Overslaan en ga naar inhoud

De iPhone 13 Pro Max bij Vodafone

Ben je op zoek naar de beste smartphone van het moment? Dan is de iPhone 13 Pro Max dé telefoon voor jou! Met een razendsnelle chip, het grootste beeldscherm, de meeste opslag (tot wel 1 TB) en de grootste accu heeft Apple met de iPhone 13 Pro Max een echt powerhouse toestel op de markt gebracht. Het is de grotere broer van de iPhone 13, iPhone 13 mini en iPhone 13 Pro. Lees snel verder voor alle iPhone 13 Pro Max specificaties!

Snelheid en prestaties

Een superkrachtige, razendsnelle smartphone: dat is de iPhone 13 Pro Max. En dit alles is te danken aan de nieuwe A15 bionic-chip met 5-core GPU. Deze chip zorgt ervoor dat je telefoon een stuk sneller is, jij prachtige foto’s kunt schieten en je de iPhone de hele dag kunt gebruiken zonder dat de batterij leegloopt.

Display

Op de iPhone 13 Pro Max is het vertrouwde 6,7 inch Super Retina XDR-display te vinden. De maximale helderheid is verhoogd ten opzichte van de voorganger, waardoor je het scherm altijd goed kunt blijven zien. 

Een ander leuk extraatje waar dit nieuwe model over beschikt is ProMotion. Dit zorgt ervoor dat het beeld een stuk sneller wordt ververst, tot wel 120 beelden per seconde (120 Hz). Hierdoor voelt de iPhone onder andere sneller aan en heb je mooie graphics tijdens het gamen.

Alleen op momenten dat dit écht handig is, bijvoorbeeld wanneer je een game speelt, wordt het scherm op de hoogste snelheid ververst. Op deze manier verbruikt het display niet meer energie dan nodig en zal je batterij minder snel leeglopen. Dit gebeurt allemaal automatisch, dus je hebt er zelf geen omkijken naar.

Camera

De iPhone 13 Pro Max beschikt over drie camera’s met verbeterde lenzen én verschillende nieuwe softwarefuncties. Zo gebruik je nu de filmmodus, fotografische stijlen of Slimme HDR4 om de mooiste plaatjes te schieten.

De groothoeklens is vernieuwd ten opzichte van de iPhone 12 Pro Max. De sensor is nóg groter geworden en bovendien ook iets lichtsterker.

De ultragroothoeklens op de iPhone 13 Pro Max laat een stuk meer licht binnen ten opzichte van zijn voorganger. Vooral enorm handig als je in donkere ruimtes foto’s wil schieten. Maar ook op momenten met veel daglicht zorgt de camera voor net meer schepte. Ook kun je met je selfiecamera mooie foto’s maken in het donker, omdat de iPhone 13 Pro Max nu ook een nachtmodus heeft.

De extra camera die niet op de reguliere iPhone 13 te vinden is, is een telelens. Dit zorgt ervoor dat je met de iPhone 13 Pro Max tot drie keer optisch kunt inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Een plus ten opzichte van de iPhone 13 en iPhone 13 mini waarmee je alleen digitaal kunt inzoomen, wat ten koste gaat van de scherpte van de foto.

Nabewerken als een pro

Voor iedereen die graag foto’s bewerkt, heeft de iPhone 13 Pro Max de ProRAW functie. Hiermee wordt de informatie van een standaard RAW-structuur gecombineerd met iPhone beeldbewerking, waardoor je nog meer aanpassingen kunt doen in de belichting, kleur en witbalans van jouw foto. Met de ProRes functie kun je ook video’s op een professionele manier nabewerken.

Nieuwe functies op de iPhone 13 Pro Max

iPhones binnen de 13 serie hebben verschillende nieuwe camerafuncties: fotografische stijlen en de filmmodus.

Kies uit de fotografische stijlen: ‘Rijk contrast’, ‘Levendig’, ‘Koel’ of ‘Warm’ om kleuren in je foto te versterken of juist te verzachten. De lucht en huidtinten blijven er natuurlijk uitzien, wat bij het gebruik van filters meestal niet het geval is.

De nieuwe filmmodus is een videoversie van de portretmodus op de iPhone. Je maakt hiermee video’s waarbij de achtergrond wordt geblurd en enkel het onderwerp scherp is. Tijdens het filmen wordt er telkens overgeschakeld naar een ander focuspunt. Op deze manier houd je de aandacht van de kijker nog nét even langer vast!

Accu

De hele dag door streamen, browsen, muziek luisteren of foto’s maken: het kan met de iPhone 13 Pro Max. De smartphone heeft namelijk de allergrootste iPhone-batterij tot nu toe. Video’s streamen kan daardoor wel tot 25 uur zonder tussendoor op te laden.Dat is meer dan het dubbele van wat mogelijk was op de iPhone 12 Pro Max. De telefoon is door de grotere accu iets zwaarder dan zijn voorganger.

Opslagruimte

Vermijd je de cloud en bewaar jij jouw bestanden het liefst op je telefoon zelf? Of ben je van plan veel te fotograferen of filmen in Apple ProRAW of ProRes? Grote kans dat je dan snel door je opslagcapaciteit heen bent. Gelukkig heeft Apple hier een oplossing voor bedacht: een intern geheugen van 1 TB, oftewel 1000 GB. 

Voor de meeste mensen is 1 TB-opslag meer dan ze ooit nodig zullen hebben. Je kunt gelukkig ook kiezen uit een iPhone 13 Pro Max 512 GB, iPhone 13 Pro Max 256 GB of iPhone Pro Max 128 GB. Er zit altijd eentje tussen die aansluit op jouw behoeften.

iPhone 13 Pro Max vs. iPhone 12 Pro Max

  iPhone 13 Pro Max specs iPhone 12 Pro Max specs
Snelheid en prestaties

A15 Bionic-chip

Nieuwe 6-core CPU met 2 performance- en 4 efficiency-cores

Nieuwe 5-core GPU

Nieuwe 16-core Neural Engine

A14 Bionic-chip

6-core CPU met 2 performance- en 4 efficiency-cores

4-core GPU

16-core Neural Engine

Camera

12-MP pro-camerasysteem (telelens, groothoek en ultragroothoek)

Optische beeldstabilisatie met sensorverschuiving

Slimme HDR 4 voor foto’s

3x optisch zoomen, 2x optisch uitzoomen, 6x optische zoom

Tot 15x digitale zoom

Diverse fotografische stijlen

12-MP pro-camerasysteem (telelens, groothoek en ultragroothoek)

Optische beeldstabilisatie met sensorverschuiving

Slimme HDR 3 voor foto’s

2,5x optisch inzoomen, 2x optisch uitzoomen

Tot 12 digitale zoom

-

Video opnemen

3x optisch inzoomen, 2x optisch uitzoomen

Tot 9x digitale zoom

Filmmodus voor video opnemen met kleine scherptediepte (1080p met 30 bps)

Tot 4K ProRes-video opnemen met 30 bps (1080p met 30 bps voor model met 128 GB opslag)

2,5x optisch inzoomen, 2x optisch uitzoomen

Tot 7x digitale zoom

-

-

Accu

Video afspelen: tot 28 uur

Video streamen: tot 25 uur

Audio afspelen: tot 95 uur

Video afspelen: tot 20 uur

Video streamen: tot 12 uur

Audio afspelen: tot 80 uur

Design

Kleinere notch dan iPhone 12

Beschikbare kleuren:

Zilver

Grafiet

Goud

Sierra Blue

Alpengroen

Grotere notch dan iPhone 13

Beschikbare kleuren: 

Zilver

Grafiet

Goud

Oceaanblauw

Display

6,7 inch Super Retina XDR display

Maximale helderheid: 1000 nits (standaard)

Maximale helderheid: 1200 nits (HDR)

ProMotion-technologie met adaptieve refresh-rate tot 120 Hz

6,7 inch Super Retina XDR display

Maximale helderheid: 800 nits (standaard)

Maximale helderheid: 1200 nits (HDR)

-

Opslagruimte 128 GB, 256 GB, 512 GB of 1 TB intern geheugen 128 GB, 256 GB of 512 GB intern geheugen