Overslaan en ga naar inhoud

“De iPhone 13 is supersnel en qua prestaties één van de meest geavanceerde smartphones ooit. Games, zwaardere apps en multitasking zijn geen enkel probleem.”
Review iCulture.nl

De iPhone 13 is de krachtigste smartphone van het moment! Dit komt dankzij de nieuwe A15 Bionic-chip. Een upgrade van de A14 bionische chip die in de iPhone 12 te vinden is. De smartphones uit de iPhone 13-serie zijn dan tot 50% sneller in rekenwerk en tot 30% sneller bij grafische toepassingen. Alles wat je zoekt wanneer je graag spelletjes speelt, films en series kijkt of foto’s maakt!

“Een feller, beter afleesbaar scherm, beter uitgeruste camera en een veel langere accuduur ten opzichte van de voorgangers.”
Review Tweakers.net

Volgens Tweakers heeft Apple bij de iPhone 13-serie precies die onderdelen aangepakt die in de dagelijkse praktijk het meeste verschil maken.
Zo beschikken alle nieuwe iPhone 13 telefoons onder andere weer over een haarscherp oled-scherm. Dit zorgt voor fantastische kleuren, superscherpe beelden, grote contrasten tussen donkere en lichte delen en prachtige helderheid!

“De iPhone 13 is ontzettend zuinig! Ik lieg niet als ik zeg dat je de smartphone, als je hem niet te veel belast, echt twee dagen mee kan nemen zonder te hoeven laden.”
Review Onemorething.nl

Wil je dat jouw iPhone de hele dag meegaat? Daar heeft Apple voor gezorgd. De accu van de iPhone 13 is groter geworden en dankzij de nieuwe A15 Bionic-chip zuiniger dan ooit. Het resultaat: de smartphone gaat tot wel 2,5 uur langer mee dan modellen van de iPhone 12-serie.

“De fotokwaliteit van de iPhone 13 Pro en Pro Max is fantastisch!”
Review Techradar.com

De camera op de iPhone 13 is flink verbeterd. Alle iPhone 13 modellen beschikken over optische beeldstabilisatie mét sensorverschuiving, waardoor je geen last meer hebt van bewogen foto’s en vaker in één keer raak schiet.
De iPhone 13 Pro en Pro Max doen daar nog een schepje bovenop. Naast de standaard groothoeklens en de ultragroothoeklens kunnen de iPhone 13 Pro en Pro Max namelijk ook optisch zoomen (3x) en verder digitaal inzoomen dan de standaard iPhone 13. Daarbij worden de camerafuncties nog meer verbeterd door de LiDAR Scanner. Tot slot kun je prachtige macro foto's en video’s maken, oftewel extreme close-ups. Elk detail zal zichtbaar worden!

“De iPhone 13 Pro Max is een powerhouse-toestel voor de echte powerhouse-gebruiker.”
Review iPhoned.nl

De iPhone 13 Pro Max is het meest uitgebreide model en dan ook hét paradepaardje van Apple. De smartphone heeft het grootste beeldscherm binnen de 13-serie, namelijk van 6,7-inch. 
In vergelijking met de iPhone 13 en iPhone 13 mini beschikken de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max over een ProMotion beeldscherm: dit zorgt voor extra vloeiende beelden. Hierdoor kun je nóg soepeler swipen, teksten lezen en gamen.

Bestel je favoriete iPhone 13 nu met voordelig Vodafone abonnement