het perfecte vakantiekiekje te maken hebben we een aantal tips verzameld zodat je altijd een mooi aandenken hebt.

Een foto van eten maken

JORTgeschiedenis
Jort behandeld verschillende onderwerpen van geschiedenis op zowel HAVO als VWO niveau op zijn Youtube kanaal. Doordat er gebruik gemaakt wordt van plaatjes en voorbeelden is het verhaal goed te volgen.

Stad met zonsondergang

Meneer Wietsema Natuurkunde
Meneer Wietsema heeft voor de verschillende onderwerpen van natuurkunde playlists gemaakt waarin hij in verschillende filmpjes uitlegt geeft over de theorie en de formules. Voor de eindexamens (zowel HAVO als VWO) heeft hij ook een playlist. Hier worden voorbereidingstips gegeven en examenvragen behandeld. Zo ben je toch net iets beter voorbereid.

Stad met zonsondergang

Scheikundelessen
Een Youtube kanaal puur gericht op scheikunde, voor verschillende niveau’s. De video’s zijn opgedeeld in verschillende thema’s en afspeellijsten. Zo kun je makkelijk vinden waar je naar op zoek bent.

3

Nieuw schooljaar, nieuwe afspraken