Overslaan en ga naar inhoud
iPhone 13 accessoires
Maak je iPhone compleet
Apple iPhone 13

Accessoires voor je nieuwe iPhone 13

Ben je in het bezit van een iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro of iPhone 13 Pro Max? En ben je op zoek naar de beste accessoires voor het toestel? Dan heb je de juiste pagina gevonden! Je kan je iPhone natuurlijk met ontzettend veel accessoires uitbreiden en daarom laten we je hier een aantal must-haves zien!

iPhone 13 MagSafe siliconencase

Hou je iPhone heel

Wanneer je dan eindelijk je mooie en gloednieuwe iPhone in je handen hebt wil je 'm natuurlijk niet uit je handen laten vallen. Maar wees gerust: het gaat sowieso een keer gebeuren. Daarom kan je er maar beter voor zorgen dat je iPhone goed beschermt is voor wanneer dat moment daar is. Met de siliconen beschermhoesjes van Apple kan je telefoon zeker tegen een stootje! Wij raden dan wel aan om ook direct voor de MagSafe variant te kiezen, zodat het hoesje niet hoeft te verwijderen tijdens het opladen. De hoesjes zijn in heel veel mooie kleuren beschikbaar, zoals bijvoorbeeld in het Vodafone-rood!

Geniet van de kwaliteit van Apple AirPods

De ouderwetse oordpjes met kabel worden tegenwoordig niet meer meegeleverd bij je nieuwe iPhone. Natuurlijk kan je ze wel altijd nog los kopen, maar een veel betere oplossing zijn de AirPods van Apple. Deze zijn namelijk volledig draadloos! Op het gebied van oordopjes en koptelefoons biedt Apple een zeer uitgebreid assortiment met producten van de beste kwaliteit. Zo kan je bij de oordopjes kiezen voor de AirPods (3e generatie) of voor de AirPods Pro (2e generatie). Wil je toch liever een koptelefoon? Ga dan voor de draadloze AirPods Max en ervaar de geweldige geluidskwaliteit van Apple. En vergeet ook niet direct gebruik te maken van de actie tot 6 maanden gratis Apple Music!

Apple AirPods
MagSafe

Ervaar het gemak van MagSafe

We lieten het woord al eerder vallen: MagSafe. Met MagSafe kan je ontzettend makkelijk je iPhone draadloos opladen. Maar daar blijft het niet bij! Je kan met de speciale MagSafe lader namelijk ook je AirPods* of AirPods Pro draadloos opladen. Naast de vele oplaadfuncties heeft MagSafe ook nog andere mogelijkheden. De producten van MagSafe werken namelijk magnetisch, waardoor je ze gemakkelijk op je iPhone kan klikken. Apple verkoopt hiervoor speciale producten, zoals bijvoorbeeld kaarthouders. Zo kan je heel gemakkelijk je belangrijke pasjes in de pasjeshouder doen en deze op je iPhone klikken. Super handig!

Lees hier meer over MagSafe.

* Voor de AirPods heb je een MagSafe-oplaadcase nodig.

Neem Vodafone en Ziggo samen

Krijg Volop extra voordelen

iPhone 13 accessoires | Vodafone
iPhone 13 accessoires | Vodafone
iPhone 13 accessoires | Vodafone
iPhone 13 accessoires | Vodafone

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige netwerk. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service